Jump to content
Sign in to follow this  
NFS

Need For Speed World

Recommended Posts

Eu unu nu mi-as da datele niciodata, mai ales cand implica serii de carduri si alte porcarii. Eu zic sa stai linistit si sa astepti cuminte pana mai vine boost gratis.

Intre timp, fa-te lvl 40, strange 1200 k si a gtr-ul e 46, e o masina de top.

Intre timp mi-am luat lambo-ul, pare mai bun decat gtr-ul (probabil tunat cum trebuie e sigur mai bun, momentan e pe-acolo) insa nu e de 2 ori mai bun (dupa cum ar justifica pretul) 2400 k.

Deci cel mai bun raport tot gtr-ul ramane, o sa-l iau si eu cu userul nr 2 peste ceva timp.

Share this post


Link to post

First things first:

As promised, the free trial is free of charge.

 

The 14 day free trial allows you to test our service. If you do not wish to continue you may cancel at any time. If you do not cancel within the free trial period you will be charged the price for the 30+ plan (7.95 Euro/month, thus 95.35 Euro/year incl. VAT).

 

Cancellations can be carried out easily via the member area.

 

In order to provide continuous service to our customers it is necessary for us to ask for your payment details upon registration. However, you will not be charged if you cancel before the end of the free trial.

 

asta zice cand te inscrii si dupa cand citesti pe acolo zice asa...

 

Information on the Right of Withdrawal

 

Right of Withdrawal

You may withdraw from your contractual declaration in text form (e.g. by letter, fax or email) within 14 days, without having to give reasons. The period allowed shall begin upon receipt of this information on cancellation in text form, not however before the contract has been concluded, and not before we have fulfilled our duties to provide information pursuant to Art. 246 § 2 in conjunction with § 1 (1) and (2) of the Introductory Act to the German Civil Code (EGBGB (Einführungsgesetz zum Bürgerlichen Gesetzbuch)), and our duties under German Civil Code § 312g (1) Clause 1 in conjunction with Art. 246 § 3 EGBGB. Sending off a declaration of withdrawal in due time shall suffice in order to comply with the deadline for exercising the right of withdrawal. Such declaration of withdrawal must be addressed to:

 

Consequences of Withdrawal

In the event of effective withdrawal, any performance received by one party shall be returned to the respective other party, and any benefits (e.g. interest) derived shall be surrendered. If you are unable to return all or part of the performance received, or are only able to return it in a poorer condition, you may have to compensate us accordingly. This may result in your still having to meet your contractual payment obligations for the period until withdrawal. Obligations to refund payments must be performed within a period of 30 days; said period shall begin for you upon dispatch of your declaration of withdrawal, for us upon receipt thereof.

 

nu prea ma incanta... daca era ceva de genul chestionar nu era problema.

 

am instalat easy hide ip... dar imi arata tot ofertele din romania :-? (edit: doar ca daca dau pe ele imi spune ca nu sunt valabile la mine in tara :) )

Edited by B 44 ZXN

Share this post


Link to post

Parerea mea e ca astia nu au scos profitul estimat cu jocul asta. Se vede din "cado"-urile pe care le dau si ofertele astea de boost prin care doar-doar or mai scoate ceva bani. Asta e lejer ce zici tu mai sus insa eu am vazut altele mult mai rau, "tzepe" pe fata ca sa zic asa.

Probabil se asteptau ca toata lumea sa "sara" cu banul sa cumpere boost.

 

PS Free roam Chat e in mentenanta si acum, oare de ce?

Share this post


Link to post

Completed transactions

Offer Required Actions Started Status

Paysafecard - concurs

 

Reward: 103 SpeedBoost Autentificati-va folosind informatii corecte si apoi apasati pe link-ul pe care il veti primi prin email 24 minutes ago Successfully credited

Expected waiting time: 38 minutes

You can contact our support team after the expected waiting time has passed.

 

nu am apasat pe nici un link din mail si am primit boost. doar te aboneaza la un newsletter de la care te poti dezabona de pe mail :) (nu stiu daca ajuta pe cineva 100boost dar macar stim ca merge)

 

p.s. date fictive doar mailul corect :)

 

 

 

app de prima chestie de care intrebasem. ma tenta sa o incerc si pe aia mai ales dupa ce asta a mers... dar am avut inspiratia sa caut pe google usenext :) ) si prima sugestie este usenext scam... cica iti faci un cont free pe care nu il poti dezactiva si dupa un an iti iau banii de pe card. in principiu cu toate ca scrie free nu te poti inregistra decat daca platesti 1E cu paypal (probabil de aici iti leaga contul de card) si dupa te toaca. in principiu si daca completezi cu date fictive nu te poti inregistra pt ca nu efectuezi plata de verificare (deci nu esti inselat... nu iti poate lua nimeni bani de pe mail :) ) )

Edited by B 44 ZXN

Share this post


Link to post

La update-ul de ieri au bagat Lotus Evora (T3) cu bani din joc.

