Jump to content
Sign in to follow this  
VIPER

Despre calculatoare

Recommended Posts

Guest Mecmar

Are scame, trebuie sa mai sti sa umbli si in el. Altfel  <img src= ("> din toti rarunchii.

Share this post


Link to post

:shock: bun si un Waterloo din cind in cind, previne scamosarea.

Share this post


Link to post

ai putea incerca sa-l mai instalezi odata peste si dupa aia uninstall

citeodata merge figura

Share this post


Link to post

s-ar putea sa aibe eroare si sa nu mai mearga dezinstalat din add remove.incearca cu un program special pt asa ceva, adica pt programe care nu merg dezinstalate in mod obisnuit.

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

Mama lui de Kaspersky. In momentul cand intru in add remove se comporta ca si cum atunci ar trebui instalat. Nu imi apare modul unninstal. am incercat cu alte programe si le-am dezinstalat usor fara probleme. Cum il pot gasi in ,,C''? trebuie sa il caut prin alta parte probabil prin Program Files. Zic si eu. Panda nu vrea sub nici o forma pana nu il elimin pe kaspersky. Al dracului urs.

Share this post


Link to post

C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal

 

De gasit il gasesti aici.Dar nu e suficient si nici indicat sa stergi pus si simplu.Incearca cum ti-am zis eu, sa mai instalezi odata si dupa aia sa dezinstalezi.

Desi daca reusesti sa reinstalezi si merge oricum e mai bun decit Panda.Panda e frectie la picior de lemn.

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

Multumesc mult de tot. De informatia asta aveam nevoie. Voi incerca acasa sa procedez cum ai spus tu, sa-l instalez si pe urma sa il dezinstalez din nou.

Share this post


Link to post

Nu mai injura KAV-ul... Si in general, nu mai injura(ti) o masina care face ce ii dai sa faca, nu ce ai vrea sa faca...

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

Este un antivirus foarte bun, nu i-am adus critici, doar ca imi creeaza anumite probleme si sincer nici nu prea l-am folosit.

Share this post


Link to post

Problemele sunt de la configurare. Zi-mi te rog ce varianta e? Personal Pro 5.x (care e slab) sau Workstation 4.5.x?

Share this post


Link to post
Guest Mecmar
C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal

 

Gasit in ,,C'' si imi arata ca este un director...gol pe care nu il pot sterge nici cum. Am incercat sa il reinstalez. S-a copiat pe hard dar de instalat cred ca trebuie instalat manual. Nu imi apare pe nicaieri, decat in ,,C'' si tot sub forma unui director.

Share this post


Link to post

1. Intri in safe-mode (stii cum?) si razi directorul Kaspersky (cel gasit mai inainte). Ar trebui sa mearga din safe-mode.

2. Dai Start>Run si scrii regedit, dai enter. Apoi dai Edit>Find "Kaspersky" si razi orice linie unde gaseste stringul respectiv. Nu razi altceva! Atentie mare!

Vezi ca nu ai Undo!

Ca sa cauti mai departe acelasi string, apesi F3.

 

3. Apoi inchizi regedit-ul si restartezi normal!

 

 

PS. Ca sa intri in safe-mode, apesi F8 in mod repetat de cind dai drumul la calculator si pina iti apare ecranul negru cu optiuni! Apoi selectezi Safe-mode (cu sau fara networking, nu conteaza) si dai enter.

Share this post


Link to post

Daca nu merge nici cu ce a zis NFS, te duci în Start-Accessories-Command Prompt si dai urmatoarele comenzi

1. CD\

2. RD numele folderului

(Daca zice ca folderul nu este empty mai dai o comanda "ajutatoare":

DEL *.* si pe urma RD numele folderului)

3. EXIT

Share this post


Link to post

Salutare, incerc sa instalez un WebCam pe un calculator mai vechi echipat cu Windows 98, cum introduc mufa in rack-ul USB imi apare mesajul cum ca se cauta driverul prin baza de date si cand ajunge la 7% sau 36% sistemul se blocheaza complet, necesitand reset hard. Mai pot incerca ceva sau imi trebuie alt calculator?

Share this post


Link to post

de unde isi ia driverul?..din win sau il al pe alt suport?...poate nu il are windowsul si iti cere driverul de instalare

Share this post


Link to post

Daca instalezi device USB pe Win98, trebuie sa ai drivere.

Vezi pe CD-ul de instalare ce zice la readme.

Daca zice sa rulezi intai un install.exe, sau ce o fii, ruleaza-l si urmeaza pasii din readme.

