Jump to content

Liberatore

Cont inchis
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

About Liberatore

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    lordcalibras

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    1999

Recent Profile Visitors

907 profile views
  1. Calculand de la intalnirea spermatozoidului cu ovulul?
  2. Las-o ma ca merge asa! Mai bine povesteste niste liniutze!
  3. Fratilor, noi ne tot aranjam masinile, le modificam, cautam sa le marim performantele , dar nimeni nu spune nimic despre liniute, play-uri, semafoare, alea alea ... Propun ca in cadrul acestui topic sa povestim fiecare despre diferitele play-uri la care am luat parte mai mult sau mai putin in orase, la semafoare, in spatele blocului , s.a. si cu ce masini ne-am luat la incins, precizand si rezultatele. Deci, start !! Si daca tot am initiat topicul, am sa incep eu si am sa pov. play-urile mai recente: 1.) O liniuta la un semafor, intre mine, fiind pe bolidul fabricat de Daewoo, si un Fiat Uno primele modele! Dupa lungi tratative, am castigat la demaraj, am castigat in linie dreapta si am castigat spre final! 2.) Am ajuns din urma fara nici un gand de play o Dacie veche de prin 80. Cand "pilotul" Daciei a vazut ca trec de el a inceput sa incinga masina ca turbatul in speranta ca va reusi sa ma intreaca. Normal ca a forjat motorul in ultimul hal, a incercat toate posibilitatile si tot nu a reusit sa ma depaseasca, Matizaurul fiind si de aceasta data invingator! 3.) Tot la un semafor, play-ul a inceput intre mine si o Skoda Fabia! La demaraj l-am luat ( o fi fost de vina soferul), iar apoi, destul de chinuit ( din nou spun ca o fi fost de vina soferul) m-a intrecut dupa care a fost nevoit sa franeze pentru ca era pe banda de langa bordura si in fata avea o masina, timp in care l-am intrecut eu! ... S-a lasat pagubas omu` si nu a mai continuat! 4.) Play cu un Passat ... la demaraj am avansat sa zicem juma de metru si apoi nu l-am mai vazut
  4. Intr-adevar cele de Solenza se potrivesc foarte bine la Matiz! .. Insa la cele din fata, eu unul nu sfatuiesc sa le modificati! Apar probleme ... Exista totusi, daca vreti neaparat, mai multe posibilitati de ale schimba aspectul: in primul rand se poate pune o folie care circula prin mai toate magazinele de specialitate. de diferite nuante si de diferite grade de luminozitate care se ataseaza pe plasticul semnalizarii. Cat despre semnalizari albe ... intrebati coreeni! ... Ei stiu mai bine!
  5. dar ... la simpla modalitate de a scoate capacul, de a depozita lucrurile in acel spatiu si de a pune inapoi capacul prin apasare v-ati gandit? N-ar fi mai usor fratilor? Ca si cum ai scoate un capac de la un borcan ... Atasati un maner finutz pe capac si cu ajutorul lui il scoateti si il puneti simplu inapoi ... Eu zic ca e mai practic asa!
  6. Cine imi poate da link pentru proiectoarele alea de matiz care se prind in spate pe sasiu? .. Spunea cineva ca exista asa ceva! Detalii pls, pret, mod de prindere ...
  7. Fratilor, deviem de la subiect! Bagati virtuale! ... Hai .. curaj! Ideea era sa punem poze si sa le comentam! Hai sa le comentam macar!
  8. Sfatul meu este sa le lipesti pe o vreme favorabila! Cu toate ca a spus cineva ca le-a pus pe frig, nu spun ca nu il cred, dar nu e recomandat! Si eu vreau sa pun una alta la exterior la masina, dar astept vremea buna!
  9. Dap ... probabil ca da! La mine sunt puse de vreo 2 ani si nu au fost probleme cu adezivul de nici un fel pana acum si nici nu a tras nimeni de ele!
  10. Parca parca sunt mai late ... Nu stiu! Or fi la fel! ... Culoarea e diferita
  11. Eu am puse pe Matizul meu paravanturi de acest gen si sunt mai late si prinse cu adeziv. Nu fac zgomot si ma indoiesc ca pot fi "imprumutate" prea usor! P.S.: Sunt mai late decat cele din poze! P.S.: Sunt foarte bune la fumatori, sunt bune atunci cand mergi cu nitzica viteza si lasi geamul intre deschis pe marimea paravantului ... si mi se pare ca dau si bine pe matizar!
  12. Yeah! Corect! My fault, my bad! Din neatentie! Iti dai seama probabil ca daca a fost scris Borla, a fost scris din greseala si din simplul fapt ca e un cuvant asemanator cu denumirea firmei Borla, cuvant ce e foarte des intalnit pe forumurile astea si ajunge sa iti ramana in minte! Oricum sunt vinovat, recunosc! ... ... Uite unde era profesoru` P.S.: "Tata" e un tic verbal si se pare ca il am si in scris! ... Lasa ca e mai bun decat "ba" sau "ma" sau "uai" cum fac unii ... domni !
 

×
×
  • Create New...