Jump to content
Sign in to follow this  
hades

Vopsirea Barelor La Matiz

Recommended Posts

Salutare la toata lumea!

Am si eu o rugaminte. M-am decis sa mai investesc niste bani in Matizul meu. Vreau sa vopsesc barele fata si spate la culoarea masinii (masina mea este alba). De asemenea, am pe o usa o lovitura foarte mica ce trebuie rezolvata (probabil putin chit si apoi vopsit). Apoi, as vrea sa montez eleronul spate (codita) ca la Matiz SE. Ma gandeam ca ma puteti ajuta. Cat m-ar costa operatiunile respective? Unde sa ma duc?

 

 

PS. Am dat search si nu am gasit nimic pe tema asta.

Daca a existat un alt topic cu aceeasi tema, imi cer scuze de pe acum. Astept raspunsurile voastre cu mare interes. Vreau sa va mai spun ca de oriunde as fi, va urmaresc zilnic. Moderatorii acestui forum merita toata admiratia.

Va multumesc de pe acum!

Edited by Shenck

Share this post


Link to post

1. "Vreau sa vopsesc barile fata si spate la culoarea masinii" - nu-ti recomand, orice julitura se va vedea foarte bine, si nu e obligatoriu sa lovesti masina... mai da un pusti cu-o minge, mai se sprjina unu' de masina si pune piciorul pe bara (eu fac des asa), mai trece un mos cu-o sacosha. Daca totusi esti decis, vezi pct. 2. Nu stiu cit ar putea sa coste.

 

2. "De asemenea, am pe o usa o lovitura foarte mica ce trebuie rezolvata" - asta se rezolva in service sau in fata blocului, daca vrei sa te scoti mai ieftin (dar probabil mai prost, dpdv calitativ). N-are cum sa coste prea mult (pe mine vopsitul in service al tuturor usilor plus haion, m-a dus la vreo 13 mil, pe casco). Ti-as recomanda AUTONET.

 

3. "Apoi, as vrea sa montez eleronul spate (codita) ca la Matiz SE." - baga un ochi pe www.autodaewoo.ro - vezi cit costa si poti sa-l comanzi. Iti vine in doua zile si te mai costa montajul si vopsitul. Vezi ca trebe sa gauresti hayonul! Iti mai pui? :D

Share this post


Link to post

Nfs, tu ai dreptate in mare parte. Dar majoritatea masinilor noi au barile la culoare. Si arata destul de bine. Dar sfaturile tale sunt bune, mai ales cel referitor la gauri in plafon. M-ai pus pe ganduri un pic. Oricum voi apela la service-ul pe care mi-l recomanzi si voi veni cu preturi. Poate ii mai intereseaza si pe altii. Multumesc!

Share this post


Link to post

Lasa ca eu am descoperit ca am o julitura de toata frumusetea pe spoiler in culoarea caroseriei si ma cam doare sufletul. Dar dupa o vreme iti cam trece, si ignori toate juliturile.

Edited by cchrism

Share this post


Link to post

Buna,

Am vrut si eu sa vopsesc barile fata-spate, dar m-am razgandit cand am vazut cat costa... cam peste tot imi lua pa fata -spate in jur de 7-8 mil lei vechi... cam mult . Asa ca mi-am facut doar bandourile in culoarea masinii si arata ok... 2.200.000 in mai .

La servisurile care-mi cereau mai putin , nu lucrau ok... masca fiind din plastic trebuie tratata cu diverse substante ca sa nu se cojeasca (deh, " plasticu' nu-i ca tabla " :mrgreen: ) . Asa ca trebuie sa fi atent si sa te interesezi cum vopseste servisul . PS : eu am facut-o la City Center , dar nu-ti recomand ca sunt si scumpi si cam nesuferiti . Oricum masina a iesit ok...

Vezi Auto Net... Bafta si astept poze !! :)

Share this post


Link to post

Eu saptamana viitoare ma apuc sa modific un alt set de spoilere pt. gandacul meu mult mai joase si cu un design deosebit(o sa vedeti!!!) si obligat trebuiesc vopsite, dar nu trebuie sa fie atat de scump pt. ca nu te obliga nimeni sa le faci in sevice! Eu de exemplu am sa cumpar plasto-fix si vopsea si am sa mi le fac singur dupa care ma duc la un prieten care vopseste bine si le facem in garaj asa ca nu poate sa ma duca mai mult de 3,5-4 mil ROL!!!

