Jump to content
Sign in to follow this  
B 68 VLD

Ce Parere Aveti Despre Evanda?

Recommended Posts

Are un aspect de 'americanca borata'.

Confirm : prieten cu mine din copilarie, actualmente emigrat in SUA din 1998, s-a intors in tara pt. 1 luna asta iarna (scuze daca am mai zis undeva asta). Mi-se plangea cat de mici i se par masinile pe-aici, se dezobisnuise si a fost socat la revenire dupa atatia ani, chiar cand in parcare la Mall vede o Evanda. "Ce e asta?! Arata chiar bine" imi zice interesat. Iar mie mi-se parea fara sare si piper daca nu imi atragea el atentia, nu mi se parea cinestie ce. Concluzile le trageti voi...

Share this post


Link to post

Romanul traieste in sfera lui limitata! El nu are puterea sa priveasca un lucru fara sa fie influentat. Romanu' vede Evanda, spune: uau, misto masina! dupa care vedea scris pe spate Chevrolet/Daewoo si spune: aaa, este doar un Daewoo/Chevrolet.

 

De mult timp la noi in tara conteaza sigla. De exemplu este Mercedes-ul E-Klasse care a avut si are in continuare milioane de probleme dar tot se cumpara in draci.

Share this post


Link to post

Poate ar trebui sa inteleaga si bigme(care se pare ca are o problema cu evanda..si este si dezinformat) ...ca nu marca conteaza si dupa cum s-a mai zis si pe aici un american dintre chevrolet si orice skoda de pe lumea asta ar lua chevrolet .

Share this post


Link to post

Pe cand facea General Motors masini , skoda se ocupa cu carucioare ( stiu ca si skoda e firma veche dar totusi nu cred ca se compara)!

Parerea mea !

Share this post


Link to post

da ma da luati-va evanda ca la anu imi iau bmw :thumbl:

Share this post


Link to post

pai ia-ti BMW, cine te opreste, dar daca esti asa preocupat de consum, probabil o sa fie ori un 316 ori un diesel. Daca alea sunt BMW-uri pt tine , f bine, eu nu le consider.

 

Ce e hilar e ca razi de Evanda in timp ce tu mergi cu un Cielo??!!De ce nu ti-ai luat o Fabia sau Felicia? Ca doar e firma smechera, Skoda.

 

Mie Epica/Verona sau Evanda cum e in EU, mi se pare o masina f buna. Si au aparut o gramada pe strazi aici din cauza pretului f bun relativ cu ce ofera. E foarte spatioasa si confortabila si ca design mi se pare f reusita. Pt cine poate sa o ia in lease, la 16k euro in Ro mi se pare un deal bun avand in vedere ce preturi au alte masini de aceeasi marime si putere.

Share this post


Link to post

Adica un 120d diesel de 163 de cai nu e BMW ? :scarpin:

Share this post


Link to post

eu consider bmw-uri adevarate de la 325 in sus.

 

Personal seria 1 mi se pare o gluma cu totul, dar ma rog, e si chestie de gust.

Share this post


Link to post

Seria 1 de la BMW se adreseaza in special sexului frumos (si bogat) :)

Share this post


Link to post

degeaba compara unii passat-ul sau laguna cu evanda.. Masina asta e un fel de logan in clasa mare.. multa masina si eventual dotari la un pret mic(are 4.77 m), unde ar avea ca si concurenti hyundai sonata (4.80 m), kia magentis (4.73 m), skoda superb (4.80m, care insa nu stiu pe unde se situeaza ca si pret cip) si eventual chrysler sebring (4.84 m). Dotari, preturi, motorizari, poate cineva cu mai multa rabdare ca mine

 

 

- hyundai sonata

 

10.jpg

 

 

- Kia magentis

 

01.jpg

 

- skoda superb

 

40.jpg

 

- chrysler sebring

 

1.jpg

 

 

si bineinteles evanda:

 

