Jump to content
Sign in to follow this  
s3bby2000

Apa Kangen

Recommended Posts

Cuvantul "Kangen" provine din limba japoneza si inseamna "intoarcere la origine" , adica intoarcerea la stadiul in care apa se gasea inainte ca pamantul sa fie poluat! Apa Kangen este alcalina, ionizata, antioxidanta, restructurata, bogata in hidrogen activ, puternica pentru viata. Apa Kangen implica intoarcerea la stadiul tineretii.

Formula moleculara a apei Kangen este H+OH, ceea ce inseamna ca Apa Kangen este apa vie. Apa Kangen spala toxinele si neutralizeaza acizii din corp. Apa Kangen este un puternic antioxidant, poate mai puternic decat vitaminele, deoarece contine hidrogen activ care produce cantitati mari de electroni in corpul nostru.

Compania Enagic, firma care produce Apa Kangen , a fost infiintata in Tokeu in anul 1974 iar din anul 1982 produce aparate de apa alcalina si alte tipuri de apa.Aceste aparate sunt licentiate ca fiind aparate medicale de catre Ministerul Japonez al Sanatatii. In momentul de fata se fac demersurile pentru ca aparatele sa fie introduse si pe piata europeana ca si aparate medicale.

Cateva afectiuni pentru care este recomandata Apa Kangen sunt: acnee, afectiuni ale rinichilor, alergii, alunite, negi, amigdalita, laringita, arsuri , arsuri in zona stomacului, arsuri solare, artrita, astm, boli degenerative, cancer, colesterol, constipatie, depresie, dermatite, diabet, dureri de cap, dureri de dinti, dureri musculare, imunitate scazuta, Psoriasis sau Eczeme, taieturi si zgarieturi, etc.

Aparate apa

 

Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, Leveluk SD-501, este compact si usor de instalat. Acesta transforma apa de la robinet in timp real in apa cea mai sanatoasa care exista si care este perfecta pentru stabilizarea echilibrului corespunzator al pH-ului din organism. Este usor de folosit, dar este si convenabil ca si pret avand in vedere rezultatele obtinute.

Se deosebeste in mod fundamental de alte aparate disponibile pe piata. Se gaseste in marea majoritate a spitalelor din Japonia si este considerat echipament medical.

Leveluk SD-501 poate crea cinci tipuri de apa in functie de pH-ul selectat, fiecare avand multiple utilizari in viata de zi cu zi:

1. 3 tipuri de apa alcalina Kangen

Apa terapeutica, ideala nu numai pentru baut dar si pentru gatit. Alimentele preparate vor fi astfel mai gustoase.Aparatul produce 3 tipuri de apa cu pH 8.5, pH 9.0 si pH 9.5.

2.Apa Neutra

Aceasta este singura apa care nu trece prin filtru de electroliza. Este o apa plata cu pH 7.0.

3.Apa Acida

Este apa de frumuseste cu ph 5.5. Ofera pielii un aspect mai tanar datorita proprietatilor sale astrigente. Vei avea o piele mai stralucitoare. Inlocuieste cu succes after shave-ul la barbati si tonicul la femei.

4.Apa Puternic Acida

Este apa dezinfectanta cu pH 2.5 .Inlocuieste cele mai multe chimicale care le folosim in baie si bucatarie pentru a dezinfecta.

5.Apa Kangen Puternica

Este apa detergent cu pH 11.0 . Inlocuieste cu succes detergentul de rufe, solutiile de spalat vasele, solutiile de spalat geamurile, solutiile de spalat parchetul, solutiile de spalat gresia, oferind si un luciu deosebit. Se foloseste si pentru spalarea alimentelor, indepartand pesticidele, ierbicidele.

 

 

Pentru mai multe detalii, informatii si prezentari ale aparatului nu ezitati sa intrebati!

post-3523-0-34671100-1312362573_thumb.png

Share this post


Link to post

Si cat e filtrul asta "minune" ?

