Jump to content
Sign in to follow this  
Alinake

Ca Sa Nu Ma Bucur Prea Mult De Masina Noua

Recommended Posts

Plec si io azi la rude in vizita, cobor cu verisoar-mea la masina ei sa o mai pornim, ca nu a mers toata iarna .. si de la vreo 5 metrii o admiram pe a mea (vara-mea nu o vazuse inca de cand am luat-o).

 

Si cand ma uit mai atent, vad usa spate si un pic din aia de la sofer, cu linie pe ele... :wallbanger: X( :wallbanger: sa mor nu alta ...

 

Dobitocii dreaq cu mama lor cu tot care i-a invatat sa conduca... bai frate.. nu mai stiu unde sa parchez... pe block, unde draq ?!!! Masina de nici o luna si deja m-au aranjat  <img src= (">

 

Ce trebe sa fac in continuare? Ca nu stiu procedura? Trebe sa ma duc la politie sa imi dea dovada.. sau pt asta minore ma duc direct la service? O trebui vopsita usa sau se repara in alt mod? (s-au luat 2 liniute f fine din vopsea, se vede o urma alba, dar poate fi si vopseaua aluia). Sapt care vine dupa ce luam salariu, vroiam sa ma duc sa imi fac Casco. Sa mai stau pana atunci poate nu "vad" aia (sa le dau ceva) si mi-o repar apoi pe Casco? Ce recomandati?

 

Atasez o poza cu julitura. Am lasat-o la rez maxima pt detaliu:

 

PS: in poza usa din fata nu am inchis-o eu, nu sunt probleme cu alinierea

post-575-1111855900_thumb.jpg

Edited by Alinake

Share this post


Link to post

Daca e doar zgariata si nu e si lovita , stai calm. Dupa ce ti-o rezolva baietii la service , nu o sa se mai cunoasca!

Share this post


Link to post

La service nu te primeste fara procesul verbal sau constatarea de la politie, autorizatie de reparatie, etc.

Trebuie sa te duci la ei, nu cred ca ai sanse sa faci casco si sa nu observe, totusi incearca, mai ales daca stii pe cineva.

Bafta.

Share this post


Link to post

Daca e zgiriata doar poate iese la polish. Nu-mi dau sema exact din poza pusa de tine dar mi se pare si usor infundata. Daca e asa CASCO!

Share this post


Link to post

Pai tocmai asta a problema, ca nu are Casco (inca) :(

Share this post


Link to post
Pai tocmai asta a problema, ca nu are Casco (inca)  :(

inca ;)

Share this post


Link to post

Ca fapt divers, cind i-am facut la a mea primul Casco, fiind in virsta de numai vreo 2 saptamani, nu s-au uitat la ea deloc. E vb de Asirom.

Share this post


Link to post

Si io am Asirom, iar mai nou cam de un an-doi sau apucat sa faca poze la masina, deci e cam greu sa by-pasezi sistemul.

Share this post


Link to post

Da agentul de asigurari vine se uita pe toate partile si face poze!!! Doar poate sa aranjezi ceva cu el. La service fara dovada nu se uita la tine. Daca o faci cu bani in mana te va costa in jur de 1500-1800k eu am patit ceva asemanator ,vopseaua este foarte scumpa !!!  <img src= ">

Share this post


Link to post

La masini noi, in general nu se obosesc sa faca poze (la credite in special, cand masina e asigurata din ziua in care o ai), dar la restul mi se pare destul de "bun-simt" sa incerce sa-si limiteze platile.

Share this post


Link to post

da. usa e infundata un pic ... :( .. o sa merg sapt asta la Omniasig cu un coleg de servici care cica il cunoaste pe un nene acolo. Poate aranjez sa nu se uite la ea. Inca nu m-am dus la politie sa declar, si mai stau un pic pana vad ce fac cu Casco

Share this post


Link to post

Mi-a dat un prieten un pont:

 

Sa gasesc pe cineva cu care sa ma duc si sa imi dea RCA-ul lui, cum ca el m-a atins in parcare, iar eu sa ii platesc amenda .. din pacate nu am multi prieteni cu masini, iar unul care sigur m-ar fi ajutat, are permisul suspendat, deci iese din discutie ...

