Jump to content
Sign in to follow this  
speleus

Instalatie Incalzire/ Aer Conditionat

Recommended Posts

salut,

 

ma adresez in special celor care au Aveo Sedan.

am luat de pe site-ul chevrolet manualul utilizatorului si am vazut ca la instalatia de incalzire sau aer conditionat unele modele au niste conducte care duc aerul rece sau cald si la pasagerii din spate (sunt ceva desene in acest sens). Puteti sa-mi confirmati daca exista aceasta instalatie in masinile voastre? in manual zice ca in functie de dotare sau model dar nu specifica explicit.

multumesc.

Share this post


Link to post

Da exista. Le poti vedea sub scaunele fata si nu cred ca sunt optionale.

Share this post


Link to post

Subscriu.Exista 2 plasticuri sub fiecare scaun din fata pentru aer.

Share this post


Link to post

O intrebare poate stupida insa nu imi este clar, cum functioneaza in mod normal aerul conditionat in conditile in care afara sunt cateva grade?

Pun intrebarea deoarece mi-am schimbat radiatorul si acum observ ca aeroterma setata la 18 grade imi baga parca aer prea cald, racirea fiind evidenta deabia cand am afisata setarea minima Lo (low)....acelasi lucru se intampla si cand pun aerul conditionat in functie, de la 18 in sus aerul nu pare rece acest lucru fiind evident doar cand e tot setata temp la Lo. E drept ca afara nu e cald, timpul de functionare a fost pe distante de ordinul a 5-10 km...daca era vara m-as fi edificat in mod sigur. Poate reuseste cineva sa ma scoata din dilema sau sa-mi spuna cum pot controla in conditiile date functionarea AC...mentionez ca e modelul cu clima automata.

Share this post


Link to post

Nici un binevoitor sau cunoscator sa-mi spuna cum functioneaza in mod normal aerul conditionat?

La momentul asta, cateva grade afara, realizez ca aerul conditionat lucreaza doar in momentul cand e setat pe Lo, la 18 grade nimic!

Share this post


Link to post

Am si eu un kalos si am sub scaune acele conducte dar nu stiu cum pot directiona aerul si prin ele. Cum se poate face asta? Ma poate ajuta careva? Am reglat aerul pt picioare dar nu vrea sa bage si prin conductele alea pt spate. e oprit de undeva...?

Share this post


Link to post

@starsteel Din cate stiu eu compresorul nu porneste daca afara temperature este sub x grade (parca 5 grade). Si eu am tot clima automata si pot sa confirm acest lucru: in iarna cand era frig afara desi pe ecranul climei aparea simbolul de compresor pornit (fulgul de nea), acesta nu porneste (nu il auzeam ca porneste si nici nu-l simteam la mersul motorului - si nu este vorba de delay-ul pe care il are la pornire de cateva secunde bune).

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...