Edited by uskt2005

Share this post


Link to post

Pretul este de 2780 de euro +TVA.Daca sunteti din Romania, comanda se trimite la Dussendorf, Germania ,sediul firmei Enagic din Europa. Daca achizitionati aparatul pe o firma platitoare de TVA atunci nu mai trebuie sa platiti TVA-ul, intrucat este o achizitie intracomunitara.Daca nu, valoarea TVA-ului este de 19%. Poate fi cumparat si in rate pe 3, 6 ,10 ,16 luni.

Nu este un filtru, este un sistem de purificare, ionizare si alcalinizare a apei.

Edited by s3bby2000

Share this post


Link to post

La cat timp se schimba filtrele, cat costa filtrele.

Tu ai asa ceva acasa sau doar le vinzi?

Share this post


Link to post

Leveluk SD-501 realizeaza cele cinci categorii de apa cu ajutorul unei celule electrolitice formate din sapte electrozi, grupati intr-un mod compact.Numai aparatul Enagic are capacitatea necesara de a curata electrozii cu ajutorul unui filtru de regenerare, care in functie de cantitatea de apa produsa, se foloseste la un interval de 4-6 luni. Procesul este brevetat si niciun competitor nu poate curata electrozii asa cum o poate face Enagic.

Electrozii din cele mai multe imitatii nu sunt realizati din titan, ci din metale comune care corodeaza in apa si care produc in mod discontinuu apa alcalina cu proprietati antioxidante. In cazul in care sunt realizati din titan ca cei din Enagic, dimensiunea este dramatic redusa. Ionizatorul Enagic contine cei mai mari electrozi din industrie, realizati din titan si acoperiti cu platina.

Datorita materialelor superioare folosite, durata de viata medie a unei unitati Enagic este de 12 ani, variind de la 10 pana la 15 ani, oferind si o garantie totala de 5 ani.

Utilizez o unitate Enagic.

Share this post


Link to post

care este recomandata Apa Kangen sunt: acnee, afectiuni ale rinichilor, alergii, alunite, negi, amigdalita, laringita, arsuri , arsuri in zona stomacului, arsuri solare, artrita, astm, boli degenerative, cancer, colesterol, constipatie, depresie, dermatite, diabet, dureri de cap, dureri de dinti, dureri musculare, imunitate scazuta, Psoriasis sau Eczeme, taieturi si zgarieturi, etc.

 

Exista studii clinice care sa dovedeasca efectele citate, precum si lipsa efectelor secundare?

Edited by mr_

Share this post


Link to post

Testele clinice si cercetarile asupra apei au inceput acum 30 de ani si au avut la baza aparatele produse pe scara industriala produse de Enagic, care la randul sau controleaza filiala Toyo Metals.In 1997 Toyo a introdus pe piata ionizatorii pentru utilizarea casnica, vandute de catre Enagic, ionizatori realizati cu aceeasi tehnologie utilizata pentru producerea ionizatorilor industriali (folositi in unitatile medicale).Astfel, Toyo Metals, fabrica autorizata in Japonia pentru producerea echipamentelor medicale, este singur societate care comercializeaza ionizatori pentru casa.

Ministerul Sanatatii din Japonia a ales echipamentul Enagic ca si singurul echipament autorizat pentru tratamentul intern si extern in spitalele din Japonia.

Share this post


Link to post

E la fel de bun si de inovativ ca filtrul ala de aer "minune" care a luat zeci de premii a lui corneliu nu-stiu-cum dar in realitate, in teste nu face nimic, asa si cu scula asta de filtru de apa.

 

In opinia mea topicul ar trebui inchis, dar nu-s eu admin/moderator

Share this post


Link to post

Mie nu-mi pare rau deloc. E foarte usor sa critici cum fac cei de pe acel site. Exista nenumarate teste pe care le poti face ca sa te convingi ca aparatele fac mai mult decat ce zic cei de pe acel site. Te astept la o prezentare in Brasov, si vei ramane surprins sau, cand voi avea o prezentare in Bucuresti/Ploiesti te pot anunta si pe tine ca sa iei parte.

