Jump to content
Sign in to follow this  
Senna

Browser Mai Bun, Opera Sau Mozilla Firefox

Recommended Posts

Am un simpatic laptop mai vechiutz, un Pentium I 100Mhz cu 40 M RAM si m-am obisnuit asa tare cu display-ul cu cristale incat mi-e greu sa mai lucrez ore in sir pe un monitor CRT. Vreau sa-l configurez optim, vreau sa-i pun un browser care mananca mai putine resurse.

 

Opera are avantajul ca in cadrul ei pot deschide mai multe ferestre de web, nu ca in IE care imi deschide mai multe IE pt mai multe ferestre.

 

Mozzila Firefox e o optiune noua pt mine, nu l-am mai folosit.

 

Voi care credeti ca ar fi mai bun pt laptopul meu drag?

Share this post


Link to post

De Gustibus...ambele sunt bune dar eu prefer Mozilla, mi se pare mai safe desi mi se pare ca papa cam multe resurse

Share this post


Link to post

si eu folosesc firefox-ul atat la scarbici cat si acasa, dar uneori da rateuri. simptome: merge tot sistemul foarte greu, daca inchid toate ferestrele de firefox isi revine.

Share this post


Link to post

Am incercat intai Opera si are simtomele descrise de Ticolino, se incetineste rau sistemul si imi merge mai incet decat 2-3 ferestre de ai nou instalatul IE 5.5 (versiunea 5.0 nu permite avatar-uri in yahoo mess si nici google mail :( )

La Opera versiune mai veche erau probleme de stabilitate, de multe ori dadea eroare in opera.exe Incerc firefox 1.0.2 si revin

Share this post


Link to post

firefox e cel mai bun dupa mine... am ajuns sa nu mai pot folosi IE pt ca nu-mi mai place ca tot trebuie sa dau o fereastra noua.. aici clik pe rotita,= new tab..

plus alte 1000 de setari si accesori ce incetinesc putin sistemul daca le pui dar nu iau si din spatiul util...temperatuta, google preview, news... in aceasi fereastra prin care navighezi..plus ca poate sa porneasca de acolo de unde ai inchis sau s-a blocat

la mozzila incarca mult la pornire...

Share this post


Link to post

Fan Opera de la versiunea 5! Incearca un Opera 8 beta 3! Setaeaza cache la maximum permis de hdd-ul tau si ai grija la setarea cu Reload Every ... Cand dai Back sa nu faca Reload adica. Ii dai Refresh daca ai nevoie. (apropo: se poate si la IE)

 

Si nici nu mai pot naviga fara Mouse Gestures... =D>

Share this post


Link to post

Firefox..il folosesc inca de cand l-au lansat... nici nu mai stiu cand am deschis ultima oara IE. Am folosit o perioada si Opera..si asta e bun..dar parca tot firefox e mai ok.

Share this post


Link to post

Vad ca dither-ul pe culoare (am doar 256 culori la leptoapa) e mai prost la Opera si Firefox, oare se poate rezolva cumva? Pozele arata cam ireale. Cum e Opera 8 fata de 7? se misca mai bine?

Share this post


Link to post

Opera consuma mai putine resurse, si poate fi bibilit mai mult. Pentru laptop ca al tau, sigur Opera.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...