Jump to content
Sign in to follow this  
Cristaky

Bunul Simt La Benzinarii

Recommended Posts

Eu am fost de curant la o tentativa de cursa de indemanare la Plopeni. Ce sa vezi: era si o manifestare campeneasca prin orasel si de acolo mi-am luat in sfarsit o bâtă medie (poate nu stiati, da' batele alea de lemn de pe la "artizanat" e de trei demensiuni).

Aaaaabia astept sa o probez!

 

FFWD @ Shenck: ce horror esti! era vorba doar de impresia artistica nu de cea tehnica!

Edited by Abram Burel

Share this post


Link to post

... si lacuita ca sa se stearga usor singele

Share this post


Link to post

Dupa 2 ani de la deschiderea topicului, a venit momentul sa dezgrop mortul, folosind o scurta povestioara :

 

- intru in seara asta la OMV sa alimentez ( :o fftopic: da, LucianM, stiu ca la Rompetrol au Dunhill-ul tau preferat, si nu la OMV, insa eu nu mai fumez...ok? si oricum nu fumam decat Kent mic in pachet negru pe care scria ceva despre cancer si potenta...); cum toate pompele erau aglomerate, ma asez la pompa 5, unde era o singura masina, Hyundai Accent; astept, astept...nici o miscare; se vedea doar o pers pe locul mortului, la pompa nu era nimeni; zic in gand "ok, iar am noroc si am dat peste un melc...stam, analizam - ca doar nu suntem animale - si la momentul oportun schimbam pompa"

 

- dupa vreo 3 minute de asteptare, se deschide portiera si coboara de la volan un nene la vreo 45 de ani, mic-mic, si se indreapta spre pompa cu intentia vadita de a ...alimenta; ma uit in stanga, in dreapta, toate pompele full, ma resemnez; aici incepe insa spectacolul

 

- busonul de alimentare la Accent era pe partea soferului, pompa era pe partea dreapta; cum nenea mic-mic oprise masina cam la 1 m de pompa, incepe luptele cu pistolul ala si dupa ceva efort reuseste sa-l treaca INITIAL PE SUB PORTBAGAJ, apoi peste portbagaj, si incepe alimentarea; se misca repede, baga de 100 lei benzina si...aici se termina spectacolul

 

- dupa ce alimenteaza, se urca la volan si trage masina undeva in partea dreapta, in fata SPALATORIEI (cei din Iasi cunosc exact pozitionarea acesteia in raport cu pompa 5 :mrgreen: )

 

- trag si eu la pompa, cobor, desfac busonul si...ma uit dupa nenea ala mic-mic, sa vad daca se indreapta spre casa pt a face plata; nimic...nenea mic-mic nici macar nu coaboara de la volan; putin iritat, ma indrept spre masina lui in ideea de a-l ruga sa achite, ca sa ne miscam original...

 

 

- cand sa ajung langa masina, coboara nenea mic-mic; in momentul asta, ma flexez : "ok, omul si-a dat seama si acum merge la casa; nu voi petrece Revelionul langa pompa 5, e bine"; stupoare insa - nenea mic-mic se indreapta spre unul dintre tipii de la spalatorie, cu niste bani in mana...nici macar nu ii trecuse prin cap ca trebuie sa achite benzina pt a alimenta si altii in urma lui

 

 

- iritat iarasi (stiu, ma irit usor , insa am alibi - sunt "cardiac") , strig la el si il intreb daca nu are de gand sa achite "consumatia", ca sa alimentez si eu...super reactia omului - "benzina? aaaa, da...imediat; cat am de plata?"; ii zic "100 lei" ; la care el "la ce pompa? " ; ii spun "la pompa 5" ...si pleaca spre casa, achita, trece pe langa mine cand iese din statie (eu deja alimentasem de 50 lei - am diesel  <img src= "> - si ma duceam sa achit), pleaca usor capul in scoarta terestra si...dus a fost; nici macar nu mi-a "multumit" pentru companie...

 

 

Stau acum si ma intreb :

1 - a uitat ca trebuie sa achite benzina, asa cum reiese si din reactia lui ("aaa, benzina") ?