 

http://www.youtube.com/watch?v=GflU69n6Ako

 

http://www.youtube.com/watch?v=qxdv9NVv8is&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=qlDaRJ4jUe0&feature=related

Share this post


Link to post

Cuvantul "Kangen" provine din limba japoneza si inseamna "intoarcere la origine" , adica intoarcerea la stadiul in care apa se gasea inainte ca pamantul sa fie poluat!

Durata de viata era mult mai mica pe vremea aceea ! Excrocheria se preteaza cui nu-i trece prin cap asta.

Share this post


Link to post

Fugi de aici, Adam a trait 930 ani! E drept ca s-a nascut in Rai, insa si fiu-su Set s-a nascut tot pe planeta asta plina de uraniu si tot a dus-o 912 ani.

 

@s3bby2000

Intrebarea mea legata de studiile clinice se refera la afectiunile specifice din lista pusa de tine in primul mesaj. A fost testat clinic efectul terapeutic pentru vreuna din ele?

Edited by mr_

Share this post


Link to post

Da, exista, cum am mentionat. Pentru fiecare afectiune indicata mai sus sunt mentionate tipurile de apa si modul cum se folosesc pt tratarea lor. De exemplu, pentru dermatite si dermatatoze, se spala cu Apa acida( pH 4.5-pH 5.5), dupa care se spala cu Apa Kangen alcalina. Pentru durerile de cap se aplica comprese cu Apa Kangen alcalina. In tratarea amigdalitei si larigitei se face gargara de 5 ori/zi cu Apa Acida. Cancerul se previne prin consumul uzual de Apa Kangen alcalina.

Share this post


Link to post

 

5.Apa Kangen Puternica

Este apa detergent cu pH 11.0 . Inlocuieste cu succes detergentul de rufe, solutiile de spalat vasele, solutiile de spalat geamurile, solutiile de spalat parchetul, solutiile de spalat gresia, oferind si un luciu deosebit. Se foloseste si pentru spalarea alimentelor, indepartand pesticidele, ierbicidele.

 

 

Eu sunt curios cum indeparteaza pesticidele si ierbicidele, avand in vedere ca acestea sunt IN fructe/legume si mai putin pe ele...

Share this post


Link to post

Evident, le indeparteaza doar pe cele care sunt pe legume/fructe.

Share this post


Link to post

Pentru alea este suficienta apa chioara...

Share this post


Link to post

... sub forma de jet ! Indepartarea este un procedeu mecanic si nu chimic.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Sigur nu telepatic? :D

Share this post


Link to post

Parca un filtru cu osmoza inversa,e mult mai bun,si mai ieftin.

 

Am un amic,iar strabunicu lui are 108 ani,si da omu la sapa,apa pe care o consuma e de fantana :mrgreen:

 

Decat sa scrii,ce scrie pe prospect,nu mai bine,ne spui parerea ta personala,si daca a fost testat acest aparat,de catre o institutie de renume?

Edited by ZDN

Share this post


Link to post

Cum sa faca asta ? Un institut de renume stie din start ca "apa vie" este visul de "aur" al alchimistilor, deci, nu-si pierde vremea cu d'astea.

Share this post


Link to post

Vand rinichi tratat numai cu apa kangen :D Pret special 1 milion oiro :D

Share this post


Link to post

Oare daca punem benzina in loc de apa in acest dispozitiv, ar merge sa scoata o benzina pura cu CO 200?

Edited by hitman

Share this post


Link to post

Vand rinichi tratat numai cu apa kangen :D Pret special 1 milion oiro :D

 

Dai si pe caiet?

Share this post


Link to post

N-o dati in caterinca ca se lasa cu + rosii!

Share this post


Link to post

Scheiße :mrgreen:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...