Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Mecmar

Liniute Cu...cainele

Recommended Posts

Guest Mecmar

La intalnirea de joi am asistat impreuna cu colegii de forum la o liniuta intre un volkswagen si un...caine lup (frumos exemplar si pe deasupra si foarte dresat).

In timp ce ne dadeam toti cu parerea care, cum si incotro cu de'ale noastre, apare un un volkswagen - generatie mai noua - si langa noi se deschide haionul masinii si top jos un frumos exemplar de lup.

Cainele se zbenguie prin parcare in timp ce proprietarul masinii merge in marsarier si din cand in cand mai si claxona. La auzul claxonului patrupedul ciuleste urechile de fiecare data si ca la o comanda vocala, se indreapta catre masina stapanului, timp in care din sens opus soferul accelera masina. Si uite asa aveam impresia ca propetarul va intra cu masina in caine. Da de unde!

Acesta a fost un semnal ca masina trebuia sa stea in partea dreapta a aleii iar cainele in partea stanga. Si uite asa faza de faza cum volkswagenul accelera pe culoarul lui si cainele pe al lui. Si o buna bucata de alee de vreo 100-150 metri am asistat la liniute masina-caine.

Dupa cateva curse in care cainele si-a dezmortit un pic muschii, proprietarul masinii isi conduce automobilul catre iesirea din parcare in timp ce cainele era inca pe locul de liniute. Se opreste autoturismul se deschide haionul, se claxoneaza si patrupedul aruncandu-ne o privire galesa se indreapta catre portbagajul deschis, top in portbagaj si ia pozitia de asteptare in timp ce stapanul sub privirile noastre admirative inchide portbagajul asteptand aplauzele noastre, care sincer vorbind, patrupedul le merita cu prisosinta. :o =D>

Share this post


Link to post

Daca mai vine tipul data viitoare poate reusim sa-l intrebam unde si-a dresat cainele (poate avem si noi nevoie sa dresam cate ceva :D ). Adevarul este ca nu am mai vazut asa ceva in viata mea si nici nu cred ca voi mai vedea o asa "liniuta" sa nu mai zic ca avea si acel Husky minunat (nu era lup). A si inca o precizare...cred ca era Peugeot 206 HDI :D

Share this post


Link to post

Veniti la mine la iasi. Eu fac in fiecare dimineata cand plec la facultate liniute cu cainii fie ca plec cu masina fie ca plec pe jos. Mai noi am probleme si prin Galati prin parcare. Nu suporta oare culoarea albastra-maronie??? Atunci de ce imi suporta spoilerul de pe fata cand il sprijina cu un picior?? :mda: (uitati-va pe avatar mai atent)

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

leutzu are dreptate, arata ca un husky dar nu era husky, insa Pjosu era 206 hdi, indeed.. :D

deh, cand ai diesel itzi vine sa alergi cainele cu mashina..

Share this post


Link to post
deh, cand ai diesel itzi vine sa alergi cainele cu mashina..

 

Strumfuloiule, te pregatesti de tradare, te-am citit! :D :D :D

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

Deci, volkswagenul era peujeout, iar cainele nu era lup era... caine.

Dar liniutele tot au avut loc! :) )

Share this post


Link to post
Strumfuloiule, te pregatesti de tradare, te-am citit! :D   :D   :D

 

mda... singura problema e ca inca nici nu mi'am pus inca adidashii, daramite sa ma aranjez in bloc-start..

facand un pic de offtopic: NU cred ca voi lua o mashina diesel vreodata, DAR cand vad consumuri ma apuca icteru'..

pana una-alta eo o alerg pe renatta cu 12-13% in orash.. :banana:

Share this post


Link to post

intr-o noapte pe la 2-3 veneam acasa pe sos berceni, soseaua libera, mergeam incetisor ca eram obosit si deodata imi sare o haita de caini in fata. franez brusc, si ma enervez, dau a doua cea ucigatoare si talpa, masina se lasa de spate si se lanseaza puternic, acul se ridica 40, 50, 60, 70, ma uit in dreapta cainele alerga pe langa masina, chiar in dreptul portierei fata si latra, am ajuns pe la 80 (in a doua!) si a obosit/renunta. cand am ajuns in fata blocului nu imi venea sa cred, ma frecam la ochi si nu imi venea sa cred...

si totusi treapta a doua la tico e una foarte rapida, putine masini pana in 60 de cai fac un tico in a doua, eh uite animalul cum face o berlina de ras nu alta, ii da flashuri =)) =))

Share this post


Link to post

mai greu flashuri.. mai degraba scoare limba .. :) )

Share this post


Link to post
ma uit in dreapta cainele alerga pe langa masina, chiar in dreptul portierei fata si latra, am ajuns pe la 80 (in a doua!) si a obosit/renunta.

si de ce n-ai deschis brusc portiera? eu sunt specialist la dintr-astea si a doua oara ma tin minte javrele din parcare. Asta vara tot asa ma alerga o javra dintr-asta si am virat eu cum am putut si am reusit sa aduc o javra in fata masinii. NICI ACUM nu inteleg cu s-a dat la o parte javra din fata masinii si l-am vazut in lateral. Oricum aveam viteza mica asa ca nu-mi buleam vreun radiator sau vreun spoiler.