2 - stia ca trebuie sa achite, dar pur si simplu m-a ignorat, iar apoi m-a luat la misto facand pe-a prostul?

3 - care o fi misterul omului mic-mic ?

 

 

P.S. Daca nu rezolvam dilema, dupa ce e gasita Elodia ne mutam in studiourile OTV pentru a transa subiectul. Senzational. "Alimentati, ca nici nu stiti ce pierdeti!"

Share this post


Link to post

Mai exista o specie de cretinoizi, care nu au fost inca eradicati nicaieri in lume. O benzinarie cu 6 pompe, dintre care doar doua au GPL, si eventual una e cu adaptator olandez. Un singur client, toate pompele libere, el se duce exact la cea care are si GPL-ul ca sa ia motorina. :wallbanger: Cu alte cuvinte sunt 6 pompe, 2 clienti si o coada cu 2 masini :wallbanger:

Unii sunt pur si simplu prosti.

Share this post


Link to post
offtopic.gif da, LucianM, stiu ca la Rompetrol au Dunhill-ul tau preferat, si nu la OMV, insa eu nu mai fumez...ok? si oricum nu fumam decat Kent mic in pachet negru pe care scria ceva despre cancer si potenta...

Nu inteleg ce legatura puternica are cu mine...

Share this post


Link to post

Ce va vaitati ca a trebuit sa asteptati putin la pompa :) )

 

In urma cu vreo 2-3 saptamani ma duc la MOL sa bag benzen. Ma asez la pompa 5, de unde alimentez de obicei, pentru ca era singura la care era o singura masina. M-am gandit ca m-am scos, pentru ca soferu' nu era in masina, pompa arata o suma ... deci alimentase, si am crezut ca s-a dus sa plateasca. Ete fleoshc ... s-o cred eu. Dupa vreo 5 minute de asteptat ... imi iesisem deja din papuci ... dau un claxon scurt. Cand ce sa vezi ... un nene care statea de vorba cu un altul la intrarea in magazin se uita mirat la mine si-mi face semn sa schimb pompa ... ca el mai are de vorbit :o Ca urmare, mi-am infipt deshtu' in claxon si am tinut-o asa pana l-am vazut pe idiot ca plateste (20 RON ... ca-i consuma putin golanu' dci) dupa care tot el vine cu tupeu la mine ca de ce nu ma mut la alta pompa (la celelate erau minim 3 masini, iar in spatele meu mai erau inca 2). Bineinteles ca am deschis portiera putin mai brusc decat s-a asteptat el si i-am beeep una in freza ... si nu s-a linistit decat cand a a venit un angajat al benzinariei sa-i spuna sa mute masina.

 

Ce m-a mirat foarte tare ... la pompa 3 erau niste baieti de cartier pur-sange, cu un A6 ... si de la aia chiar ma aspteptam la un comportament de genul asta. Nici vorba. In momentul in care soferul a terminat de bagat motorina, cel din drepta era deja la casa sa plateasca, i-ar masina au luat-o de acolo imediat, astfel incat in momentul deblocarii pompei cel din spate sa poata alimenta. Asta in timp ce loganaru', dupa ce si-a luat masina de la pompa a postat-o fix in mijlocul aleii pe care se iesea de la pompe, astfel incat a blocat si masinile de la pompele 4 si 6, pentru ca trebuia sa-si termine discutia. Din nou a fost nevoie de interventia angajatilor statiei ca sa plece.

 

Si se mai mira lumea ca am ceva cu posesorii de Ferrari de Colibasi :(

Share this post


Link to post

Si va luati de mine cand va spun ca aia cu logan cred ca si-au luat limuzine... si-s bulibase sau patroni de rafinarii...

Si eu incerc la benzinarie sa fiu cat mai eficient: trag fix langa pompa, alimentez, am banii potriviti in buzunar (nu-i caut dupa alimentare) sau cardul, merg in pas vioi (nu agale) la casa, platesc, ma sui in masina si plec rapid, ca poate si ala din spatele meu e grabit. Si eu ii mai dau cate unuia un claxon daca staaaa uitat la casa.

