xenna Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Ce-i cu voi? Ninsoarea v-a facut sa uitati ca azi e joi? Link to comment
Ami Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Nuuu, iar daca va anuntati voi prezenta inchiriem un plug si tot venim... Link to comment
big2shae Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Ninge? In sectorul 3 inca nu Venim,venim! Link to comment
Dj_Dark Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Tu parca vroiai sa schimbi niste bujii in seara asta... Link to comment
big2shae Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Drumul spre polivalenta trece pe la Real Link to comment
xenna Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 Nuuu, iar daca va anuntati voi prezenta inchiriem un plug si tot venim... Nu va deranjati! Am fost de Craciun, mai venim de Paste Eu am deschis topicul din lipsa de ocupatie Link to comment
Ami Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Pai...de ce nu? Ne vedem... Link to comment
Ami Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Am infruntat gerul si ghetusca si ne-am intrunit intru traditie: Uskt-ul care m-a pescuit si pe mine, Moldovenii mititei, NFS si cel din urma, dar si cel mai indraznet, venit direct din zona colorata in coduri de iarna..si anume Buzau. S-a lasat cu ceaiuri calde si povestiri din studentie, rasete zgomotoase si veselie pana dincolo de miezul noptii. Privirile insistente ale personalului ne-au intrerupt distractia si ne-au aruncat in gerul nemislos si masinile inghetate... Mica, dar savuroasa adunare! Link to comment
NFS Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 ... si cel din urma, dar si cel mai indraznet, venit direct din zona colorata in coduri de iarna..si anume Buzau. Ok, am priceput... ultimul a venit Buzau. Tot nu m-am prins inca de unde venea el. Link to comment
Recommended Posts