Jump to content
Sign in to follow this  
ticolino

Transport Motor Sf. Gheorghe - Bucuresti

Recommended Posts

Buuuuun... tb sa transport un motor de la sf. gheorghe la bucuresti, eventual pe bucati. el ar incape intr-un olcit, tico-ul meu e prea scurt si nu cred ca are loc cadrul.

 

ma poate ajuta cineva cu un break/combi? are cineva chef de o plimbare la munte cu benzina platita? :D

Share this post


Link to post

Ce motor, ce motor?? (satori are febra SMAEB)

Share this post


Link to post

dac-am putea sa facem ceva sa incapa in portbagajul de la lgn pot sa merg eu in weekend. eventual sa se demonteze roata fata.

Share this post


Link to post

furca fata se da joc cu totul. la fel ca roata de pe spate. problema e ca ma indoiesc ca portbajul la golan e mai mare decat portbagajul extins de la tico (adica fara bancheta spate). :-? dac-ai fi avut logan break... :)

 

oricum, o sa incerc sa postez maine dimensiunile.

 

cum am mai zis in postul de la bursa, daca e timp frumos motorul vine singur in bucuresti weekendul asa :D . problema e ca s-au anuntat ploi in urmatoarele 2-3-4 saptamani si nu prea am rabdare  <img src= S">

Share this post


Link to post

Daca ar incapea in Espero in spate cu bancheta scoasa poate te pot ajuta eu.

Share this post


Link to post

portbagajul are 1m profunzime. masoara si tu obectul...

Edited by alx

Share this post


Link to post

Zi frate ce motor, să ne facem idee. Tot aşa ca idee, GPZul meu a venit din Germania într-un ... Clio Symbol  <img src= )"> deci dacă vrei, poţi :)

Share this post


Link to post

gata, am facut masuratori.

 

daca se da furca si roata din spate jos, "obiectul" are 130cm lungime si 70 inaltime. daca se mai da jos si portbagajul, stopul si aripa spate se ajunge la un 110-120.

 

furca cu tot cu roata are tot 120 cm lungime.

 

am facut masuratori la tico. cu bancheta rabatata, se obtine un spatiu de 110x110x80. prin urmare, cu ceva antrenament gen tetris, ar intra (pe diagonala) in spate la tico. daca as merge si fara pasager (ca sa scot sau sa rabatez scaunul si sa obtin un spatiu suplimentar) si cu un portbagaj pe plafon imprumutat de la un om milos cred ca succesul ar fi garantat @-) dar nu stiu daca ma lasa nevasta-mea sa ma duc singur la munte  <img src= )">

 

sa mai masor totusi o data tico-ul... cand il vad pare asa mic... :-?

 

recapitulez:

- dimensiunile din talon: L=1940, l=800 (din cauza ghidonului), H=1130.

- cu furca demontata: L=1300, l=aprox 300, H=1130

- cu furca si roata spate demontata: L=1300, l=300,H=700

- cu furca, roata spate si aripa spate demontat: L=1150, l=300,H=700

 

daca ar putea totusi cineva sa ma ajute cu o masina mai mare, ca sa incapa fara sa-l demontez prea mult nu as zice nu...

 

eu acum astept sa vad cum e vremea sambata. daca e frumos si vine motorul singur, totul e ok. daca nu, o sa incerc sa-l aduc eu. oricum, pana sambata nu pot lua nici o decizie  <img src= S">

 

edit: cel mai probabil as avea nevoie de transport in cursul sapt. viitoare, pana vineri. (luni-joi).

 

Mi s-a mai sugerat o varianta: sa prind cumva motorul ca sa stea jumate inauntru, si cu roata din spate pe sol. o fi fezabil? o fi legal? :-?

Edited by ticolino

Share this post


Link to post
Mi s-a mai sugerat o varianta: sa prind cumva motorul ca sa stea jumate inauntru, si cu roata din spate pe sol. o fi fezabil? o fi legal?  :-?

Asta merge daca vrei sa-l muti de la bloc la bunicu la casa de la 300 metri de bloc, nu de la SF Gheorghe la Bucuresti ca innebunesti, si oricum nu ai cum sa-l montezi atat de fix acolo (doar sudura) incat sa nu-l verifici din 10 in 10 metri. mai degraba vezi de cineva cu portbagaj deasupra, dacie eventual.

Share this post


Link to post

ma indoiesc ca un portbagaj de "deasupra" tine 150kg. la o masina normala, caroseria nu e proiectata sa suporte o asemenea greutate pe plafon. zic eu.

 

am mai primit o sugestie: sa o duc cu trenul, in vagonul de bagaje. se pare ca e un accelerat de bucuresti care trece prin sf gheorghe pe la 3 dimineata. problema e insa ca s-ar putea sa nu ma lase. am intalnit in ca un colet tb sa aibe maxim 30kg :-? adica s-ar putea sa ajung la o "intelegere" cu nasu, dar nu e sigura treaba :(

Edited by ticolino

Share this post


Link to post

Nu prea merge cu firme de curierat sau cu CFR-ul, crede-mă c-am căutat şi eu :)

Share this post


Link to post

multumesc, am rezolvat, se poate inchide

post-228-1113809679_thumb.jpg

post-228-1113809687_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...