 

E oare cineva pe aici care si-ar pierde timpul cu mine ? :D nu degeaba !

Share this post


Link to post

eu zic sa o murdaresti bine, si nu se mai vede zgarietura nici in poze, nici cu ochiul liber :) >-

Share this post


Link to post

pai cica te-ar pune sa te duci la poze cu masina curata, asa "zice unii" ... in momentul asta, doar daca te uiti de la 20-30 cm vezi, altfel nu se vede. De la departare mare iar se vede, dar numai daca ai ochiul chitit pe locul ala.

Share this post


Link to post

du-te omule linistit la asirom sunt super de treaba si prompti ... si nici nu se uita la masina ... la ine a dat o tura in sictir si gata ... porma puteam sa ma duc sa imi fac toate zgarietule pe casco  <img src= )">

Share this post


Link to post

mie mi-au facut azi poze. asirom.

Share this post


Link to post

de cat timp ai masina?

Share this post


Link to post

Eu am CASCO tot la ASIROM din sept. 2004 (prin broker mai exact) si, desi masina are 5 ani nu i-au facut poze (doar s-a uitat agenta vag la masina). Mai mult, cand m-am dus sa-mi extind asigurarea si pt mp3 player si boxe (le-am luat ulterior inkeierii contractului) nici nu a mai venit pana la masina (i-am dat doar o copie de pe facturi).

Share this post


Link to post
de cat timp ai masina?

3 zile. nu e vorba de kalos.

Share this post


Link to post

Ca sa nu las discutia in aer... Am fost vinerea trecuta la acasa si m-am dus direct la Omniasig (de 1 Aprilie :D ). I-am pacalit ... =))

 

Adica.. mi-au facut CASCO, fara sa vada bubitza la masina. De ce nu au vazut? Datorita "talentului" meu de pictor cu lumina (fotograf, deh). M-am dus la ei, si am parcat masina in asa fel incat soarele batea pe caroserie de nu vedeai nimik, decat dintr-un anumit unghi. Iar acel unghi era greu de atins, pentru ca am parcat destul de aproape de o alta masina (abia m-am mai dat io jos din a mea). M-am dus serios acolo si cand m-a intrebat de ce nu i-am facut cum am luat-o ca sa scap de inspectia de risc, le-am zis sec: nu am mai avut bani, am asteptat salariul :) . Am castigat-o pe tanti de acolo si cand a fost sa coboare la masina, l-a trimis pe un baiat care era pe acolo. Pana jos era prietenul meu si deja vorbeam de aparate foto digitale (avea unu in mana cu care urma sa faca poze) asa ca i-am distras atentia tot timpu. La poza, i-am explicat eu care e cel mai bun unghi sa faca poze si era f incantat ca a invatat ceva de la mine ...

 

Mi-e rusine cu ce am facut si stiu ca nu trebuie sa ma laud. Insa prea am avut ghinion cu masina. Daca o loveam eu singur, nu cred ca faceam asta.. dar cum eu nu am avut nici o vina si am gasit masina lovita.. m-am simtit un pic indreptatit sa fac asta ... e jenant cu rahatul de RCA nu poti face nimik in situatii d-astea.

 

Ma rog.. am considerat-o ca o gluma de 1 Aprilie si nimik mai mult.

 

PS: cat eram acolo (Omniasig), venise unu trimis de seful lui sa reinnoiasca asigurarea. Cu pile, cu relatii, l-au bagat in fata, ca sa vada ca de fapt asigurarea lui era la Asirom si nu la ei, la Omniasig. Au ras toti si cu curu de el, iar cand si-a sunat sefu, i-a zis ala cred: ba boule, e 1 apr si nu ai vaz si tu pe asig ca scria mare Asirom .. =)) tare rau

Edited by Alinake

Share this post


Link to post

Ok. Alaltaieri am fost la politie si mi-au dat dovada plus anexa 2 pt asigurarea Casco. Vreau sa ma duc la Autonet pt reparatii pt ca stiu ca au decontare directa cu Omniasig.

