Jump to content
Sign in to follow this  
Speranta

Femeile La Volan

Recommended Posts

1. in strazile din ROM 90% dintre autovehicule sunt conduse de barbati

 

Aici tin sa te contrazic... Nu stiu cum e prin Oradea, dar in Buc., cel putin cand circul eu la ore de varf, numarul femeilor la volan e aproape egal cu cel al barbatilor.

Share this post


Link to post

nu-s asa multe totti, dar poate tocmai pe ele le vezi tu :)

 

p.s. edit: si-n formula 1 numarul femeilor e mare :) (tin umbrela pilotilor)

Edited by florin_t

Share this post


Link to post

nu avea cum sa prinda 220km cu treapta I ... este imposibil, mai mult de 100km si asta cu un maserati nu prinzi. Sigur cauza carbonizarii motorului a fost alta. Tocmai ce am primit si eu chestia aia pe mail ...

Share this post


Link to post

pai o zis omul clar ca o facut 220 km(ca si distanta) nu o mers 220 km/h. ce bine e sa fii atent

Share this post


Link to post
:o fftopic:

Asta e un alt motiv pentru care fac barbatii accidente??!!

 

:) ..nu doar ca venea shefu cu pas grabit s-am dat ALT + F4 din reflex (obicei vechi) :D

Edited by Lucian79

Share this post


Link to post

is curios ce facea o femeie de-ar fi fost in locul tau(ca sa fim totusi pe ideea topicului) :P

Share this post


Link to post

:o fftopic: freza ... in nelipsita oglinjoara de pe birou :P

Share this post


Link to post

Gagica aia cu C3 a fost o catastrofa, e greu de crezut asa ceva.

 

CASCO nu acopera astfel de accidente sub nici o forma, se cheama uzura sau prostie mai bine zis. CASCO acopera doar accidente vandalisme furturi. Daca mergi cu masina si se rupe bascula sa zicem brusc si nu faci accident CASCO nu-ti va repara masina, in schimb daca iei o groapa din aia frumoasa si se rupe bascula atunci te duci la CASCO. a fost un exemplu, asa si gagica daca ii dadea cineva foc la motor atunci o avea reparata de CASCO, dar prostia se plateste, la fel si uzura.

 

Despre numarul de accidente facute de femei si de barbati.

In general barbatii fac accidente in cazuri mai dificile, ii taie unu calea si se ciocnesc merge tare si sare in copac (foarte rar), se baga la mustata si nu are loc si poc, sau cel din fata pune frana si babatul din spate se duce cu frana in el si asta e, nu poti invinge legile fizicii de inertie si iar poc. Accidente destul de grave unele, si unele chiar mortale. dar femeile, femeile ce fac? Intra in peco si loveste pompa, cel din fata pune frana si gagica pune mainile la ochi, sau nu mai stie care e frana (caz vazut de mine si in care am zis clar cel de la volan e femeie blonda) si am avut dreptate, multe femei au oglinzile doar pt. machiaj si nu stiu sa se asigure din spate cand fac o depasire si iarasi poc, si oriunde in trafic am mai zis pot "ghicii" cine e si cine nu e femeie.

 

Persoanele de fata se exclud, la fel si cateva zeci sau sute de femei care conduc bine si carora le place sa conduca, dar in general condusul pt. femeie e doar o obligatie, pt. babati dar nu toti e si o placere. Si cand iti place ceea ce faci esti bun in ceea ce faci, cand nu-ti place nu ai cum sa fi bun, de aceea femeile nu conduc bine, dar dupa cum am zis, am vazut si femei carora le place sa conduca.

Share this post


Link to post

C3-ul ala avea capota dintr-un material, ceva? ca nu-mi explic de ce are urme de spartura, nu de ciobire

Share this post


Link to post

Pff ... haide mah ..voi chiar ati crezut ca se poate asa ceva ? ..let's get real

Share this post


Link to post
Pff ... haide mah ..voi chiar ati crezut ca se poate asa ceva ? ..let's get real

Daca e sa-i dau crezare unui prieten care a lucrat prin '92-'93 la un service auto in Italia, undeva pe langa Torino, este posibil:

Intr-o zi le vine o tipa (nu era blonda :) ) cu un Fiat Tipo nou-nout (adica 4000 km in bord) si incepe sa se vaite ca nu-i place cum merge masina, ca-i puturoasa si ca, mai nou, i s-a aprins "chestia" aia de la ulei in bord.

