Jump to content
Sign in to follow this  
smart_ass

Cu Ce Pot Curata Gurile De Ventilatie La Espero ?

Recommended Posts

Stie cineva cum as putea curata gurile de ventilatie la Espero ? E vreun spray cu care se da pentru inlaturarea prafului ?

Cand dau drumul la aeroterma la 4 intra si mult praf, care cred ca se afla pe conducte si as vrea sa elimin acest lucru.

Share this post


Link to post

io zic sa lasi ventilatorul ala pe pozitia 4 si cu ventilatia exterioara inchisa vreo juma de ora si dupa aia sa aduni praful din masina :D

Share this post


Link to post

Trebe sa scoti grilele alea de ventilatie (care directioneaza jetul de aer), le bagi sub jet de apa, si or sa arate ca noi. Se scot prin simpla tragere de acolo.

Dupa ce le-ai scos, curata si gura de aer. Cu servetele umede, ceva de genul asta, sa nu faci noroi, ci curatenie...

Share this post


Link to post

Asta am facut si eu, si ... nu prea rezolvi mare branza.

 

Intr-adevar arata frumos grilele dupa :mrgreen: dar conductele de ventilatie sunt lungi si au mult praf in ele. Cred ca vreo juma' de ora cu ventilatia pornita pe maxim si aspirat in interior dupa e o solutie mai buna.

Share this post


Link to post

La Cielo ies tot prin simpla tragere sau au ceva surubele?. Se trag intr-o pozitie anume sau efectiv trag de ele afara? Mersic. :osanale:

Share this post


Link to post

Mi se pare ca-s la fel. Cel mai usor mi s-au parut a iesi dandu-le "sa sufle in jos" si tragand nitel de partea de sus (pui deshtele pe buza superioara si tragi). La inceput pare ca se rupe, dar nu se rup, si ies.

 

La fel la bagat: le fixezi "urechile" pe cele 2 tumburuse, si impingi pana se aseaza.

Share this post


Link to post

Intreb si eu ca chiaunul. Daca torni apa incet, cate putin, nu se duce praful si in sens invers ? Ajunge ala pe circuite electrice sa arda ceva ?? N-am foarte mult praf, chiar ciudat de putin as putea spune la anii ei dar vreau sa stiu pe viitor .

Share this post


Link to post

Nu turna apa, nu stiu daca are vre-o legatura cu partea electrica pe acolo dar daca ai mai mult praf si se imbiba cu apa, o sa ai un miros ciudat in masina, cel mai bine, eu unu am fost la o spalatorie care avea si compresor de aer si mi-au suflat pe fiecare aerisire, ce a iesit, nu-mi imaginam, asa ca fuga la o spalatorie ;-)

Numai bine.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...