04.jpg

Share this post


Link to post

Merg pe oferta la Skoda Superb Ignition!!!La 16.556 euro CIP merita la ce dotari are si e o masina excelenta!!!Uitati si oferta in format PDF!!! :) >-

superbride.pdf

Share this post


Link to post

pana la urmatorul evanda, din punctul meu de vedere sonata este favorit.. Tehnologie mai nou, interior mai bun si mai frumos, mare si pe gusturile mele la exterior.. insa viitorul evanda arata si el destul de bine, deci cand va apare va fi mai dificil.. Eu sincer la banii astia prefer masini in genul evanda, adica sa iti ofere cat mai multa masina la banii dati, chestii ca numele de marca ma lasa rece, ma intereseaza mai mult sa stiu ca mi-am cheltuit banii cat mai chibzuit

Share this post


Link to post

Evanda asta e cam... nush cum sa-i zic... dpdv aspect, nu-mi place deloc.

Are botul prea subtire, popoul cam mare, farurile cam mici si grila cam din topor.

Din toate alea, eu as opta pt Crysler, apoi pt Skoda!

Share this post


Link to post

Dintre toate Chryslerul e cel mai frumos/elegant/pe gustul meu, urmat de Sonata.

Share this post


Link to post

dupa mine ar fi : chrysler,sonata,evanda,skoda,magnetis

Share this post


Link to post

Noua Sonata e intradevar impresionanta

 

Daca vechiul model inca se vedea (ca motorizari si interior) ca e o clasa mai jos de Accord, Camry , Passat, noul model e acolo cu ei cot la cot, dar pretul a ramas la fel de mic. E un fenomen aceasta noua Sonata si deabea astept sa testez una , mai ales cu motorul V6 de 235 cp. E mare, e puternica, e excelent echipata si finisajele sunt in sfarsit la nivel japonez(sau f aproape)

Edited by dany_s

Share this post


Link to post

Evanda este Leganza Facelift...tehnica e cam aceeasi...Nu pot spune ca e urata insa daca -sar deprecia ca Leganza la SH sigur as lua una ...daca nu un Hyunday merge...e frumos rau...

Astept insa si noua Superb...sa vedem...

Share this post


Link to post

Poate ar trebui aratate din toate unghiurile. La Sonata vederea este spate si un pic lateral , la Chrysler la fel iar la Evanda si Magentis se vede cam fata si lateral. Superbul este doar lateral.

Share this post


Link to post

Evanda e superba, iar in interior divina,pana la urma la cat ajunge pretul ei cu toate taxele in Romania?

Share this post


Link to post

Aduc din nou in atentie Evanda.

Mi-a trimis Mircea acum cateva luni un set de poze cu Evanda- ce mai, superba masina!!! Pacat ca nu se comercializeaza in Ro. Asteptam insa cu interes L4X. Dar nici cu Evanda nu m-as face de rusine, s-ar uita lumea ca la avioane!

Faina masina!

Share this post


Link to post

Exemplare cu putini km si in stare buna se gasesc in .de la preturi pornind de la 7000 euro pana la 11000 euro. Cochetez de ceva timp cu ideea de a-mi aduce asa ceva de acolo, singurele piedici fiind taxa de inmatriculare si eventuala omologare individuala a evandei cu motor euro 3, se pare neomologata in .ro. Iata cateva foto ale unui exemplar gasit in germania la un rulaj de 45k km , an de fabricatie 2003, euro 3 la 8000 euro negociabil:

 

 

13722_1102510557077.jpg13722_1102510692493.jpg

13722_1102510771350.jpg13722_1102510828923.jpg

13722_1102510937082.jpg13722_1102511028840.jpg

13722_1102511128207.jpg

Edited by Mircea

Share this post


Link to post
Pacat ca nu se comercializeaza in Ro.

 

S-a comercializat. Nu se mai comercializeaza pentru ca nu mai este model actual. Nu mai dezinforma.

Share this post


Link to post

Din pacate putine exemplare si toate - dupa ceea ce spun cei de la RAR- euro 2. Motorul euro 3 n-a fost omologat in ro...

Share this post


Link to post

SIXT are o Evanda in Bucuresti, am vazut-o in trafic de vreo 2 ori.

Share this post


Link to post

Si cine este SIXT?? :o

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...