Jump to content
Sign in to follow this  
cchrism

Imobilizator Pe Matiz E2?

Recommended Posts

Am dat aseara o tura pe la Grand Garage si am vazut si eu pe afara noile Matizuri E3 si pe al 3lea buton din bord (cel fals) clipocea frumos ledul de la imobilizator. Am stat eu si m-am gandit (prost obicei, stiu): nu se poate pune oare asa ceva si pe vechiul Matiz? Daca da, cam care ar fi pretul?

Este destul de posibil sa nu se poata asa ceva cu costuri rezonabile, pentru ca ma gandesc eu ca trebuie schimbat ECM-ul, right?

Share this post


Link to post

Intrebarea e ... la ce-ti trebuie?

Cine naiba fura un Matiz? Ce sa faca cu el?

Mai bine si mai util din toate punctele de vedere, cred ca ar fi un buton ascuns undeva pe sub bord, sa nu porneasca masina daca ala nu e cuplat!

Share this post


Link to post

Ei si tu acu' la ce-mi trebuie... Oricum cel mai probabil nu voi face acest "upgrade", era mai mult de curiozitate. Poate daca costa 10 - 20 EUR sau mi-l fac pe gratis, ma mai gandesc, dar numai ideea de a lasa masina pe seama celor de la service ma descurajeaza.

Share this post


Link to post

:banana: optiunea de imobilizare o gasesti la diferite tipuri de alarma...eu am imobilizator din fabrica..ce e drept nu porneste cu o cheie simpla...dar am si alarma care avea si ea functie de imobilizator..dar nu a fost nevoie...

 

deci mai bine cu o alarma buna rezolvi treaba...dar sunt de parerea lui NFS..cine fura un matiz...doar cand o sa ajunga ca daciile si o sa o fure pustani de 12 ani cu cine stie ce cheie banala la vremea respectiva..pana atuncea dormi linisitit...si sa citez..dar nu mai stiu cine a zis ..."CASCO tipa cel mai tare"

Share this post


Link to post

Nu te mai gandi la asa ceva daca ai alarma.E inutil.Mai bine iti pui un senzor de perimetru si-ai rezolvat toate problemele

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...