Jump to content
Sign in to follow this  
VAXXi

Benzi Speciale Pentru RATB

Recommended Posts

Mijloacele de transport în comun din Capitală vor avea benzi speciale pentru circulaţie. Acestea vor fi comune cu cele pe care circulă tramvaiele, vor fi delimitate şi semnalizate. Deocamdată astfel de benzi au fost amenajate pe Calea Moşilor şi pe Şoseua Colentina.

 

Directorul Direcţiei Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei, Ioan Dedu a explicat pentru gândul cum vor arăta viitoarele benzi speciale destinate transportuli în comun. "Benzile speciale vor fi amenajate pe liniile de tramvai care vor fi delimitate cu borduri înalte de 8-10 centimetrii sau cu separatoare de trafic din plastic sau cauciuc. Pe aceste benzi speciale vor circula pe lângă mijloacele de transport în comun şi maşinile de intervenţie de la salvare sau pompieri, cele de la 112", a declarat Ioan Dedu. Acesta a mai spus că sistemul cu benzi speciale pentru mijloacele de transport în comun va fi extins pe toate străzile şi arterele importante ale Bucureştiului.

 

articol complet

 

 

 

Atata timp cat nu se dau amenzi pentru soferii care circula pe benzile speciale, inclin sa cred ca mai era nevoie de o comanda de stalpisori.

Share this post


Link to post

Pe Mosilor circula doar trolebuze. Oare cum vor putea circula pe sina de tramvai? Si cum urca acolo in intersectie la Obor?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...