Jump to content
Sign in to follow this  
titus

Raiul Pe Pamant

Recommended Posts

Am stat o noapte intreaga si m-am teleportat mental pe insula placerii, in inima hedonismului, pe o bucatica de rai unde orice este permis. Este vorba de un resort in Jamaica, intrezis minorilor sub 18 ani, care pune pe primul plan placerea ca singurul scop in viata al omului - cum ziceau si filosofii greci. Resortul este destinat atat cuplurilor, tinerilor casatoriti (pentru o vacanta romantica sau luna de miere) cat si celor singuri. Iar daca ajungi acolo fara o partenera, cu singuranta iti vei gasi cel putin una. Sportul pe apa, in apa, zboruri cu avionul, nudism, dezmat in public, orgii, betii nemasurate, intr-un cuvant distractie cat cuprinde fara un gram de cenzura sau abtineri... Iti sunt facilitate posibilitatile de a face orice iti trece prin cap pentru ati atinge starea de placere maxima.. Asta descrie doar in cateva cuvinte ce insemna Hedonism.com, un Resort de peste 5 stele din Jamaica. Resortul este format din Hedonism 2 si Hedonism 3, cel din urma fiind mai "hardcore" decat primul, care e destinat mai mult pentru familii. Preturile sunt pe masura dar se merita pe deplin: intre $1500 si $3000 un sejur de 5 sau 7 nopti. Asta fara transport care mai costa si el in jur de $1700-$3000. In total, un pachet complet variaza in functie de zile, de perioada, de numarul de persoane si de ce poate include de la $3500 la $9700. Dar din moment ce ai ajuns acolo poti sa scapi de haine, sa te duci la un nude-bar si sa bei cat vrei fara sa lasi nici un cent bacsis, sa mananci cat vrei si ce vrei la restaurantele din resort, sa faci ski nautic, sa te distrezi la maxim fara sa iti pese de bani, de griji, de copiii mici care tipa ca le-au intrat nisip in ochi. Asa ca lasati Mamaia sa imbatraneasca in pace si ... http://www.hedonism.com.

 

Poate stie cineva un asemenea loc undeva prin Europe mai aproape de noi... sa facem si noi o intalnire cu forumistii ... si cu o hoarda de virgine fierbinti.

Edited by titus

Share this post


Link to post
[...]daca ajungi acolo fara o partenera, cu singuranta iti vei gasi cel putin una.

[...]dezmat in public, orgii, betii nemasurate, intr-un cuvant distractie cat cuprinde[...]

[...]cu o hoarda de virgine fierbinti.

"... e ca la circ, unii-ncearcă să-şi refacă viaţa pe mIrc". Cheloo - Manifestări cronice.

Bre, secţiunea asta e una de călătorii.. "fizice", iar una de reclame după ştiinţa mea încă nu s-a deschis. Sau poate am înţeles eu greşit :) )

Share this post


Link to post

Deh, Em!le, asa au unii visele, mai umede :) )

Share this post


Link to post

@pacuraru cred ca va poate da mai multe informatii.

Share this post


Link to post

Observ o urma de retardism pe forum. Se poate inchide topicul.

Share this post


Link to post

Si contul tau deasemenea!

Share this post


Link to post

Iti multumim pentru opinii si descrieiri, te asteptam sa revii cu alte teme de interes major in perioada imediat urmatoare. Pana atunci urma de ,,retardism'' de pe forum (respectiv acest topic) va fi sters.

Edited by andreib

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...