Jump to content
Sign in to follow this  
Mircea

Fumatori, Ce Faceti Cu Tigarile Dupa Ce Le Fumati

Recommended Posts

Ai tai nu stiu ca fumezi???  <img src= )"> :) )

Ba da, stiu , si ei fumeaza, diferenta e ca ei fumeaza putin si niciodata in masina. Asa ca nu vreau sa stric eu atmosfera. Pana la urma e un lucru bun, de la Galati pana la Bicaz (300 de km) am fumat doar 2 tigari fata de 5-6 in mod normal la un drum de aceeasi distanta. Un bun antidot antifumat in masina e o gagica in dreapta care nu fumeaza sau poarta lentile de contact. :dizzy: No cigars at all !! :tongue:

Share this post


Link to post

Ce zici tu Laure, dacă poartă lentile de contact duce ţigara la ureche? Am o cunoştinţă care poartă lentile de contact şi fumează cam one packet a day!

Share this post


Link to post

Sunt fumator si in majoritatea cazurilor arunc chistocul pe geam.Nu din motive de rea vointa de miros sau scrumiera virgina cin din cauza designerilor de la renault care au pus la solenza scrumiera intr-un loc total nepotrivit si neiluminat.Mai am probleme si cand merg cu pasager pentru ca iarna-vara eu merg cu geamul deschis cam de doua degete, dar poate sa fie si papa de la roma in dreapta ca daca am chef sa fumez tot fumez.Si dupa ce ca m-au obligat sa fumez in conditiile astea tre sa am grija ca chistocul sa iasa din masina prin capatul din spate al geamului caci in caz contrar am sanse sa intre inapoi , iar daca e si geamul din spate deschis mai mult ca sigur ajunge pe bancheta din spate.Sa le multumesc pe calea asta si inginerilor care au calculat cu mare precizie si forma aerodinamica a solnitzei.

Share this post


Link to post

Personal, dupa experientele neplacute de la cielo (unde tigara mi-a reintrat in masina de vre-o dou[ ori la incerarea de a o arunca pe geam) prefer sa folosesc scrumiera. E mult mai sigur si nu mai arzi mocheta.

Share this post


Link to post

am vazut un documentar acu 6-7 luni, pe discovery. de la o tigara,aruncata pe geam,a intrat in filtru de aer de la un tir,care s-a aprins. tirul a intrat intr-un pasaj mare si a luat foc(era incarcat cu margarina). s-a topit betonu... de la pasaj,sarma tot. s-a facut un fum,de au murit zeci de oameni...

Share this post


Link to post

zack, data viitoare:

 

- uita-te cu atentie la televizor (a fost National Geographic, nu Discovery)

- uita-te cu atentie la TOT documentarul, pentru ca la sfarsit au tras concluzia ca de fapt nu se stie de la ce a pornit focul (tigara a fost doar o ipoteza)

Share this post


Link to post

In Golful I nu am scrumiera deci 90% din mucurile de tigara sunt aruncate pe geam 5% pe bancheta din spate si 5% in pahare/sticle de suc .

In Golful IV nu fumez decit foarte rar sa zicem o tigara pe zi (media) si daca sunt in stationare o arunc jos dar numai pe geamul din dreapta adica la bordura iar daca sunt in mers de obicei folosesc scrumiera dar se mai intimpla ffff rar sa arunc pe geam oricum consider ca trebuie sa fi un superdriver sa poti scruma in scrumiera fara sa murdaresti masina ,mai ales ca nu poti fuma fara a deschide un geam sau macar a da drumu` la ventilatie ...rezultind curenti de aer care sigur i-ti plimba scrumul in toate directiile .

Eu sincer de citeva luni incerc sa renunt la a mai fuma in masina si am un singur argument (valabil pt mine ) cind voi revinde masina voi obtine mai putin daca "pute" a tigara in ea .

Edited by BogdanG

Share this post


Link to post

Imi este rusine dar trebuie sa recunosc faptul ca 90% din chistoace ajungeau pe geam... Acest gest il faceam de nevoie deoarece shimbatorul de viteze de la dacie era mai inalt iar cand foloseam treapta 1 cu mana loveam scrumiera iar tigara se rupea in 2... Tigara o stingeam/aruncam in scrumiera doar cand stationam.