Pe ale mele de pe masina le pastrez negre pt. ca am sa le folosesc iarna si poate mai atingi niste gheata ceva!!

Share this post


Link to post

Cu barile vad eu ce fac pana la urma. Poate nici nu le mai vopsesc. Dar ce fac cu zgarieturile? Sunt urate si as vrea sa rezolv. Azi am fost la City Center Dorobanti si mi-au cerut 13 milioane lei vechi pentru zgarieturi si pentru bari. 9 milioane fara bari. Cand am intrebat de ce asa de mult mi-au spus ca se vopseste toata usa, toata aripa, s.a.m.d. Eu stiam ca se poate si numai local, cu codul vopselei, ceva computerizat, nu stiu cum. Stiti voi ceva in acest sens?

Share this post


Link to post

In Service-uri mari e scump. Gasesti un service cu vopsitorie, care au si cuptor eventual(nu neaparat pt. ce iti trebuie tie dar daca au cuptor inseamna ca au treaba cu vopsitoria), albul nu e o vopsea scumpa, daca nimeresti sa ii fi ramas si aluia de la alta lucrare te intelegi cu el. Trebuiesc cam 150ml(parca) si se vinde vopsea si la cantitati mici. Primer ca sa prinda pe plastic nu te costa mai mult de 200.000 fiecare spoiler deci eu zic ca la alb cu 1.000.000lei faci fiecare spoiler!

 

Daca o face bine (si in general vopseaua conteaza) poti sa stai si cu piciorul, sa dai si cu sacose ca tot nu se ia!

Edited by SORAN

Share this post


Link to post

Stii un astfel de service, Soran? Poate ma poti ajuta tu...

Share this post


Link to post
Azi am fost la City Center Dorobanti si mi-au cerut 13 milioane lei vechi pentru zgarieturi si pentru bari. 9 milioane fara bari.

 

 

ashtia au innebunit?

pai am schimbat ushile de pe dreapta la matiz, le'am vopsit, shi au vopsit un pic shi aripa dr-spate shi factura a fost de 17mil prin aprilie.. e drept ca fcturile scoase de ei ptr casco sunt mai micute, insa...

Share this post


Link to post

Toata lumea mi-a spus (si vad ca imi confirmati si voi) ca pretul facut de City Center e foarte mare, cu atat mai mult cu cat masina mea e si alba (deci vopseaua e mai ieftina). Unde sa ma duc?  <img src= (">

Share this post


Link to post

Sunt 2 astfel de service-uri pe langa mine unde mai si cunosc lume dar nu stiu cum sa-ti explic in scris. Pe la Cutitu de argint sunt situate. Da-mi un tel la 0723.823.679 si iti povestesc! Sau incearca si pune o intrebare la tel:337 71 85 asta e pe strada 11 iunie!

Share this post


Link to post

am fost si io sa-mi vopsesc aripa fata la cieleo si mi-au cerut 3.5 milioane facuta in service , cu factura sau 2 milioane pe naspa. se vopseste bucata intreaga , nu bucatele.

Share this post


Link to post

Se vopseste si bucatele dar depinde de forma daca ai un prag in material ca sa ascunzi linia...el vrea sa vopseasca spoilere acolo nu cred ca se pune problema

Share this post


Link to post

Nu am apucat sa fac nimic din ce am zis mai sus. Astfel, reiau:

 

@soran: mai e valabil telefonul, te pot contacta acolo?

 

Pana la urma ati vopsit barele careva? :-? Probleme dupa?

Share this post


Link to post
3. "Apoi, as vrea sa montez eleronul spate (codita) ca la Matiz SE." - baga un ochi pe www.autodaewoo.ro - vezi cit costa si poti sa-l comanzi. Iti vine in doua zile si te mai costa montajul si vopsitul. Vezi ca trebe sa gauresti hayonul! Iti mai pui? :D

 

Ce intelegi prin hayon? Sticla din spate? sau bucata aia mica si lunga cat masina de plastic intre tabla acoperisului si sticla geamului?

Share this post


Link to post

Eu zic asa: gusturile nu se discuta, masina mea o prefer clasica. In cel mai rau caz, ca sa zic asa, as pune niste bandouri, si niste jante din aluminiu cu un model decent, care sa se potriveasca cu liniile caroseriei (asta nu-i in cel mai rau caz :mrgreen: ).

 

Bafta!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...