Share this post


Link to post

Mi-a povestit o cunostinta de la PetromV-ul de la Ciuperca (pe unde isi fac veacul toti cioroii) ca a venit un tuciuriu cu un Land Rover neinmatriculat, a facut plinul si a fugit, dar pana sa iese din benzinarie angajatul care era in statie atunci a luat nu stiu ce si a aruncat dupa el. I-a spart luneta. Dar nu-i problema, isi "cumpara" alta.

Morala : mare grija, sa nu uitati sa platiti combustibilul, ca va treziti cu cine stie ce in masina. Agresivitatea angajatilor Petrom nu cunoaste limite :mrgreen:

Share this post


Link to post

Tu daca lucrai la benzinarie si te trezeai brusc cu o gaura de vreo 300 ron din carburant nu l-ai fi strans de gat pe ala?

Bravo angajatului, alta solutie nu avea, oricum, sa le traca pofta cioroilor sa mai comita ilegalitati.

Share this post


Link to post

Din pacate, la statia aia se intampla destul de des sa plece cate un "colorat" fara sa plateasca, si partea proasta e ca nu au ce sa le faca...dar ne-am obisnuit toti cu Romania, nu?

Share this post


Link to post

Eu alimentez de obicei de la statiile OMV- si nu am avut probleme de genul acesta.

Stiu si eu ca pomba nu se deblocheaza decat dupa ce platesti, Eu niciodata nu am mutat masina de la pompa inainte sa platesc, ca o mut degeaba.

DACA am masini in spatele meu INTOTDEAUNA MA GRABESC!!!!!! :)

Share this post


Link to post

Stiti cum e...: "ma uit la mine, ma uit la tine, ma uit in jos..."

 

Acuma, inteleg ca unii marocani ne fac sa sarim din papuci, da'...chiar asa, sa stau cu banii potriviti?! Ori...sa alerg eu spre benzinarie? Da' unde arde nene?

 

 

Nu vreau sa fiu inteles gresit - nici prin gand nu-mi trece sa'i provoc cuiva vreo criza de inimioara, astfel ca mereu trag masinuta-n fata, dupa ce am alimentat si daca am unde - da' de aici pana la a da jos frumusete de burtica ori a muri de sete ca, nah, e coada, e cale lunga.

 

 

Deranjantu' .

Share this post


Link to post

Bine zice colegul de mai sus ca nu arde nicaieri si nici cozile prin benzinarii nu sunt ca acum 20 de ani. Nu cred ca am asteptat mai mult de 1 masina la pompa in ultimul an, iar daca sunt mai multe masini caut alta. Cat poate sa faca un om de la casa unde a platit pana la masina: 1 minut? si daca mut masina si o duc in parcare nu tre sa astepte si timpul acesta in plus? A, daca vrei sa mergi la budă, sa mai faci alte cumparaturi si e plin, asta e altceva si aici initiatorul topicului are perfecta dreptate.

Share this post


Link to post

Eu am fost apostrofat de tanti de la casa ca de ce am mutat masina ca ei credeau ca am fugit asa ca o las la pompa pana platesc. Ies si plec sau daca mai am treaba parchez separat si continui shopping-ul. Mai mult la masina de firma chiar trebuie sa o vada cel de la casa ca sa verifice numarul de pe card. Apropo de masina de firma am o povestioara. Intr-o seara intre 23 si 24 noaptea mergem sa bagam motorina, eu bag la pompa, nevasta-mea la casa, mai cumpara un lichid de parbriz, plateste cu card-ul de firma de la benzinaria respectiva si plecam. Dupa 1-2 km suna mobilul nevestei. Cei de la benzinarie ca am plecat si n-am platit. Se pare ca cea de la casa a batut doar lichidul de parbriz, nevasta nu a verificat pe bon ce a platit. Doar ca cei de la benzinarie au sunat intai la responsabilul lor cu corporate cards, care a sunat la omul de legatura de la firma nevestei (care era din Brasov si dormea) care le-a dat numarul nevestei...pe care au sunat-o in sfarsit. Tevatura mare dintr-o neatentie.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...