Jump to content

elenyta

Membră
  • Content Count

    54
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About elenyta

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Craiova
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2007
  1. Si la mine am observat zgomotul accentuat al compresorului de clima. Am mai intrebat, dar nimeni nu mi-a raspuns si mie care ar fi costurile celei de a doua revizii ? La aceasta revizie se schimba mai multe consumabile ? Multumesc !
  2. Nu glumesc! Am platit revizia si probabil manopera pt schimbarea discurilor de frana.
  3. Anul trecut in august, am facut revizia de 1 an cand aveam 11.500 km. In august trebuie sa merg sa fac urmatoarea revizie, avand in vedere ca am 15.800 km. La prima revizie, am platit aprox 800 lei, intrucat mi-au fost inlocuite discurile de frana. Cam cat credeti ca ma va costa revizia asta, ce urmeaza sa o fac?
  4. Am urmat sfaturile din acest topic si "am aplicat tratamentul". Intradevar masina si-a revenit. Am facut un drum in exterior dupa ce am alimentat cu benzina Efix 95 de la Rompetrol. Multumesc !
  5. Multumesc pt raspuns ! Am citit tot topicul inainte de a posta. Exista posibilitatea sa nu iese fum fara foc ... inginerul de la service mi-a spus ca problema cu supapele la Aveo e ceva uzual la ei, au schimbat aceste piese la foarte multe masini in garantie. O resetare a ECM-ului poate rezolva problema ?
  6. Am si eu o problema cu masina mea, asemanatoare cu cele expuse in topicul asta. Masina...Aveo Sedan motor 1.4, 14000 km, merge normal in sarcina iar din cand in cand, cand opresc la semafor, motorul tremura destul de rau. Precizez ca acesta neregularitate in functionarea motorului nu apare tot timpul. Masina fiind in garantie, am mers la service (Rucom Craiova) unde in prima faza mi s-a spus ca imi vor schimba chiuloasa si supapele pe garantie, ca asta e o problema care apare la foarte multe Aveo etc. Dupa aprox 30 min, mi-au dat masina inapoi si mi-au recomandat sa alimentez masina cu benzina buna, iar daca mai face probleme sa ma duc inapoi. Imi puteti explica si mie ? Oare, trebuie schimbata chiuloasa si supapele ?
  7. Multumesc tuturor pt link-urile postate si informatiile oferite ! Daca ma hotarasc, voi posta o fotografie cu alegerea facuta.
  8. Nu cred ca trebuie sa mergi la un notar cu sentinta judecatoreasca, eu zic sa astepti sa ramane definitiva ( adica sa o primeasca si partea cu care te-ai judecat, si sa nu faca recurs, pentru ca are drept de recurs , 30 de zile de la comunicare, iar daca nu face recurs... o poti investi cu formula executorie , tot la Judecatorie, unde ai avut procesul, la registratura instantei. Notarul nu cred ca are ce face daca instanta nu ti-a investit-o cu formula executorie. Bafta!
  9. Eu nu am zis sa dea bine in poze, eu am zis sa arate bine in general. Nu vreau sa fac din ea un fotomodel. Nu cred ca daca masina e ieftina trebuie sa ramana asa. Mai intereseaza-te pt ca eu am masina cu jante pe 14. Nu trebuie sa imi faci mie acum tot felul de comentarii. Eu am facut un topic cu titul Jante Aveo, si am pus acolo dimensiunile, si am cerut o parere despre cum i-ar sta mai bine masinutei mele, cu ce fel de jante??? nu ma intereseaza pe mine " de distrugerea de catre americani a desenului initial"
  10. Rotile propuse se catre constructor la masina mea sunt cele de 14, nu cred ca te-ai uitat tu bine! In concluzie aveai ce vota! Eu nu am facut decat sa cer pareri, pentru ca masina sa arate mai bine.
  11. Pentru recarosare gasiti aici toater informatiile necesare. LINK.
  12. Am pus in poll dimensiunile anvelopelor ce sunt mentionate in certificatul de inmatriculare. Respectiv: 185/60 R14 82H 185/55 R15 82H 195/45 R16 80V
  13. Daca montezi evacuare dubla sport, sunt de parere, ca trebuie sa renunti la inscriptiile cu motorizarea de pe capota portbagajului. Bafta !
  14. As vrea sa schimb jantele la masinuta. Nu ma pricep foarte bine si va cer pareri cu privire la dimensiuni si modele. Orice link cu propuneri este binevenit. Multumesc !
  15. Si eu te sfatuiesc sa mergi in Grecia. Succes !
 

×
×
  • Create New...