Jump to content
Sign in to follow this  
mcrusu

Ploua In Masina...

Recommended Posts

Verifica sa nu fii uitat geamul dechis.. :) )

Share this post


Link to post

Ce facem aici,ne luam la misto?

Share this post


Link to post
Ce facem aici,ne luam la misto?

HALOOOOO...DOMNU` Era o gluma ...sau nu prea le gusti...

Share this post


Link to post

spyk @ Pepinno a glumit dar sa stii ca mai sant si cazuri dastea.

De cat timp ai masina?Stii istoria ei?Ceva antene pe plafon?

Share this post


Link to post

Verifică prin împingere (din maşină), dacă nu cumva s-a dezlipit parbrizul. Mie mi s-a întâmplat aşa ceva. Îmi curgea apă prin stâlpul din dreapta, pe calculator si apoi se scurgea pe mochetă. Mi-a trebui un an ca să-mi dau seama că este dezlipit.

Share this post


Link to post

Nu m-am suparat.Da,este o antena pe masina care se cam misca.Si eu banui ca pe acolo curge apa inauntru.

 

Ideea e ca vine de sub placajul din plafon si se scurge pe scaun.

Share this post


Link to post

Demonteaza antena si etanseaz-o din nou cu silicon bun.

Share this post


Link to post

SALUTARE, vreau sa va intreb daca la un cielo se poate schimba chederul de la parbriz fata. Mai nou dupa ploile care au fost scaunul din dreapta fata era ud si din coltul dreapta sus parbriz cand am pus mana erau urme de apa. Asa ca doresc sa schimb acel cheder si asta daca se poate.

Share this post


Link to post

Parbrizul nu are cheder, este lipit. Se taie acel lipici si se reetanseaza... Intreaba la tinichigerie la un service sau la un service de parbrize. Mai exista solutia siliconului indesat acolo, dar este inestetica si nu este garantata...

Share this post


Link to post

Da simptomele sunt cam identice mai putin ca eu nu am montata nici o antena, pana la urma tot cu silicon, demontat plafonul si bagat silicon din interior spre exterior, sper sa mearga.

Share this post


Link to post

Si eu patesc acelasi lucru cu mocheta uda, dar mi-am dat seama de ce este uda. Acum iarna am observat ca pe interiorul capotei de la portbagaj se formeaza condens care apoi se scurge in portbagaj pe mocheta. Nu stiu ce sa-i fac, asa ca usuc mocheta ori de cate ori am timp.

Share this post


Link to post

aceeasi problema cu condensul din portbagaj o am si eu, am schimbat chederul-nici un rezultat

Share this post


Link to post

Am o problema si nu pot sa scap de ea asa ca va cer ajutorul in rezolvarea ei. Am un Espero din 96 sunt f multumit de ea din toate privintele chiar si al consumului daca nu o calc pe coada e in limitele acceptabile.Am o problema cu care ma confrunt de cand am luat masina : "COndens In portbagaj" .La inceput am crezut ca se infiltreaza apa pe undeva .. am controlat stopurile daca sunt etans prinse de capota (spate) apoi chederul de la portbagaj si nu am gasit nici o prob. Totusi condesul este ... mai ales in zilele ploioase nu stiu daca odata cu incalzirea vremii va disparea si condensul

Astept sfaturile voastre In special a celor care s-au confruntat cu problema asta si i-au gasit remediul !!!!

Edited by Onyx_Esp

Share this post


Link to post

salutare

am si eu o problema cu cielo al meu si anume am observat ca dupa ce au fost ploile astea sub presul de cauciuc din stanga fata mocheta baltea, nu stiu de unde atata apa! este din 96 masina, am alarma montata de cand e, mentionez ca parbrizul a fost schimbat de curand. am mai cercetat pb. si ieri si nu stiu de la ce poate fi: parbriz sau alarma care e in partea stanga... ceva sfaturi si cum sa procedez pt. a inlatura problema...sau sa fie de la cheder...astept ideile voastre multumesc mult

Share this post


Link to post
mentionez ca parbrizul a fost schimbat de curand. am mai cercetat pb. si ieri si nu stiu de la ce poate fi: parbriz sau alarma care e in partea stanga... ceva sfaturi si cum sa procedez pt. a inlatura problema...sau sa fie de la cheder...astept ideile voastre multumesc mult

Şi eu am păţit aşa ceva când am schimbat parbrizul. Nu a fost degresat bine la montaj şi s-a dezlipit. Intra apă în maşină la greu şi nu-mi dădeam seama de unde. Am stat în maşină la spălătorie şi am văzut ce se întâmplă. Am fost la service şi s-a rezolvat. Poate fi şi la tine aceeaşi problemă.

Baftă.

Share this post


Link to post

ce m-am speriat!!!.....am crezut ca este daciaclub...mi-am adus aminte de cand aveam SuperNova... se ia tub silicon bison si se da pe ambele parti ale chederului nu mai ploua vezi sa fie incolor si stergi imediat sa nu raman pe vopsea ca il iei f.greu...oricum la cielo se lipeste cu un adeziv special,dar nu stiu cum se num...cica e din fabrica.Bafta

Share this post


Link to post

Am reusit ( dupa lupte seculare cu un surub ruginit care au durat 1 ora ) sa desfac fetele de usi de pe partea stanga. Celelalte maine ca acum a venti frigul si palinca era sus. Am observat neplacut surpris ca la usa din spate stanga ( nu am verificat si la celelalta ), in usa am aprox 1 cm de pamant semiud.

Cum draq a intrat acolo si mai ales cum fac sa nu mai intre ???

 

In alta ordine de idei, masticul acela de lipeste folia intermediara dintre tabla si fata de usa se gaseste in comert ??

Share this post


Link to post

Exact cum te-ai luptat tu cu surubul acela asa ne luptam noi cu cei ca tine pentru ca posteaza unde le vine la indemana.Ce cauta postul asta al tau la matiz?

Apa intra pe la chederele geamurilor iar praful circula in voie prin usile spate la cielo si espero.Prin usile spate se face iesirea aerului din masina.

Share this post


Link to post

ook, deci aerul iese si are pe unde sa iasa. Dar apa care intra pe la chedere ( ceea ce nu consider normal ca doar d-aia sunt acoo ) pe unde iese ? Ca la temperaturile astea evaporarea este exclusa. Stand acolo evident ca la un mom dat rugineste usa. Remediu ? Multumesc !

Share this post


Link to post

Pe partea de jos exact unde se imbina usa sunt cateva guri de scurgere care probabil ca sunt infundate.

Share this post


Link to post

Atunci teroretic pot spala cu darnicie usa pe interior dupa ce eventual eliberez acele gauri. Cam care e dimensiunea lor ca sa stiu ce caut ? Nu de alta dar s-ar putea sa dau poate peste niste gauri de rugina , sa nu le iau de bune. Multumesc mult, ma duc sa fac baie la usi !

Share this post


Link to post

Sunt defapt niste fante exact unde se uneste fata de usa exterioara cu structura usii pe partea de jos.

Share this post


Link to post

Ooo, fantele acelea sunt si sunt libere slava Domnului dar de la ele pana la cel mai jos punct din usa mai e.

Banuiala ema este ca a intrat noroi pe la imbinatura celor 2 foi de usa, pe la marginea inferioara. In acest caz, dupa ce curat bine, cu ce sa acopar . Chitul nu cred ca se aplica pentru ca e Imposibil de lucrat acolo.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...