Jump to content
Sign in to follow this  
steph

Bucuresti - Cota 1400

Recommended Posts

aseara bunii mei prieteni m-au chemat la un pub din cartier la un cico :D . cico s-a transformat intr-o plimbare in herastrau si le-a venit geniala idee sa mergem la munte.

 

buuuuun am strans 120 de lei ( 6 persoane ) am bagat benzina in maty si intr-un passat si la ora 01:32 am pelcat de la piata presei libere.

 

pe 3 jumatate patru eram n sinaia am urcat la cota. Aici e esentialu au reparat mare parte din drum. Minuneeeeeeeee. e destul de ok. ne-am intalnit cu ursoaica cu puii am stat sus am admirat Sinaia de la inaltime si am coborat jos la o cafea si o shaorma.

 

la 7 fix eram ianpoi in herastrau. :D drumu noaptea e suuuper lejer. maty descopera viteze noi hen 155 :banana:

 

cine mai are idei de plimbari nocturne sa spuna zone. :)

Share this post


Link to post

Am facut si eu o data treaba asta, am avut chef de-o plimbare cu masina, dar eram singur... tot asa, am plecat seara nu mai stiu cind (8 - 9 -10 ? :scarpin: ), m-am dus pin' la cota, am stat pret de-o tigara, am mai tras niste aer in piept... si m-am intors pe la 4 dimineata... cam rupt de somn!

Share this post


Link to post

la noi a fost pe moment treaba ... sus cine fumeaza a fumat o tigara si am coborat eu dupa ce am vazut ursu de vreo 2 ori numa cu 70-80 coboram pe drumud e cota. vroiam sa ma vad jos la shaorma fara urme de gheare pe masineta.  <img src= S">

Share this post


Link to post

Stai linistit ca nu sunt ursii chiar atat de bulangii ca sa se ia de masinuta ta. Am vorbit eu cu ei :) >- In privinta drumului nu stiu ce sa fac, sa ma mir sau sa ma bucur. Chiar s-a reparat si portiunea aia super nasoala de sub Cota?

Share this post


Link to post

Apropo de ursi... in drum spre Moeciu! Era pasnic si a mancat o bucata de corn cu crema de sampanie!

post-712-1122553553_thumb.jpg

post-712-1122553569_thumb.jpg

post-712-1122553585_thumb.jpg

Share this post


Link to post

nu portiunea aia de 15 metrii si inca vreo 5 dupa de duba curba imediata e tot pietris si tot rupt drumul. am atins aseara da vad ca e ok.

 

ma refer la marea majoritate a drumului care ast aiarna era plin de gropi acum poti sa mergi mult mai atre mai gasesti pe alocuri denivelari dar nu gropi.

 

darem> si o prietena urla ca ea vrea sa opresc sa vada ursoaicaaaa cu tot cu pui :mda:

Edited by steph

Share this post


Link to post

Eu m-am dat jos sa fac aceste poze, dar recunosc ca eram pe partea cealalta a masinii(partea soferului) cand am facut pozele! A fost prima data cand am vazut un urs in salbaticie.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...