Jump to content
Sign in to follow this  
Liberatore

Play-uri De Toate Culorile!

Recommended Posts

Fratilor, noi ne tot aranjam masinile, le modificam, cautam sa le marim performantele :lavolan: , dar nimeni nu spune nimic despre liniute, play-uri, semafoare, alea alea ... Propun ca in cadrul acestui topic sa povestim fiecare despre diferitele play-uri la care am luat parte mai mult sau mai putin in orase, la semafoare, in spatele blocului  <img src= "> , s.a. si cu ce masini ne-am luat la incins, precizand si rezultatele. Deci, start :thumbl: !! Si daca tot am initiat topicul, am sa incep eu si am sa pov. play-urile mai recente:

 

1.) O liniuta la un semafor, intre mine, fiind pe bolidul fabricat de Daewoo, si un Fiat Uno primele modele! Dupa lungi tratative, am castigat la demaraj, am castigat in linie dreapta si am castigat spre final! :drinkers:

 

2.) Am ajuns din urma fara nici un gand de play o Dacie veche de prin 80. Cand "pilotul" Daciei a vazut ca trec de el a inceput sa incinga masina ca turbatul in speranta ca va reusi sa ma intreaca. Normal ca a forjat motorul in ultimul hal, a incercat toate posibilitatile si tot nu a reusit sa ma depaseasca, Matizaurul fiind si de aceasta data invingator!

 

3.) Tot la un semafor, play-ul a inceput intre mine si o Skoda Fabia! La demaraj l-am luat ( o fi fost de vina soferul), iar apoi, destul de chinuit ( din nou spun ca o fi fost de vina soferul) m-a intrecut dupa care a fost nevoit sa franeze pentru ca era pe banda de langa bordura si in fata avea o masina, timp in care l-am intrecut eu! ... S-a lasat pagubas omu` si nu a mai continuat!

 

4.) Play cu un Passat ... la demaraj am avansat sa zicem juma de metru si apoi nu l-am mai vazut :D

Edited by Liberatore

Share this post


Link to post

Ma bag si eu

La Pod Baneasa, semafor, ora 23.45, functiona inca semaforul, era rosu...

 

O Ibitza, model `93...94 imi face cu ochiul :-> . Verde, de la stapanire :thumbl: , plecat fara scart, la Miorita aveam 30... 40 m avans :banana: da` nehalitu` vine tare, au m-am simtit stapan, am ezitat, :wallbanger: si pana la Piata Presei, unde semaforul era rosu, m-a facut :spumelagura:

Edited by freemind

Share this post


Link to post

:thumbl:  <img src= ">

 

Las-o ma ca merge asa! :) Mai bine povesteste niste liniutze! :D

Edited by Liberatore

Share this post


Link to post

off-topic

intai, spune-mi cati ani ai?

Share this post


Link to post

trebuie sa te dezamagesc.. dar conduc atat de prost, ca mi-e frica la depasiri.. si chiar si atunci cand intalnesc un tractor .. stau in spatele lui pina isi schimba directia de mers...

Share this post


Link to post

oh ... god! here we go again ...

 

Daca ai ceva de comentat comenteaza aici nu pe pm cu limbaj de 2 lei ok?

 

Tu nu iti dai seama cat de penibil esti? Ai in semnatura "wanna race" si te lauzi ca te-ai alergat cu o dacie din 80.

 

Trezeste-te si adu-ti aminte ca nu ai sub fund o masina de fuga si termina cu visele umede.

Edited by steph

Share this post


Link to post

1. Parca pe aici nu se incurajau actiunile de genul asta :D

2. Pana si eu (cine stie cum conduc, stie) m-am calmat! asa ca faceti un bine si inchideti topicul :)

Edited by mike.omega

Share this post


Link to post

Liberatore>

 

Esti de curind venit pe forum, asa ca ma simt dator sa-ti explic, poate n-ai prins ideea.

Daca ai vreo problema la masina, nelamuriri, daca vrei sa-ti pui proiectoare nustiuunde, sau pur si simplu vrei sa mai inveti (sau sa ne inveti) ceva nou, esti binevenit pe acest forum.

 

Nu esti insa binevenit cu liniute, derapaje, mers pe-o roata sau alte chestii ilegale. Ba pe deasupra si periculoase. Si pt tine (dar asta e problema ta) dar si pt cei din jur.

 

In plus tinem la gramatica limbii romane (precum si a altor limbi). Nu suntem forumul "de dupa blocuri".

 

Aici se va inchide, din motivele mentionate mai sus, iar tu esti pasibil de un warn din simpla cauza ca mai exista un topic cu acelasi subiect pe forum. (Sincer, nu stiu daca si ala e inchis, o sa caut). Oricum sunt convins ca n-ai cautat inainte de a posta, pt simplul fapt ca te consideri o prezenta inedita si ca asa ceva n-a mai trecut nimanui prin cap pina acum.

 

Iti recomand cu caldura sa citesti regulamentul.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...