Share this post


Link to post
shimbatorul de viteze de la dacie era mai inalt iar cand foloseam treapta 1 cu mana loveam scrumiera iar tigara se rupea in 2.

 

 

aceelasi lucru pateam si eu . acum nu mai se intampla mai ales ca eu am hidramat . dar se pare ca m-au ajuns anumite blesteme pt ca azi am vrut sa o arunc pe geam si din cauza vantului a venit inapoi pe mine . :spumelagura:

 

 

bafta !!!

Share this post


Link to post

Incep sa se contureze oarece concluzii bag seama. Chiar unii dintre voi recunosc ca exista oarece sanse ca tigara sa ajunga undeva intr-o masina, chiar si a voastra si nu neaparat pe asfalt.

zack, data viitoare:

 

- uita-te cu atentie la televizor (a fost National Geographic, nu Discovery)

- uita-te cu atentie la TOT documentarul, pentru ca la sfarsit au tras concluzia ca de fapt nu se stie de la ce a pornit focul (tigara a fost doar o ipoteza)

Da si era vorba de tunelul transalpin. Tigara a fost una din ipoteze, iar la modul general, amplificarea focului a fost cauzata de introducerea prin sistemul de ventilatie de aer proaspat de catre italieni...

Share this post


Link to post

Sa itre tigara inapoi am patit si eu dat era geamul din spate deschis si a intrat prin spate oprindu-se in luneta trecand razant pe langa urechea pasagerului din dreapta. Sper acum sa ma dezobisnuiesc de acest obicei prost de a mai arunca tigara. :)

Share this post


Link to post

iti dau un pont .. free :)

stinge-o intai in scrumiera, si apoi asigura-te c-o arunci in jos

Share this post


Link to post

normal asa fac, dar atunci nu am aruncat-o ci pur si simplu am lasat-o din mana. Azi mi-am aprins o tigara in dacie cand ma duceam in "misiune" si am zis sa termin ku nesimtirea si sa o sting in scrumiera.

Share this post


Link to post

99% din tigari le pun in scrumiera, si fumez destul de mult in masina. E adevarat ca miroase destul de urat in masina, dar pentru o tara mai curata merita :D

Share this post


Link to post

asta cu tara si facutul ceva pt tara e de toata jena, cel putin pentru mine. atata timp cat pentru mine tara asta nu a facut niciodata nimica nu prea ma zbat sa fac eu ceva pentru ea.

 

 

 

bafta !!!

Share this post


Link to post

balky... tocmai din cauza a astfel de gandiri nu suntem avansati :( Noi doar vrem, dar cand e de dat nu mai suntem interesati. De ce sa nu arunc si eu pe jos cand oricum arunca ala de langa mine. Singurul gest urat pe care il am ( inca nu am scapat de el ) este aruncatul mucurilor de tigara. De cand sunt mic mi se tot spune ca e urat sa devastezi, sa arunci ambalaje pe jos, sa scuipi si alte gesturi de genul acesta. Am incercat cat de cat sa le respect. dar nu pentru ca mi s-a impus, ci pentru ca mi s-a explicat ca e urat ceea ce fac si lumea ma va considera cioban si necioplit. Asta e parerea mea despre curatenie.

 

Dar in alte domenii sunt perfect de-acord cu tine > :)

Share this post


Link to post

eu nu scuip pe strada , nu mananc seminte , nu arun ambalaje din simplul fapt ca NU VREAU . de ce nu vreau ? pt ca cei care fac asa ceva din punctul meu de vedere reprezinta anumite minoritati putin mai colorate de pe la noi. deci nu o fac "pt ca ma gandesc la tara asta".pur si simplu nu o fac. in plus eu as putea sa arunc mii de hartii si chistoace de tigarii pe strada , si strada ar trbui sa fie super curata deoarece sunt firme de salubrizare care ar trebui sa-si faca datoria dar nu o fac.ca sa fiu mai clar daca mai ne eu arunc o tona de hartie pe strada , firma de salubrizare ar trebui sa vina in spatele meu si sa faca curat pt ca sunt platiti din banii mei.

 

 

 

bafta !!!

Share this post


Link to post

Da, corect, dar de ce sa se chinuie sa lustruiasca strazile cand au un salar mic? Ce le ofera tara asta inafara de un salar mic...