Share this post


Link to post

Da, 1 milion jumate si lvl 42 required. Va fi urmatoarea mea achizitie probabil pe contul de lvl 50, la celalat ramane gtr-ul e46 1 milion 200 si lvl 40 required.

 

Mai am boost pentru 2 sloturi si pe al doilea player un slot liber.

Share this post


Link to post

Si s-a luat evora aseara, pare ok, momentan nu bate lambo dar e aproape. Ce-i drept nici tunata nu prea e, am cam ramas fara piese.

 

Tot ce pot sa spun pana acum e ca e slaba la TE si pursuit (prea usoara), pentru curse va astept diseara sa experimentam (se-aude nfs?) :D

Edited by Dj_Dark

Share this post


Link to post

Rental code pt un Lambo Gallardo 560 "Tensor" (7 days rental): B5WR-SMQW-N639-HUBP

 

Si inca unul pt un BMW M3 GTR (tot pt 7 zile): 7YQB-798W-KDJK-DVXS

P-asta l-am testat si eu si e cam slabut. N-are nici o legatura cu ce poti sa faci din el daca ti-l cumperi si-l tunezi.

Edited by NFS

Share this post


Link to post

Trebuie slot?

Share this post


Link to post

Tu ai durerea ta, cu sloturile. =))

Nu, nu trebuie.

Share this post


Link to post

Pai da, mai ales ca am pierdut 500 boost la un click aiurea :spumelagura: , exact cat un slot.

Share this post


Link to post

E o ... sa-i zicem "promotie" ... 750 boost + un set de viniluri Lambo + un Nissan GTR SpecV R35 = numai 4 lei.

Nu stiu daca e si pe Romania, daca nu e, schimbati tara pe Polonia (daca nu stiti cum, cititi mai in spate, unde ziceam de oferta aia pe Polonia)

Share this post


Link to post

Una tare, cu ocazia aniversarii a 2 ani de cand s-a lansat jocul:

- In celebration of our 2-year anniversary: A new stock Chevrolet Camaro ZL1 has been added to the game and is completely free ($0 Cash) during the week of celebrations.

 

314010_423669397684569_1851826467_n.jpg

 

La asta puteti sa-i puneti si autocolant. :)

Edited by NFS

Share this post


Link to post

Vad ca nu prea mai sunteti amatori de NFSW. Totusi o sa va fac un rezumat la ultimul update, care a schimbat destul de mult modul de joc.

 

Ce mai importanta schimbare e ca s-a renuntat la Tier-uri. Masinile nu mai sunt impartite in T1, T2, T3 ... acum sunt impartite pe clase. La prima vedere ai zice ca e cam acelasi lucru... dar o privire amanuntita dezvaluie schimbari destul de adanci.

 

Deci masinile au fost nitel reclasificate (s-a umblat nitel la statusuri) si in functie de Overall stats se incadreaza intr-o anumita clasa. In functie de cat de bine o tunezi, poate sa sara in clasa superioara.

In principiu s-a umblat si la sistemul de match-making, astfel incat daca joci cu o masina mai slaba, vei avea adversari de asemenea cu masini din clasa ta. Sistemul mai da si erori, adica te mai trezesti uneori ca te da in cursa numai cu masini mai tari, dar dai quit si incerci din nou... si in general nimeresti cum trebuie.

 

Daca nu mai sunt Tier-uri, nici piesele nu mai sunt dedicate pt fiecare tier in parte, acum poti folosi orice piesa pe orice masina.

 

S-a modificat si modul de selectie si a masinilor in garaj si la Car Dealer, se pot pune filtre dupa clasa si marca.

 

Cursele nu mai au restrictii in functie de nivel, in schimb s-a redus numarul curselor pe care le poti juca, la vreo 15, pt a fi mai animate. In fiecare zi se schimba cursele. Asta-i doare probabil pe cei care invatasera bine o cursa si-o frecau numa' p-aia... dar ai ocazia sa descoperi si altele.

De asemenea s-a redus numarul maxim al concurentilor dintr-o cursa, de la 8 la 6. Coroborat cu reducerea numarului de curse, acum rar mai intri intr-o cursa in care sunt mai putin de 6 jucatori. E mai palpitant.

