Jump to content
Sign in to follow this  
adrianm

Rateuri,mers Neregulat

Recommended Posts

Asaa...Va sa zica am mai scris eu ca masina mea scotea fum in frana de motor sau imediat dupa ce porneam motorul.

Azi am fost la un mecanic mi-a schimbat simeringuri si segmenti,bujii(Champion).Am pornit-o pe benzina, a mers 3 minute bine, apoi, dupa ce a mai ambalat-o putin a inceput sa dea niste rateuri groaznice,turatie variabila pana la 3000 rpm dupa care se oprea brusc iar pe gaz nu mergea deloc .A pus la loc bujiile vechi(NGK uzate)-nici o schimbare.

Apoi a schimbat pe rand:bobina,capac delco,fise ,potentiometru oxigen,delco cu totul,IAC fara rezultat.Apoi brusc a inceput sa mearga, dar intrerupe mai ales pe gaz si atunci turometrul face curse aiurea intre 0 si 3500 rpm.Acu merge relativ bine doar ca daca trec de pe gaz pe benzina turometrul sare(la 50km/h)de la 2000 la 3000 rpm .Trec inapoi,sare si el la 2000.Imi pare ca nu prea trage iar la turatii mici se inoada.Mai intrebati-ma, poate n-am spus tot, sunt inca socat de cele vazute.

Share this post


Link to post

Ai probleme cu fisele.De acolo apar intreruperile si variatiile de turatie pe turometru.

Share this post


Link to post

Vezi ca probabil nu a strins firele de masa care vin prinse pe semiculoasa.

Share this post


Link to post

Asa este :surubul din semiculoasa slabit.Acu am venit din garaj dupa ce am strans firele si am dat o tura cu masina.Merge excelent.Jos palaria NINI, am dat jos palaria.

Share this post


Link to post

Tot nu ai spus cum erau semeringurile?

Share this post


Link to post

Asa, erau proaste simeringurile, erau prea largi(asa au fost de la inceput-de noi).Astea puse azi sunt destul de stranse pe tija supapei.

A spus ca segmentii nu e neaparat nevoie sa-i schimb da daca tot i-am avut i-a pus.Eu nu prea am stat pe-acolo de-aia nu stiu decat scorul final.Am pierdut cu inlocuirile alea de la sfarsit 5 ore si mai era si ziua mea...mersi pentru urare!!!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...