MCojo Posted January 29, 2006 Shaorma mai buna ca la Cin-Cin mi se pare a fi cea de vis-a-vis de Cin-Cin, adica cea de la galeriile Vasilescu parca, sau la fel de buna e cea din centru pe Stefan cel Mare vis-a-vis de banca Tiriac... Share this post Link to post
mike.omega Posted January 29, 2006 Sunt galeriile Voiculescu mai constantene! Cumva tu ma pui sa mananc din mai multe locuri sa devin si eu membru cu greutate? Share this post Link to post
MCojo Posted January 29, 2006 Voiculescu sa fie tomitane... nu m-am uitat la firma, bine ca stiu locul... Cat despre partea cu greutatea, de ce nu, inaltimea doar o ai ... iar greutatea vine odata cu varsta si... consoarta... Share this post Link to post
Alezz Posted January 31, 2006 Degeaba...fa o poza cu produsul finit langa in reper sa ii deslusim dimensiunile si dupa aia fara comentarii... Share this post Link to post
Zmeul cel rau Posted January 31, 2006 Ba, tu iti dai seama cate gaini sunt acolo? (sau miei) Share this post Link to post
lordcalibras Posted February 9, 2006 (edited) Za Bezt Shaorma in town, in Iasi, este de departe la Warda (sau la turc cum i se mai spune) langa U.M.F.. Iesenii cuoscatori stiu ... Aaaa, si pe langa asta mai e o shaorma teribil de buna (sau era inainte ca natura sa dea cu parul) pe litoral la Costinesti, exact langa restaurantul Albert langa lac ... Edited February 9, 2006 by lordcalibras Share this post Link to post
Mircea Posted February 9, 2006 OFF TOPIC Mai baieti, am inceput s-o luam razna punem poze cu shaorma... pai mie cateodata pe la serviciu mi-e foame, daca ma uit aici m-apuca mai tare! Share this post Link to post
NFS Posted February 10, 2006 Din pacate (sau din fericire?!?), Shaormaria de la Cosbuc pica de pe lista! FOR EVER! Imi facusem obicei sa-mi iau de acolo (am luat de vreo 3-4 ori). Pe linga shaorma luam si citeva ecleruri d-alea lungi cu ness ca sa nu ma duc cu mina goala acasa. Bune eclerurile, nimic de zis. Aseara insa, eclerul nevesti-mii a fost mai savuros decat de obicei. Cred ca au schimbat reteta. A gasit o musca moarta! Ma rog, nici daca era vie nu ma bucuram prea tare. Share this post Link to post
Alezz Posted February 10, 2006 Am luat una aseara cand am venit de la intalnire de la sebastian ca sa ma calmez...n-am ce sa zic medicament frate... Share this post Link to post
strumfuadi Posted February 10, 2006 sta'v'ar in gat! mi s'a facut o foame citind pe aici de nu se poate.. ia stai sa ma razbun umpic... )"> Share this post Link to post
remix Posted February 10, 2006 In ultima saptamana am bagat 3 shaorme. 1 de la Foisor, 1 de la Aurel Vlaicu de langa benzinaria Petrom si 1 de la Dristor. Ce pot spune, fiecare si-a facut treaba. Totusi nu pot sa nu remarc gustul aparte al celei de la Dristor. Mai mult am apreciat ca acum, cel putin pentru mine e noutate, te intreaba daca vrei piept sau pulpa la pui... sau combinat. Asadar, chiar daca nu e neaparat cea mai buna, shaorma de la Dristor este aparte si are ceva al ei. Pretul, ieri, 120.000 lipia. Share this post Link to post
Mircea Posted February 10, 2006 Cred ca au schimbat reteta. A gasit o musca moarta! Se cheama preparate cu adaos proteic! Share this post Link to post
Vlad Posted February 11, 2006 bun mai e si vizavi de liceul Hasdeu la dimitrov... poti manca si varianta carne de vaca unsa cu seu de oaie Share this post Link to post
aztec Posted February 16, 2006 merge aici.. "Mancare 'programata' sa dea dependenta Doi dintre cei mai mari producatori de bunuri de consum din SUA sunt acuzati ca au incercat sa-si manipuleze clientii. Kraft Foods, care produce alimente si Philip Morris, una dintre cele mai mari companii de tutun, au incercat sa modifice bunurile pe care le produc astfel incat acestea sa dea o dependenta si mai mare. Descoperirea a fost facuta de cotidianul american gChicago Tribuneh...." restul la linkul din libertatea http://www.libertatea.ro/index.php?section...tire&sid=146886 Share this post Link to post
sebian Posted February 19, 2006 scuze de fftopic: dar n-am vrut sa deschid alt topic despre mincare. am si eu o intrebare: se gaseste pe undeva, prin bu.kale Kurtos Kolac bun, care sa semene macar un pic, la gust, cu cel facut in ardeal? Share this post Link to post
iulia Posted February 20, 2006 Nu prea, cam putin in Bucuresti. Doar cand e un eveniment in aer liber de gen - festivalul berii sau altceva -mai apar. Eu iau o data la 2 saptamani de la Azuga (chiar de langa partia Sorica) - e foarte bun. Si cei care vin acolo sunt chiar unguri. Share this post Link to post
remix Posted February 20, 2006 Era la un moment dat o Kolacierie d-asta pe la Unirii pe latura cu TipTop, deci vis-a-vis de magazinul Unirea. N-am mai fost demult prin zona aia si nu mai stiu daca mai functioneaza sau nu. Ai putea incerca. Share this post Link to post
smart_ass Posted February 21, 2006 Cea mai buna mi se pare cea facuta la localul vizavi de stadionul National, pe Basarabiei, miss chicken, parca ii spune. Simpla si gustoasa! Share this post Link to post
Mircea Posted February 22, 2006 scuze de fftopic: dar n-am vrut sa deschid alt topic despre mincare. am si eu o intrebare: se gaseste pe undeva, prin bu.kale Kurtos Kolac bun, care sa semene macar un pic, la gust, cu cel facut in ardeal? La Mamaia in capatul falezei vara, vin niste secui si mammaaaa ce bun e ala cu scortisoara... In Bucuresti...pauza... ("> Share this post Link to post
FLEX Posted March 8, 2006 Io am incercat shaormaria de la Foisor, e drept, in varianta Cosbuc si o zi intreaga mi-a venit inapoi damful de usturoi (pentru mine, semn clar ca ceva nu e in regula); aia de la Dristor nu imi provoaca nimic de genul asta, ba chiar mi-a placut mai mult la gust decit Foisorul. O sa incerc Shaorma King de pe Iancului (fir-ar sa fie, nu intelegeam neam de ce se sugruma traficul pe Iancului in zona Magura Vulturilor ... la shaorme, neniculeeeeee ... si cit ma pot enerva diversi care-si proptesc fieru' in mijlocul drumului, da' cu avarii ... in seara asta fac si io la fel; sau poate nu, merg 50m mai incolo si o infig pe un loc liber la bordura. Share this post Link to post