Verifica amicul meu uleiul ... ioc ... se apuca toata echipa de munca, desfac motorul si surpriza: segmentii, camasile si pistoanele uzate ca la o masina de raliu dupa 100.000 km.

Asa ca o iau la intrebari pe cucoana despre cum conduce ea masina. Si le povesteste cum apasa ea pedala aia in plus, porneste motorul, dupa care ridica piciorul de pe pedala aia ciudata si masina pleaca. Dupa aia accelereaza in functie de cat de repede merge masina. Numai ca este nemultumita ca nu a putut sa mearga niciodata cu ea cu mai mult de 60 km/h.

Mecanicii ... masca ... da' cum schimbati vitezele?????

Raspunsul: Da' vitezele trebuie schimbate ????? Nu are cutie automata ?????

 

Deci ... se poate :)

Faza este reala pentru ca amicul meu a cumparat masina de la cucoana, i-a pus un alt motor, de la o masina accidentata, si a plimbat-o ani buni pana a vandut-o. Iar eu am vazut acea masina !!!

Share this post


Link to post

Nu credeam ca pot fi doua specimene in lumea asta care sa faca asemenea tampenie. De fapt nu credeam ca pot fi 2 in tot universul. Auzi tu... si nu simtea cum o zdruncina cand accelereaza sau cand decelereaza? oameni nebuni!!

Share this post


Link to post

Si marmota invelea ciocolata ...

1. cand cumperi o masina noua dealeru te-ntreba ce masina vrei ( ce motor, cutie automata sau manuala optiuni etc)

2. masina pe care vrei sa o cumperi faci un drive test cu ea ..in cazu in care esti femeie dealeru este mai mult decat bucuros sa-ti arate toate tampeniile la masina

3. orice masina noua este prezentata familiei rudelor prietenilor etc

4. faci un tur cu masina cu familia inauntru.

5. nu se mira cand i se aprindea ledu ptr frana de mana da stia ca i se aprindea chestia aia pentru ulei

6. atata gagica cu citroenu si cea cu fiat nu exista sa nu fi bagat cel putin odata in marsarier ... deci stiau cum vine treaba.

7. atentionari din partea celorlalti participanti la trafic

 

Concluzie : cam rasuflata treaba si cu Citroenu si cu Tipo

Share this post


Link to post

subscriu celor spuse de @lucian79..oricat ai fii de femeie, blonda si afoana in ale masinilor, prin cateva din situatiile astea tot trebe sa treci

Share this post


Link to post

@lucian79:

In afara de punctul 6 toate celelalte puncte pot fi fentate foarte usor. Gandeste-te ca masina era poate luata de vreunul cu bani drept cadou pentru fufa lui. I-a dat cheile si indicatia unde e manualul de utilizare, fara sa se mai gandeasca cum ca aia ar fi atat de idioata incat sa n-o intereseze cum merge.

Iar faza cu becurile din bord care se aprind nu e pacaleala. Eu cand am dat matizul din cauza cablului de km care se rupsese cu o zi inainte se aprindea becul check in bord la peste 60 la ora. Eu cand am dat masina am uitat sa-i zic aleia de asta. A doua mai tarziu o intalnesc, o intreb cum merge si ii spun de bec si sper sa nu se fi speriat: "A, nuuuu, am vazut ca s-a aprins becul ala, dar daca am vazut ca masina merge bine in continuare..." :dizzy:

Share this post


Link to post

:)

Sa-nteleg ca gagicile respective stateau la stopuri cu ambreiaju calcat tot timpu', la bariere la fel, de cand aveau masina au condus singure in masina, nu le deranja smuciturile in viteaza I da' le deranja ledu de ulei .. haida de ...

P.S. Daca era asa de idioata ... cum totusi putea face diferenta dintre o cutie automata si una manual ? :scarpin:

Share this post


Link to post

Poate stia sa conduca cu ambreiaj dar nu stia cum arata o masina cu schumbator automat. I s-o fi parut normal sa apese pe ambreiaj si sa bage in marşarier. :-? Crezi ca ele stiu ce fac? Pentru majoritatea oamenilor masina e o "cutie neagra".

Share this post


Link to post

Acum am descoperit si eu subiectul...tare domle :)

 

Ce sa zic, am vazut si vad barbati care conduc ca niste panarame si fac numai tampenii, deci sa nu generalizam. Si chiar n-au nici o scuza.