 

Intrebarea ar fi urmatoarea. Cam cat ar putea dura reparatia masinii? Trebuie sa stau ca fraieru prin service sau o las acolo cateva zile?

 

Se mai preteaza la shutit/schimbat piese la masina oamenii din service? Adica mi-e ca daca o las peste noapte, sa nu imi ia ceva de la ea si sa puna vreo piesa mai nasoala :(

 

Sunt io paranoic?

 

Astept sfaturi :)

Share this post


Link to post

Mie mi-au tinut-o vreo 3 zile.

Si chiar daca ti-o baga imediat pe rampa, oricum, dureaza pina ti-o indreapta, chituieste, usuca, slefuieste, apoi vopseste, apoi iar usuca! N-ai cum sa stai acolo. Adica ai cum, da' tre sa-ti iei si-un sac de dormit si sa te imprietenesti cu cainii de prin curte!!

 

De sterpelit mie nu mi se pare c-ar fi sterpelit ceva. Am avut aceleasi stresuri ca si tine, da' de atunci au trecut vreo 17.ooo km si nu mi-a "cazut" nimic. Si nici n-am observat vreo schimbare in comportamentul masinii.

Oricum, e in garantie, asa ca daca pica ceva, te duci si-ti schimba.

Share this post


Link to post

La mine a durat o zi (indreptat ce era de indreptat, schimbat ce era de schimbat, vopsit ce era de vopsit). Peste o saptamana cand am schimbat geamul a durat o jumatate de ora. Bafta

Share this post


Link to post

La mine a fost gata in 2 zile la Autonet. Cand am lasat masina mi-au notat nivelul combustibilului, daca am casetofon, si roata de rezerva si m-a pus sa semnez. Nu pare sa se fi schimbat ceva la masina. Masina a fost mutata vreo 600m doar. Doar am scos tot din torpedou si chestiile usor de scos din portbagaj (triunghi, trusa medicala, becuri...)

Share this post


Link to post
Si cand ma uit mai atent, vad usa spate si un pic din aia de la sofer, cu linie pe ele... :wallbanger:   X(   :wallbanger:   sa mor nu alta ...

Te cred, asa e cand gasesti masina noua zgariata. A mea are aproape 50000 km e murdara mai tot timpul si deja nu m-am mai crizat prea tare cand am vazut cum s-au inmultit peste noapte zgarieturile de pe haion.

Inteleg ca ti-e rusine cu ce ai facut dar nu-ti va mai fi cand ai sa vezi cat ai de platit lunar la ei. Poti sa te lauzi in liniste, fiecare ar fi facut la fel daca are posibilitatea.

Acuma da, ti-e frica sa nu-ti dispara ceva din masina, dar e cum ti-e norocul. Eu am lasat-o asta vara o noapte in service (eram nervos ca-mi sarise planetara si ca ma luase la misto nea Sica de la ENA, dupa aceea m-am prins ca e baiat de treaba si asa se mistocareste cu toti clientii :mrgreen: ) incat nici macar nu mi-am facut curatenie prin torpedou, am impresia ca si uitasem ceva pe bancheta din spate, lasasem vraiste stanga de remorcare, casetofonul (era cu sanie, usor de shutit) si pot sa zic ca nu mi-a disparut ABSOLUT NIMIC, nici triunghi, trusa etc si nici spaga nu le-am lasat, ba mai degraba credeam ca-mi gasesc masina in flacari la cum plecasem de la ei. Nu facusem nici un fel de PV de predare-primire (daca stiau bajetzii)

Mergi pe incredere, ca mai ai 2 ani garantie si in timpul asta s-ar vedea ceva schimbat.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...