Jump to content
Sign in to follow this  
maximus

Ati Obtinut Discount Cand Ati Cumparat Masina?

Ati obtinut discount cand ati cumparat masina?  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Deci.. experiente, ce argumente a-ti adus ca sa ajunge-ti la un discount..

Share this post


Link to post

:o fftopic:

eu am adus

tu ai adus

el a adus

voi ati adus...

 

la fel si "ajungeti", la fel si 'ati obtinut'

 

on topic... ce discount iti da dealerul ala e,

negociezi daca iei mai multe..

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

A doua masina de la acelasi dealer, faptul ca sunt 3 dealeri Daewoo in Iasi si un pic de talent la negociere=>2%discount, alarma si covorase.

Share this post


Link to post

A-m obt-i-nut discou-nt 'o' inchide-re centrali. Zata. ? :,

Share this post


Link to post

În Galaţi, erau 3 dealeri Deiu , de 1 an mai sunt doar 2, unul a fost ejectat din reţea. Pe plaiurile noastre nu- ţi face nici unul discount pt. că în opinia lor, tu ai nevoie de ei, nu ei de tine.

 

 

 

:o fftopic: Anul trecut, prin primăvară a trebuit să cumpăr un Matiz şi mai erau 2 zile şi expira o ofertă, drept care m-am dus la ENA şi IRICAD, cei doi dealeri în vigoare, unde am fost tratat cu "nu se poate", "nu garantăm că", etc. Când am văzut ce le mai pasă de client - urma să achiziţionez un Matiz SE Power cu plata cash - le-am zis, în speranţa de a-i sensibiliza, că nu sunt singurii vânzători din România, dar nici că le-a păsat.

Văzând atâta indolenţă, am pus mâna pe tel şi am sunat la cel mai apropiat dealer din jud. Vaslui, la "AUTO DIVERSIS" din Focşani. Aceştia au rămas uimiţi când le-am spus de ce apelez la ei şi mi-au trimis prin fax documentele de plata la CEC a contravalorii maşinii, zicându-mi că cele trimise de ei sunt suficiente. Am mers victorios cu ele CEC şi surpriză, nu aveau voie să-mi încaseze banii decât însoţiţi de documentele în original de la dealer. În clipa aceea îmi venea să arunc în aer instituţiile din Galaţi: mai era o zi şi pierdeam 500 euro. Am sunat-o pe patroana de la AUTO DIVERSIS şi i-am spus că nu pot plăti în Galaţi; femeia a rămas pentru a doua oară siderată şi m-a invitat la Focşani, la sediul firmei pentru formalităţi.

Ajuns acolo, pentru operativitate, d-na patroană m-a trimis la CEC cu aceleaşi documente cu care la Galaţi nu am putut plăti, şi pentru ca să nu se piardă prin Focşani preţiosul cumpărător, această operaţiune a fost făcută cu maşina firmei S.C. AUTO DIVERSIS S.R.L.

Doamna a făcut tot posibilul să ma rezolve în acea zi, şi a reuşit! Bravo dumneaei!

Şi ca bonus pt. deranj, mi-a promis că o să primesc maşina la primul transport, ceea ce s-a şi întâmplat. După 3 zile, am fost sunat să vin să ridic maşina.

Share this post


Link to post

:D SERUS Bucuresti...nu am negociat prea mult ca mi-a scos din sertar oferta VIP, care avea o reducere in plus de vreo 600 de Euro fata de oferta publica...asta pt ca m-am dus recomandat de cineva iar tipul de la vinzari avea ceva datorii fata de cel care m-a trimis :D ...v-am lamurit? :-?

Share this post


Link to post

Cu toate ca am luat-o pe 3 sferturi "virgina" am scos un 500 de euro + huse

Edited by Lucian79

Share this post


Link to post

500 euro la matiz pt. ca era a 2-a masina de la acelasi dealer

Edited by steph

Share this post


Link to post

Am luat-o de la locul de munca din cauza ca s-a "pensionat". La banii ce i-am dat pe ea luam doua usi de Logan. :) ))

Share this post


Link to post

eu am luat-o sh deci am obtinut 100 euro discount la ea de la primul proprietar ca sa mai am si eu bani de acte :banana:

 

chiar nu se simte nimeni sa corecteze aceste greseli de scriere ?

 

 

bafta !!! :P

Share this post


Link to post

De ce? Erau un exemplu bun pentru altii.

 

Ok, am corectat eu. :P

 

Anyway, eu nu am obtinut nimic. Bine, probabil din cauza ca nu am cerut.

Mi-au fost date: covorase (cred ca veneau cu masina) cu sigla & stuff, dintr-un fel de mocheta, o sticla de vin, un breloc, un scut si o alarma (nu mai stiu exact, dar parca am dar 1 mil pe astea doua).

Share this post


Link to post

La Stilo am avut 1000e pentru ca era o promotie. Trebuia sa apara facelift-ul.

Share this post


Link to post

Da. Dar nu cash, ca nu am vazut bani la fatza... Teoretic pentru ca stiu sa negociez, apoi pentru ca stiu ce vreau sa cumpar, si apoi pentru ca stiu sa vorbesc pe limba lor (am lucrat destula vreme in vanzari). Acum trimit la randul meu clienti la ei si au discount mai mare decat daca s-ar duce singuri (verificat). Discount-ul meu a fost mai mare si decat promotia lor de acum.

Share this post


Link to post

stiu ca nu se aplica la topic dar ma rog

 

n-am obtinut nici un discount aditional pt ca n-am negociat. Erau asa de multe discounturi si promotii deja date automat de GM ca nu stiu ce naiba mai negociam. Probabil ca mai puteam scoate ceva dar n-am mai stat sa ma targuiesc.

Promotiile au fost: 0% dobanda pana la 60 de luni cu 0$ avans (lease sau cumparare), 500$ in "bonuri de benzina" si 1000$ reducere de la pretul de catalog. Erau asa multe pt ca era octombrie 2004 si deja aparusera modelele 2005.

Covorase din carpeta si alarma erau incluse in dotarile masinii oricum deci nu le puteam considera ca si dscount.

Share this post


Link to post

Sincer,am primit discount-ul oficial pentru promotie la masina mea si anume 800E.De negociat nu aveam ce fiindca nu eram la piata ci la un concesionar superserios.La X-Design pentru Peugeot 206 era oferta nationala.Daca voi ati negociat si ati primit discount,bafta voastra.Eu am fost constient cati bani costa o astfel de masina,mai ales ca am comandat si optionale.Discountul l-am primit la pretul masinii,el fiind aplicabil la pretul dotarii standard.Comandand optionale NU mi-a fost oprit discountul,l-am primit,insa la banii dati s-a simtit prea putin,avand in vedere optionalele destul de costisitoare dar extrem de utile.

Bafta la negocieri si cat mai multe promotii!

Share this post


Link to post

- 700euro promotia

- 6 milioane in diverse: covorase, alarma si huse

 

Motivul: era masina cu nr 20 cumparata pe aceeasi firma de la Dealer-ul respectiv! N-am negociat nimica! Asta au oferit.

Share this post


Link to post

Bun , la Kalos am obtinut , covorase , brelocuri la chei , alarma si scut ( cu montajul de rigoare)

La Matiz , alarma + reducerea data de daewoo.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...