Jump to content
Sign in to follow this  
danielson

News

Recommended Posts

motorul asta a aparut in nusht ce revista alaturi de poza cu bordul ala fu-trist..shi cele doo poze de bora retushata cu iz de x90..

Share this post


Link to post

Ceea ce deja stim cu totzii DAEWOO ROMANIA E PE DUCA, CHIAR DACA AU UN NOU PRESEDINTE: Joo - Sung CHUNG, de profesie economist.

 

Daewoo in 1999 was the market leader in Bulgaria and Macedonia; No.2 in Poland, Romania and Slovakia; No.3 in Slovenia; No.5 in Hungary and Croatia; and No.6 in the Czech Republic. But Daewoo is weak in the Baltics where Hyundai is strong, and ranks No.3 in Lithuania and No.7 in Estonia.

 

Daewoo also leads in local production. In the 1990s, its plans were quite ambitious. There was hardly a Eastern European car manufacturer that was not visited by a Daewoo delegation looking for a deal.

 

The results are varied. The Polish company Daewoo-FSO Motor SA is Daewoo's most successful automotive operation in Eastern Europe. The Uzbek plant, UzDaewooAvto, has yet to come up to speed, but plays an important role as an export base for Russia.

 

Daewoo Automobile Romania SA and the Ukraine's ZAO AvtoZAZ-Daewoo are far behind what Daewoo had forecast. The Korean company obviously overestimated its potential in these markets.

 

Si despre Dacia Solenza

Dacia Solenza este cea mai importată maşină din Croaţia

 

http://www.masini.ro/stiri-detalii,1183,1,...din-Croatia.htm

Share this post


Link to post

Dacia X90 va egala, până în 2010, vânzările Renault Mégane din 2003, apreciază Louis Schweitzer

Renault arată mult optimism pentru succesul comercial al noului model Dacia X90 şi speră să atingă, până în 2010, un volum al vanzarilor comparabil cu cele înregistrate de modelul Mégane anul trecut, a afirmat preşedintele Renault, Louis Schweitzer, citat de AFP.

 

Familia Mégane-Scénic s-a clasat, în 2003, pe prima poziţie în Europa Occidentală după numărul de unităţi vândute de grupul francez.

 

Potrivit estimărilor realizate de Renault, vânzările automobilului de 5.000 de euro - proiectul Dacia X90 ar putea atinge cel puţin 700.000 de unităţi anual până în 2010.

 

Acest model economic, care a intrat în producţia societăţii Automobile Dacia, reprezintă pentru constructorul auto francez un puternic potenţial de creştere, a subliniat Schweitzer în faţa unei asociaţii a jurnaliştilor din presa economică şi financiară.

 

X90 ar trebui să sprijine Renault în atingerea obiectivului său de a genera vânzări de 4 milioane de automobile în 2010 şi de a se extinde pe pieţele din statele emergente.

 

Proiectul, anunţat în anul 1998, este pe ultima sută de metri, Renault urmând să preznte automobilul presei la începutul lunii iunie şi îl va comercializa începând cu luna septembrie în România şi în Europa Centrală, sub marca Dacia.

 

"Marja profitului operaţional obtinută la vânzările de X90 nu ar trebui să fie inferioară celei pe care o obţinem pe piaţa Uniunii Europene. O marjă de ordinul a 5% este ceva complet natural, depinde de pieţe", a estimat Schweitzer.

Share this post


Link to post

mai copii, pai in 2010 e uzata moral rau x90... comparativ cu alte marci, cred k e demodata shi la momentul lansarii... in 6 ani de acum incolo...

parerea mea e k GG asta de la reno se abereaza...

:heavydrinker:

Share this post


Link to post

Ma credeam depasit de evenimente sau lipsit de bun gust, dar ma bucur ca mai sunt si altii care gandesc ca mine.

Scuze daca calc pe cineva pe bataturi dar eu ii spuneam Frankenstein lui Clio. :lol:

Share this post


Link to post

a mai auzit careva despre faprul ca la craiova s-ar monta si motoare de 1,1l pe acelasi model de matiz?

Share this post


Link to post
Si ia uitati ca misto e prin service-urile din vest (Anglia)

http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/3979405.stm

 

Da mai e misto. :-D

Ce vrea sa zica tipa asta :P citez de acolo:

'As a female car owner I encounter a lot of sexism within the industry when taking my car to be serviced under warranty.' Si mai zic altzii ca romanians ie misogini.

Bai, asta e adevarat:

'I have generally found the large dealerships to be worse, and the small back street places to be fine.'

Si io am constatat asta la noi aici!!!!!!! :wink:

 

Deci CONCLUZIE:

Noi sintem ca ienglezii, cu singura diferentza ca noi mincam si lebede! :machiavelic:

Share this post


Link to post

Hehe, ce misto!  <img src= ">  <img src= ">  <img src= ">

 

Si io care credeam ca 30% din automobilistii englezi fac intretinera periodica cu mina lor din pasiune (sondaj Quattroruote) ... cind colo, ce sa vezi ... :shock: :shock: :shock:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...