Jump to content
Sign in to follow this  
Cristina Bauer

Electromotor Urgent !

Recommended Posts

A cedat electromotorul...99%..ieri dupa 8h de stat a pornit la cheie ...am oprit 3min undeva si apoi a trebuit sa ii dau 4 chei ca sa o ia...si a iesit continuu abur...in mers mai mult decat la alte masini si pot spune si ca mirosea a ceva..ebonita etc...atazi de dimineata nu a mai pornit nici dupa 10 chei si am ajuns la concluzia ca s-a dus electromotorul...

 

Sunt gata sa iau unul nou dar am nevoie de cineva sa constate defectul/ sa il scoata pe cel distrus si sa il monteze pe cel bun..ASTAZI !

 

Help ! Daca stiti pe cineva dati-mi si mie de veste urgent !!!!!!

Share this post


Link to post

Daca nu spui de unde esti, slabe sanse sa gasesti ajutor...

Share this post


Link to post

Vezi in primul rand carbunii de la electromotor (pot fi inlocuiti; pret cca 5-6sute mii) sau solenoidu (starterul de langa electromotor; pret cca 1,35 mil. lei).

Descrie si tu problema mai detaliat!

Share this post


Link to post

Nu te grabi sa arunci banii pe un electromotor nou. Se pot schimba piese la el si sa mearga foarte bine dupa reparatie si chiar foarte multi ani!

Share this post


Link to post

Pun cheia in contact ...o invart las sa piuie injectoarele si dupa aceea cand dau contact da semne ca se invarte aprox. jumatate de tura si se opreste...ramanand toate becurile aprinse pe bord..adica defect motor/ulei/baterie etc...toate...si tot asa...

Ieri dupa ce am pornit-o fara probleme si tot pe loc am oprit-o ca uitasem sa iau ceva din casa..cand m-am intors abia la a treia cheie a luat-o si am constatat ieri pe ploaia aceea ca la masina mea in fata sub capota ieseau mai multi aburi decat la alte masini...

Astazi de dimineata incearca sa porneasca dar nimic...faruri/alarma etc ..merg perfect...

Imi trebuie neaparat astazi masina rezolvata si nu am pe nimeni disponibil ...

Share this post


Link to post

Cred ca e de la carbuni! Incearca un PM la moderatorii din Bucuresti poate tre ajuta unul cu un mecanic. Succes! :thumbl:

Share this post


Link to post

Mergi urgent cu masina la service.La fel se manifesta si cand ajunge lichid de racire in cilindrii datorita garniturii de chiulasa impuscata.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...