Si nu am zis ca faci mizerie pe strada ce drcu cas doar suntem oameni seriosi :)

PS: Verifica data de nastere la mine :) difera doar anii :D

Share this post


Link to post

nu conteaza ce salariu au ei. ei trebuie sa faca curat pt ca sunt platiti pentru asta. daca nu le comvine sa se urce pe masinile de gunoi si sa faca acolo greva foamei pane le maresc aia salariile.daca atata esti instare sa faci , atata faci.asa cum politistii sunt platiti sa vegheze asupra ordinii si linistei publice , asa cum cei de la morga sunt platiti sa ingroape mortii asa si ei sun platiti sa faca si curat.

 

 

bafta !!!

 

 

P.S. : poate cine stie ne vedem vreodata sa bem o bere de ziua noastra :drinkers:

Share this post


Link to post

Suntem putin :o fftopic:

Groparii ingroapa, dar pe aia nu-i plange ca belesc omul de bani cu cea mai mare nesimtire chiar daca situatia e delicata. Si politistii isi slujesc patria cand vegheaza linistea publica b-(

 

PS: Da bere fara alcool ca n-am chef sa dorm in masina pana imi revin din betie :drinkers: asta in cazul in care eu sunt ala din dreapta.

Share this post


Link to post
nu conteaza ce salariu au ei. ei trebuie sa faca curat pt ca sunt platiti pentru asta. daca nu le comvine sa se urce pe masinile de gunoi si sa faca acolo greva foamei pane le maresc aia salariile.daca atata esti instare sa faci ,

In afara de faptul ca sunteti total :o fftopic: , "aia" sunt platiti sa faca curat dupa o frunza care cade, un animal care zboara si nu dupa aia cu doua picioare care nu sunt in stare sa duca o hartie pana la primul cos. Va invit la intalniri sa vedeti cum la mine in masina am ambalajele de la snickers in portiera usii, si cutiile de cola sub scaunul din spate, asta pana ajung la un cos de gunoi.

Genul asta de "hai sa aruncam si noi ca oricum sunt altii platiti sa faca curat dupa noi"....e cam o mare mentalitate comunista... Mergeti afara si o sa vedeti ca nu arunca nimeni o hartie pe jos...

Share this post


Link to post
Mergeti afara si o sa vedeti ca nu arunca nimeni o hartie pe jos...

 

nu e chiar asa...si in grecia mai vezi chistoace de tigari(nu numai pe trotuar ci si pe plaja), si gunoaie.

priviti cele 2 poze facute de mine anul acesta. peninsula casandra, statiune?! halkidiki

prima poza,este langa plaja...

in cea de-a 2 poza este ruina unei biserici.

post-851-1132933360_thumb.jpg

post-851-1132933440_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Mergeti afara si o sa vedeti ca nu arunca nimeni o hartie pe jos...

 

nu mai vorbiti din ce vedeti prin filme . una sunt sf-urile din filme si alta e realitatea. peste tot in lumea asta sunt gunoaie si mizerii aruncate pe jos.NICI UN ORAS DIN LUME nu este curat.

Share this post


Link to post

Asta cam asa e Balky dar noi am ajuns exemplul Europei ...adica noi suntem aia numiti "ASA NU"

 

PS> azi am fumat o singura tigara in masina ...si am aruncat-o 100% pe jos .

Share this post


Link to post

Am mai gasit inca un motiv de a arunca tigara pe jos. Scopul scuza mijloacele si orice masina as avea, probabil as arunca tigara poe geam in cazul asta. Fumezi si ai ajuns aproape la filtru ( afara e cald si esti cu geamul deschis ) si dintr-o data apare in fata o situatie mai neplacuta ( sa spunem ca e politie, sau o deviere, sau ceva se intampla si ar trebuii sa dai mai multa atentie si mai am si viteza) tigara as arunca-o pe geam. De ce? Pentru ca nu vreau sa ma aplec sa sting tigara si sa-mi distraga atentia sau sa arunc tigara in scrumiera si sa inchid scrumiera mai si dupa cateva momente cand ar trebuii sa fiu atent la drum incepe sa iasa fum din scrumiera si iar sa mi se distraga atentia.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...