Jump to content

Sign in to follow this  
Vali 62

ulei de motor

Recommended Posts

Salut, banuiesc ca este reclama avand in vedere unde ai postat. Personal nu stiu nimic de uleiul Triax cu exceptia a ceea ce am citit pe sticla (e certificat doar dexos, nu si dexos 2?!). Ai ceva linkuri catre teste (vad ca se lauda cu interval de schimb de 24000km) sau o macar catre o fisa tehnica ca sa il comparam cu celelalte uleiuri.

linkul catre site-ul care il vinde este in postare ,fisa tehnica aflându-se sub foto cu uleiul,pe site,dar l-am vazut si pe emag vândut tot de Westone

Edited by Vali 62

Da, ai dreptate, nu vazusem fisa tehnica pe site. Conform cu fisa tehnica are specificatii mai bune la rece ca Mobil Super 3000 XE si asemanatoare in rest.

http://www.triaxlubricants.com/files/home/products/synergy/28_TRIAX_Synergy_SRT_5W-30_Dexos_-_Jan_2016_v3.pdf

https://oilgroupbg.com/pdf/mobil/mobil-super-3000-xe-5w30.pdf

Foarte fain uleiul, il folosesc de 2000 km pe un Peugeot 206 1.4 benzina si am simtit de la prima cheie diferenta(la motorul meu se accepta si ACEA A5). La inceput am fost reticent vazandu-i pretul de doar 20 lei/bidon(946 ml) dar am riscat si s-a meritat. Foarte faina livrarea, vine de la Cluj, impachetat in folie cu bule mari, + un odorizant auto care mi-a tinut aprox. 2 luni,  mai rar la noi asa ceva , are folie de aluminiu suplimentara la capac, deci sanse mici de a se prelinge pe langa capac in timpul livrarii. Nu stiu daca tine cat zice americanu`, dar 1 an sau 10.000 km duce lejer . Pana acum nu am ce sa-i reprosez acestui ulei.