Jump to content
Sign in to follow this  
sprite

Ion Ion

Recommended Posts

..."o fi bine?"

ion_ion_tiriac_in_catavencu_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Scrisoarea se incadreaza in mistoul general care a cuprins poporul roman de citva timp incoace. Dar totushi sa aceptam prezumtia de nevinovatzie :roll: pina la proba contrarie.

 

Aaaa...sint posibile urmatoarele variante:

1. Tipul nu e vinovat

2. Tipul e vinovat

 

Dar aici cred ca mai e un lucru: stapinirea vrea sa faca show pt. prostime. Vorba cintecului formatziei 'Codu' Penal' : 'Facem show/ nu e la mishto..'

:wink:

Share this post


Link to post

Bine scris, şi bine punctat. Însă nu mă miră deloc tendinţa "vedetelor" de la noi: închipuiţi-vă cum e să ai bani gârlă, să nu-ţi faci griji că nu ai ce mânca, nu ai grijile de zi cu zi din casă, nu îţi pasă dacă se strică maşina, cheltui bani cu ghiotura... normal că încerci şi chestii noi. Dacă nu ai minte, scapi la droguri "să vezi cum e". Dacă ai, te apuci de chestii mai constructive.

Share this post


Link to post

eu cred ca sunt 3 variante:

 

1. tipul e vinovat

2. tipul e un alintat care isi bate joc de banii tatalui lui

3. nu exista nevinovat in cazul lui...  <img src= ">

Share this post


Link to post

Sa ai bani prea multzi e o sarcina grea de dus!

Share this post


Link to post

"Sarcină" ? "grea" ?

 

Să-mi dea mie banii ăia, şi să vezi că nu e deloc greu - dacă ai cap să nu te pierzi în vâltoarea ispitelor. Am citit într-un ziar un articol în care se prezenta situaţia actuală a celor ce-au câştigat marile premii din ultimii ani la 6/49. Am fost şocat când am văzut că nici unul nu o ducea bine: ba în puşcărie după ce lovise cu maşina (nouă şi puternică) nişte pietoni, ba în datorii, ba dispăruţi... banii îţi iau minţile, ce mai.

Share this post


Link to post

vorba lu Artanu': "Da-le Doamne la dusmani... mai multi bani"

Noi judecam de-afara n-am stiut si probabil ca nici nu vom cunoaste niciodata cum e acolo in spatele badigarzilor din Residential Parc. Pentru asta existam noi ziaristii, si MTV Cribs.

Insa e un dicton biblic:

Judeca si vei fi judecat!

Sa te fereasca cel de sus ca tu sa trebuiasca sa cresti in umbra tatalui, dar sa fii de fapt baiatul mamii. El sa fie totul si tu doar ceva. Chiar iti trebuie curve si liniute sa te faca sa uiti ca nu te va privi cu mindria aia in ochi: My boy was just like me". Privirea aia de semi-dispret combinata cu mila e cel mai greu chin.

PS: Nu-i iau apararea, dar nici nu-mi vine sa "walk a mile in his shoes"

Share this post


Link to post

as dori sa fiu si eu o vreme in locul lui ... sa vad cum e.

apoi poate as putea sa emit o parere cit de cit obiectiva

Share this post


Link to post

Sa vrei sa te pui in locul lui si nu cred ca ai sa reusesti vreodata. Eu cel putin sunt obisnuit sa muncesc din greu pentru ceva ce vreau. Niciodata nu am avut totul la tava, asa cum poate ca a avut ION ION. Am incercat de multe ori sa imi imaginez cum ar fi sa ma fi nascut "altfel". Si crede-ma ca uneori, banii chiar n-aduc fericirea... Sper ca nu v-am zapacit...

Share this post


Link to post

Cica procurorul l-a intrebat de ce se drogheaza si ala a zis ca s-a saturat sa schimbe masini si femei

Share this post


Link to post

de femei poate, dar sa te saturi sa schimbi masini :?: :?: :?: :shock:

Share this post


Link to post

Pai cred ca daca toata ziua sta in masini si la cafele pe faleza cu alea multe de le schimba el, te saturi la un moment dat si vrei sa faci si tu ceva in viata.Unii se-apuca de munca, altii de droguri.Eu unu m-as apuca iar de femei si masini :lol:

Share this post


Link to post

Da, normal. Când se umplu scrumierele, de lene, schimbi toată maşina mai bine ! ce e aşa greu de înţeles ?! :P

Share this post


Link to post
Da, normal. Când se umplu scrumierele, de lene, schimbi toată maşina mai bine ! ce e aşa greu de înţeles ?! :P

Astea-s din ciclul " N-ai mancat tu fripturi in restaurant cate am mancat eu in avion" sau "N-ai tu km. cu masina cu fata cati am eu cu spatele".......Imi suna a Fizz

Share this post


Link to post

e nashpa sa ai TONE de bani odata.

noi ne dorim fiindca nu avem, dar ganditzi'va ce atzi face daca i'atzi avea..

 

colinzi toata lumea, bei toate cocteilurile, cutreieri toate barurile, f toate fmi'le bune, te dai in cele mai benga mashini shi apoi?..

shi apoi fie itzi iei o vacantza shi te apuci de munca :lol: (dar DE CE???), fie o iei de la capat (deshi poate deveni plictisitor), fie te apuci de bilutze shi liniutze.. shi atunci...dead end.. mori HIGH...

 

ideal e sa ai atatzia bani cat sa faci ce vrei cu ei la un moment dat, nu totzi deodata..

 

am dat'o in morala.. :D

Share this post


Link to post

Pe naiba. Cine zice că dacă ai bani, trebuie să te şi pierzi din cauza lor ?

 

Eu de exemplu cu-o groază de bănet m-aş apuca de hobby-uri altfel inaccesibile (de exemplu mi-aş lua un iaht modern şi-aş cutreiera lumea, sau m-aş duce să mă dau cu Ferrari-ul pe circuit, să tocesc un set de cauciucuri pe zi - câteva mii de parai).

Share this post


Link to post

Eu as trece granita pe la Nadlag(c??) si m-as mai intoarce peste zeci de ani prin republ. moldavia.si as vedea tot...bineanteles cu masina.As sta acolo un an , acolo o sapt. acolo 5 ani, etc.

Share this post


Link to post

Sincer, eu as pleca sa colind intreaga lume. Fiecare coltisor din lumea asta care merita vizitat. Pe unde se poate cu masina, pentru ca imi place la nebunie sa conduc, iar pe unde nu se poate cu avionul. Chiar imi doresc enorm de mult sa apuc sa vad cat mai mult din planeta asta, in viata asta...

Share this post


Link to post

bai stau asa si nu intyzeleg oare o fi cineva sa aibe banet si sa se gandeasca sa faca ceva si pentru altii..Sautreb' sa fi prea prost sa gandesti asa (adica asa ca mine) ...Nu stiu mai da' in ma-sa pre ane gandim mult la noi si ne kkm pe rest...Ma enerveaza la culme cum intri la unii in case super apartamente cu AC gresii din Italia Spania alea alea si iesi pe hol si te imputi de la ghena de gunoi in fatza blocului super mizerie ..samd...Cam de kk suntem si noi mai geaba spunem de astia marui cum e sacul aasa si peticul...Da' acum pe bune naspa sa ai carca de bani si nici un ideal...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...