In Galati am observat seara prin Tiglina cum se aduna vreo 3-4 caini si incep sa latre la masinile care vin dinspre Papadie. Se vede ca le place, pt ca-i vad cum mai stau si la odihna si apoi trec iar la alergat. 'tui mama lor de javre. :mda:

Share this post


Link to post

Eh, oricum, Matizul rezista la impactul cu cainii. Am lovit eu unul cu el pe Colentina. Aveam vreo 5-60 la ora si ma uitam la niste betivi care mergeau pe linia de tramvai cand deodata vad o umbra in fata farurilor si aud un zgomot.. Era o zona cam dubioasa asa ca nu am oprit pe loc deci nu stiu ce s-a intamplat cu cainele, m-am uitat doar la bara dupa vreo 500 de metri. Oricum dimineata am observat par pe numarul de inmatriculare si o pata de lichid, nu stiu ce era ca am bare negre, asa ca putea sa fi fost creier, sange... > :)

Cred ca forma spoilerului a facut ca impactul sa nu fie atat de puternic incat sa se sparga. Banuiesc ca a fost aruncat intr-o parte sau sub masina.

Share this post


Link to post

hello ..eu unul sunt un mare iubitor de animale...asa ca lasati-o si voi mai moale...sau macar nu povestiti

Share this post


Link to post
...acul se ridica 40, 50, 60, 70, ma uit in dreapta cainele alerga pe langa masina, chiar in dreptul portierei fata si latra, am ajuns pe la 80 (in a doua!) si a obosit/renunta...

 

:^o Hai ca ti s-a inrosit nasu'!

 

Ogarul, recunoscut ca cel mai rapid alergator din rasa canina, scoate maxim 72km/h.

Io zic sa mai verifici vitezometrul ala!

Share this post


Link to post

daca era asa obisnuit crezi ca mi s-ar fi parut si mie atat de ireal? nu vad de ce as deforma adevarul ca doar nu era cainele meu, sau nu e o onoare sa te egaleze un maidanez...

Share this post


Link to post
Ogarul, recunoscut ca cel mai rapid alergator din rasa canina, scoate maxim 72km/h.

Io zic sa mai verifici vitezometrul ala!

 

Era ogaru' la aspiratie mai... E POSIBIL! =))

Share this post


Link to post

Eram cu un prieten cu un break pe strada.2 noaptea si la fel un caine rau de tot la 40 dupa noi.

Frana blana si am incercat sa-l pacalesc.A luat-o inainte , a cotit dreapta si s-a suit pe trotuar.Statea si dadea din coada pe trotuar uitandu-se la noi.

frana blana si ne-am urcat dupa el pe trotuar.Sa vedeti ce privire disperata avea animalul cand era haituit ...ne-am cocosat de ras.

L-am lasat in pace dar cred ca nu s-a mai luat de masini a doua oara.

Share this post


Link to post

Eu am facut ceva asemanator cu tine numai ca in momentul in care cainele era in spatele masinii am pus frana brusc si am auzit un poc. Am plecat dupa 1 minut pt ca nu mai puteam sa ma opresc din ras cand am vazut cainele fugind cu coada intre picioare si uitandu-se in spate cu o privire foarte nedumerita/speriata. A doua oara nu a mai tinut, m-a ocolit si a latrat la masina din lateral. Iar alta data cand alerga un caine pe langa mine a dat stanga incet de volan si l-am infipt cu capul intr-o masina parcata pe partea stanga (era straduta intre blocuri).

Share this post


Link to post

:D Leutzule am si eu un caine la servici pe care il tot dau cu capul de poarta =))

Il las sa ma alerge si cand ajung sa ies pe poarta eu fac usurel dreapta fara ca patrupedul sa se prinda si idiotul se trezeste ca intra blana cu capul in poarta.

Share this post


Link to post
Eu am facut ceva asemanator cu tine numai ca in momentul in care cainele era in spatele masinii am pus frana brusc si am auzit un poc.

Iote ca la faza asta nu m-am gandit. eu mizam pe impcatul cu spoilerul. De obicei javrele alerga pe langa masina nu in spatele ei :rolleyes: asa ca nu prea te distrezi.

Share this post


Link to post
Eu am facut ceva asemanator cu tine numai ca in momentul in care cainele era in spatele masinii am pus frana brusc si am auzit un poc.

 

 

Vecheeeeeeee, i-am facut-o unui coleg de liceu. Eram atunci cu Matizul si tipul alerga in spatele meu. Am pus frana brusca si am auzit "boiiiiiing" :dizzy:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...