 

Masini. S-au scos restrictiile de cumparare a masinilor in functie de nivel, acu' daca ai bani (bani din joc) poti sa-ti iei orice masina, indiferent la ce nivel esti.

La toate masinile, versiunea de baza - aia fara piese - e cu bani din joc. Faza e ca nu le baga pe toate o data, ci le rotesc la un interval de vreo 2 saptamani, cica. Acum sunt cateva masini (vreo 6) cu bani din joc, peste 2 sapt le scot p-astea si baga altele... si tot asa.

 

Alte mici modificari:

S-a marit diversitatea masinilor oponentilor la cursele Single player si li s-a marit nitel AI-ul. Acum sunt mai "challenging", te intrebuinteaza aproape la fel ca o cursa multiplayer. Nu le mai castigi chiar pe toate.

S-au scos premiile gen 1x nitro de la curse.

Toate piesele STREET (alea de 1 cheita) s-au bagat la magazin, la preturi decente.

La fiecare 10 nivele mai deblochezi cate un car slot. In total la niv 50 o sa ai 7 sloturi (5 + 2 cu care pornesti) fara sa mai cumperi cu boost.

Share this post


Link to post

In week-end o sa am treaba deci, in principal sa-mi reorganizez piesele pe masini, acum ca orice merge pe orice :)

Share this post


Link to post

A incercat cineva Porsche 959 si Lamborghini Murcielago?

Care este mai buna dintre cele doua?

Ce recomandati dintre masinile de categoria lor?

Share this post


Link to post

959 cica e bunicica, dar nitel depasita. N-o am, dar nu m-a impresionat prin curse.

Murcielago am, dar nu-mi place... nu ma coafeaza. Probabil n-am nimerit varianta castigatoare (adica tuningul). Masina trebe' ca-i buna, ca prea o lauda majoritatea.

 

Alte variante, la bataie cu Murci, ar fi Lotus Evora si Lexus LFA (p-asta mai ai doar vreo 3-4 zile s-o iei cu bani din joc).

Share this post


Link to post

E bun murc-ul dar extrem de surprinzator la handling. Cat timp nu te lovesti de nimic merge ok, daca te-ai lovit, ai pierdut-o irecuperabil. Posibil sa fie si de la tuning, per total, cu bani din joc, doar evora mi s-a parut a fi peste ea.

In alta ordine de idei nu am mai jucat de cand cu modificarea, poate in week-end acum sa ma reapuc.

Edited by Dj_Dark

Share this post


Link to post

Mie mi-au cam alergat MR2-ul cateva Murcielago si 959. Pleaca de pe loc la fel ca MR2-ul si daca sunt multe linii drepte nu reusesc sa le fac fata. Pe portiunile virajate le tin piept binisor.

Ma intereseaza sa iau o masina care sa aiba macar handling-ul lui MR2, dar o acceleratie si un top speed mai bune.

La Toyota nu mai am ce sa-i pun ca sa fie mai buna. Este upgradata la maxim.

Share this post


Link to post

Bmw gtr se apropie. Si evora pare ok, nu am upgrade-urile recomandate insa gtr-ul e demential, facut bine. Diseara sau in week-end daca vrei facem niste comparatii, am murc-ul, evora si gtr-ul in garaj.

 

PS Si boxter spyder-ul de t2 e surprinzator de bun, mi s-a parut cea mai buna masina la handling ever, am si de-astea vre-o 3 :D .

Edited by Dj_Dark

Share this post


Link to post

Sa investesc in GTR? Se merita oare?

Am vazut ca-l pot lua cu bani din joc (1400000).

Share this post


Link to post

Mie imi place. As zice ca nu se ridica peste Murcielago si Evora la performante, dar e totusi bun. Conditia e sa-l tunezi ca lumea (recomandat: Green-Yellow-Yellow-Red-Red-Yellow). Din astea, as zice ca neaparat sa te tii de suspensii rosii si cauciuoace galbene, altfel n-o sa-ti placa.

Edited by NFS

Share this post


Link to post

Dupa update-ul de ieri au bagat noi masini cu bani din joc:

Aston Martin DBS - 1.800.000

Ford Focus 850.000

Porsche Panamera 1.400.000

Renault Clio 500.000

 

... si au scos Audi RS4 si Ford Escort

Share this post


Link to post

Am strans banii si acum stau sa ma gandesc ce sa iau.

Cred ca o sa ma opresc totusi la Lexus LFA.

Share this post


Link to post

am revenit si eu la joc dupa ceva vreme. mi-am luat lexus-ul :D ne vedem prin joc

 

mai conteaza culorile? cam ce ar trebui sa folosesc pentru LFA?

Edited by B 44 ZXN

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...