Daca nu, conectezi webcam-ul la USB si cand te intreaba de drivere, asa cum a zis si Ileana, nu-i dai sa caute automat ca se uita in inf si nu o sa-l gaseasca, ci îi dai sa caute pe CD-ul cu drivere.

Bafta maxima! :thumbl:

Share this post


Link to post

Mai intai, trebuie sa ai WIN98SE, nu 98 simplu! Apoi, cum zice si claz, de obicei webcamurile cer intai instalarea CD-ului (driverelor) si apoi mufarea camerei, mai ales sub 98SE... Si inca una: camera are drivere dedicate WIN98SE?

Share this post


Link to post

In general pentru orice device USB se recomanda intai instalarea driverelor si apoi conectarea, daca nu se specifica expres alta ordine.

Oricum chiar si Windows-ul 98 SE are un suport precar pentru USB

Share this post


Link to post

Cu drivere instalate sau nu, cum am conectat webcam-ul, nu e nevoie sa astept mai mult de 10 secunde ca sa se intepeneasca calculatorul. Mai mult, nici nu poate porni W98 second (ca asta e instalat) primesc o mare eroare si chiar ma mir ca nu trebuie sa reinstalez sistemul, ci doar sa scot webcam-ul din rack :) :-?

Share this post


Link to post

am patit si eu asa cand am schimbat webcamul..am dezinstalat pe cel vechi si am sters orice urma ca ar fi existat vreodata.. si cel nou si-a dat drumul...merge fara blocaje acum

Share this post


Link to post

Considerati ca este util si/sau benefic update la Windows si/sau Office cu service pack-urile existente ? Sau este mai indicat sa ramana "virgine", ca la instalare ? Am deschis acest topic pentru ca am auzit diverse pareri, impartite, care mai mult m-au bulversat decat sa ma lamureasca.Rog pe toti cei care raspund si voteaza sa si explice parerea lor.Multumesc tuturor celor care posteaza aici.

Share this post


Link to post

Da, fara discutie, mai ales update-urile critice si de securitate pentru Windows! Despre SP2 la XP, depinde ce softuri folosesti, inca sunt softuri puternice care au mari probleme sub XP SP2. Iar la Office clar da.

Share this post


Link to post

Deoarece eu nu cunosc foarte multe detalii tehnice despre lumea IT :"> m-am gandit sa apelez la cunostintele voastre in acest domeniu:

 

Este vorba despre doua calculatoare dintr-un birou legate in retea cu o vechime de jumatate de an, care sunt conectate in permanenta la internet prin cablu (vestitul RDS #-o ) Va voi descrie cu cuvintele mele cateva particularitati in ideea ca poate v-ar ajuta in emiterea unor opinii: primul calculator nu poate printa ceva daca nu este deschis si cel de-al doilea, iar al doilea nu poate naviga pe net daca nu functioneaza primul. De asemenea cunosc si IP-ul (asta e un lucru bun, nu?)

 

Intrebarea ar fi : pot eu sa accesez aceste calculatoare dintr-o alta locatie si in general ce ar presupune lucrul acesta?

 

Va rog frumos sa ma lamuritii si pe mine in aceasta problema  <img src= ">

 

PS imi cer scuze pt amatorismul meu in materie de computere, doar le folosesc in general.

Edited by Mike1

Share this post


Link to post

Pai in general se poate, dar trebuie sa revii cu detalii, cum ar fi sistemele de operare pe cele 2 calculatoare, eventual o topologie daca o poti afla, chestii din astea. Pai ce implica? Sa cunosti adresa de IP publica (aia care ti-o da RDS-ul), si sa publici serviciile pe care vrei sa le accesezi.

Share this post


Link to post

Imi cer scuze pt intarzierea cu care am raspuns(dee... am fost la pescuit in we. :) )

1. Sistemele de operare de pe cele doua calculatoare : Windows XP

2. Din pacate nu stiu ce este aceea o topologie (dar stiu totusi ce e aceea o topografie :P ), dar va rog sa-mi spuneti in ce consta acest termen pt a-l afla si pe acesta.

3. Adresa de IP de la RCS o cunosc

4 Aici am o nelamurire: cum adica sa public serviciile pe care vreau sa le accesez :scarpin: (eu as vrea sa accesez fisierele calculatorului, gen my doc, prog files, etc.)

 

PS Nu va suparati pe mine din cauza limbajului, dar dupa cum v-am zis sunt amator in ceea ce priveste domeniul IT.

Edited by Mike1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...