Jump to content
Sign in to follow this  
VIPER

Propuneri pentru autocolant

Recommended Posts

FLEX, cdr-urile din arhiva sunt eczact cele 13 poze puse de mine...am zis ca daca vrea cineva sa le modifice sa aiba sursa...asa ca nu ai pierdut nimic daca nu ai Corel... pe de alta parte, daca vrei, iti pun pe un cd Corel12 si vedem cum ti-l dau...

Share this post


Link to post

Este exact ca la Sergiu, numai ca scrie WWW.DAEWOOCLUB.RO

Share this post


Link to post
Uite ce fonturi frumoase, nu va face nici unul cu ochiul?

 

Nu. Alea sunt toate fonturi pentru înflorit pagini web, nu e nici unul font pentru tipografie. Singurul pe care l-aş accepta ar fi OCR A Extended (ultimul din stânga jos), care e folosit de altfel şi pe documente oficiale fiind cel mai uşor de ocr-izat.

Share this post


Link to post

Poate ar trebui sa alegeti intai tipografia si sa vedeti ce pot aia sa faca.

Si eventual sa alegeti din oferta lor ceva...

In loc de baner lung de 60 cm, nu ar fi mai bine o sigla mai mica, eventual in genul semnului ala pentru incepatori, prinsa cu ventuze?

E mai mica si nu deranjeaza prea mult. Desenul siglei se poate face cu putin efort...

Si, apropo, exista tipografii care tiparesc orice font i se nazare clientului. Pina la urma e doar pb. de bani...

Share this post


Link to post

Majoritatea tipografiilor acceptă fără mofturi fişiere Corel cu fonturile convertite la curbe, aşa că asta nu-i problemă. Problema e că ne certăm precum chiorii, şi încep să cred că democraţia face rău. Aşa că cel care are relaţii la tipografie să aleagă ce model îi place lui şi cu asta basta ! End of story.

Share this post


Link to post

Bey sa dea draq azi nu e marti!?!...si nu e 13?!? Ce pui mei sunteti toti cu capsa pusa !?Hai sa va zic inca odata - kestia aia cu demoicratia e adevarat creaza haos insa hai sa fim seriosi e si la nivel mai mare deci nu-0i problem..Eu zic asa sa aleaga tata Luc ce vrea el - k el e admin si pana la urma el are drepturi de[pline pe aici si noi sa acceptam ..hai serios si fara sa ne suparam ce draq mai e doar o adresa de net conteaza ca avem acum locul nostru o sa ne scriem si pe masini adresa asta serios hai pe bune nu e nevoie sa ne impumnem fiecare punctul de vedere ...

Share this post


Link to post

Acu... pe bune... daca e democratie... de ce sa aleaga tata Luc? (n-am nimic cu el... dar mie personal nu-mi place ce vrea el sa aleaga... daca se alege ala, eu decupez www si las doar restul! :) (hmm... iete ce simplu era :! )

 

Propun un chestionar, care sa aibe citeva modele din cele propuse deja (cele mai reusite) numerotate de la 1 la X . Apoi, primele mesaje sa contina pozele respective (numerotate la fel).

Fiecare sa voteze ce-i place si dupa 2-3 zile incheiem si gata! Fara alte comentarii, vot si atit!

Daca sunteti de acord fac eu chestionarul in seara asta, ok?

Astept!

Share this post


Link to post

ooooofffff, baga nene de referendum!

Share this post


Link to post

Ca să citez dintr-un episod de South Park, fără nici o intenţie de jignire - este doar un citat, "screw you guys, I'm going home" :lol: O s-ajung să scriu cu markerul fosforescent pe lunetă şi gata bâlciul ! :)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...