 

E adevarat ca in general femeile sunt percepute ca mai "incete" si "nesigure", dar asta este tocmai pentru ca n-au experienta la condus si sunt lasate de domnii prieteni/soti rar sa-i duca acasa cand acestia nu sunt in deplinatatea fortelor lor. Si ca niste eterni incepatori, nu au cum sa-si dezvolte super abilitati daca nu au masinile lor si nu conduc zi de zi.

 

Dar ca statistici, oricum accidentele grave tot de barbati sunt provocate, macar femeile stau mai in banca lor si nu au pretentii exagerate.

Share this post


Link to post

Prietena mea are permis de conducere luat in Israel si unul luat in Romania. A condus (in afara scolii de soferi) 25Km.

 

Femeile la volan sunt catastrofe. Nu din cauza ca habar nu au de mecanica, sau ca se pierd, sau pentru ca le lipseste jumatatea aceea de creier despre care se tot fac aluzii pe-aici.

Ci pentru ca sunt prea preocupate sa fie femei. La volan fiecare dintre noi tre' sa fie sofer in primul rand si sa ii respecte pe cei din jurul lui fara sa conteze sexul acestora. La volan ar trebui sa fim niste "aparate" care sa duca masina din punctul A in punctul B fara incidente. Asta ar fi idealul, zic eu.

Am vazut zeci de mii de "fitipaldi" pe strazi, unul mai istet decat altul, si femei dar si barbati. E drept, femeile imi sar in ochi mult mai usor decat barbatii, datorita faptului ca ele, saracele, sunt pur si simplu anacronice in trafic. Poate ca daca daca ar fi 90% din participantii la trafic femei atunci noi, barbatii am fi cei anacronici. Cine stie?

Share this post


Link to post

Mai nu fiti rautaciosi...Stiti foarte bine ca sunt femei care nu au habar sa conduca ca si femei care sunt maestre in ale condusului... Ca sa nu mai zic ca sunt si o gramada de barbati afoni rau de-abia stiu sa tina volanul in mana...

Share this post


Link to post

Felicitari pentyru prietena ta jeffe =))

 

Daca asta ti-e norocul, acum nu fii si tu invidios :tongue:

Share this post


Link to post

jeffe nu stii ce spui :)

daca ele ar fi 90 dintr-o suta, ar fi vai si-amar de noi :) si de ele :)

Edited by Tommy

Share this post


Link to post
E adevarat ca in general femeile sunt percepute ca mai "incete" si "nesigure", dar asta este tocmai pentru ca n-au experienta la condus si sunt lasate de domnii prieteni/soti rar sa-i duca acasa cand acestia nu sunt in deplinatatea fortelor lor. Si ca niste eterni incepatori, nu au cum sa-si dezvolte super abilitati daca nu au masinile lor si nu conduc zi de zi.

Iulia aici trebuie sa te contrazic , eu am o sora de 22 de ani , are carnet de 2 ani si nu a condus niciodata singura la volan , de fapt nu a condus niciodata fara un sofer in dreapta (nush de unde aluzia ca ala/aia poate sa faca ceva , probabil ca o sa traga frana de mana la 70-80km/h ca sa evite un accident :) ) . Si a avut nenumarate ocazii sa ia mashina parintzilor , ba chiar si a mea sa plece unde ii pofteste inimioara , chiar si acum la ora asta tarzie. Eu am luat carnetul recent (4 luni), si inca s-a bucurat ca o sa mai tzin semnul prostului pe ele. Deci nu stiu cum sta treaba da parerea mea e , ca daca nu se apuca odata de condus , mai bine isi pune carnetu in rama , mai bine decat sa se puna praful pe el.

 

 

P.S. Soramea ii blonda :banana:

Edited by FireFly

Share this post


Link to post

comportamente diferite:

 

-el intr-un papuc diesel, in spatele unei dacii berline aflate in spatele unui autobuz ce mergea ca melcul. Drum liber in fata , drept cam pe 400-500 de m, dupa o curba. Ea asteptat si asteptat si asteptat.. el satul accelereaza, trece de tanti ce nu stia ce e aia acceleratie, trece de autobuz si merge fluierand mai departe.

Si un exemplu de inconstient, cu curba larga, cu vizibilitate, aflat in spatele unui convoi de masini. Forteaza ca boul, noroc cu partenerii de trafic care unul ce venea de pe contrasens a reusit sa iasa putin pe margine, in timp ce ala pe care il depasea a franat.. Barbati si barbati, barbati si femei

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...