Jump to content
Sign in to follow this  
guru

Matiz.... Se Intoarce

Recommended Posts

Cu greu m-am despartit de Matizul Rosu, pe care-l mai regret si acum, dar asta e, despasise norma - 54 000 km, in 2 ani si 7 luni. Locul lui a fost luat de Matizul Alb, care a ajuns in momentul acesta la vreo 7000 km. Nu a fost scutit de bolile copilariei- a fost schimbat senzorul de turatie, a fost reglat hayonul, pentru ca se inchidea greu, si s-au rezolvat greierasii de la geamul ceasurilor de bord. In rest masina e ok, parca putin mai lenesa si mai gurmanda, decat fosta :)

A primit un Cd player LG, "de buget", fara pretentii, dar care are totusi bluetooth, foarte util si foarte eficient, si care suna ok, in combinatie cu sistemul de difuzoare Focal Access, de 16,5. Urmeaza montarea amplificatorului Helix si a subwooferului ramas de la cealalta masina. A mai primit covorase de cauciuc, o cotiera si capace de roti. In viitorul foarte apropiat ar urma vopsirea barilor in culoarea caroseriei, si a unor bandouri pe usi. In perspectiva intentionez montarea unui sistem AC, sh. Ca sa-l citez pe Tolin, "in aceasta zona folclorica", chiar e nevoie de AC, iar cand am vandut Matizul rosu, am avut mari probleme din cauza lipsei acestuia, in ciuda faptului ca masina se prezenta foarte bine. Se pare ca este singurul accesoriu care pastreaza valoarea masinii la revanzare. Cand am cumparat noul Matiz, nu se mai gaseau cu AC, si doar albe, culoare de care nu sunt incantat, dar asta e! :wallbanger:

post-1252-1225046312_thumb.jpgpost-1252-1225046418_thumb.jpgpost-1252-1225046935_thumb.jpg

 

post-1252-1225046969_thumb.jpgpost-1252-1225047033_thumb.jpgpost-1252-1225047071_thumb.jpg

Edited by guru

Share this post


Link to post

sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme...avand in vedere ca esti "fost actual posesor de matiz" cu siguranta ai sa stii cum sa ai grija de el...succes

Share this post


Link to post

Simpatic buburuzoiu'! Sincer mie imi placeau buburuzoii argintii, dar nici cei rosii sau albi nu sunt de lepadat :) Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri si de asta :)

 

PS: Daca gasesti vreun a/c te rog sa ma anunti si pe mine? :P

PPS :P oti sa ii pui buline albe si sa il faci dalmatian pe asta :)

Edited by banzay

Share this post


Link to post

Chiar asa...eu la 130.000 de km ce sa mai zic? :)

Share this post


Link to post

De ce dumnezeu l-ai dat pe ala pentru altul nou? Mai ales stiind calitatea indoielnica a astora :|

Share this post


Link to post

Lasa, Steph, ca e bun si asta. Nu mai rasuci si tu cutitul in rana. E haios si, cunoscand proprietarul, in curand nu prea va mai semana cu forma originala. O sa arate si o sa fie dotat ca o nava spatiala...

S-o stapanesti sanatos si fara probleme!

Share this post


Link to post

Gurule sa stii ca era mai frumos rosu :P

Share this post


Link to post

S-o stapineste sanatos, tatutule si s-o duci pina mai incolo de "Deep Space Nine". Asta e "Next Generation", nu? Pai, intrucit a mea se apropie de varsta aleia vechi, poate-ti fac o vizita sa ma blagoslovesti si pe mine cu un niste dopuri d-alea de linga parbriz, o chestie d-aia de teleportare cu treburi rosii de sub bord si, mai ales, un congelator sub forma de cotiera :D . Hai, sa-ti traiasca mult si bine! Ne tii la curent, da?

Edited by Obi_wan_Kenobi

Share this post


Link to post

Pai ce sa zic, nu expira la 54 000, mergea mai frumos decat atunci cand era noua, insa eu am avut rulajul asta intr-un timp prea scurt, si daca voi continua tot asa, intr-un an, doi, in contextul in care nici nu se mai fabrica, s-ar fi devalorizat prea tare. Schimbarea s-a facut in conditiile in care aveam un Trabant, tras pe dreapta de cativa ani , si asa am apelat la programul Rabla, si nu m-a costat decat vreo 600 E, trecerea la asta micu' si alb(Bogdan G, da, ai drepate, de cate ori vad unu rosu in trafic, ma apuca ciuda, ca pe tauri, cand vad rosu in fata X( ) In gama asta de pret, pornind de la ideea ca nu vreau sa mai fac imprumut la banca in momentul acesta, singurele optiuni erau Sandero sau Aveo, in 5 sau in 3 usi. Am fost la dealeri, facut drive-test cu ambele, placut, dar surpriza! Nici Sandero, nici Aveo nu intrau in programul Rabla. De la cei doi dealeri nu aveam de ales decat intre Logan si Spark, ceea ce nu m-a incantat, asa ca a iesit castigator ... Matiz.

Si nici nu a trecut o luna, ca s-a si gasit un binevoitor sa-mi sparga gemuletul mic de la usa din dreapta, si sa-mi fure vechiul detector Cobra. Asa ca, la Matiz nou, un detector nou, Beltronics 940.

Edited by guru

Share this post


Link to post

Sa-l stapanesti sanatos.Dar eu la 200.000 de km ce sa mai zic de Maty al meu?

Share this post


Link to post

Multi inainte, fara probleme! Probabil ca si al meu va ajunge la rulajul asta, in contextul crizei mondiale :)

Share this post


Link to post

Da cu ala vechiu ce facusi ? Il dadui ? Pe cate kile de praz l-ai dat ?

Share this post


Link to post

Pe trei kile si jumate :)

Share this post


Link to post

Hai sa-ti traiasca noua achizitie!

Km multi fara probleme! Sa-i pui instalatie de AC, se anunta o... vara fierbine :D ! Dar asta la anul.

Share this post


Link to post

multi kilometrii fara evenimente...arata foarte bine masina!

Share this post


Link to post

Moby Dick?... :P

Share this post


Link to post

Si daca a fost duminica, azi am vopsit rotile, si am pus capace originale, aduse cu CFR-ul din Bucurestu, de al nostru Scorpion.

 

post-1252-1226254449_thumb.jpgpost-1252-1226254506_thumb.jpg

 

post-1252-1226254594_thumb.jpgpost-1252-1226254638_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Arata fain, cu bandouri, capace pe jante negre, km multi fara probleme. Pentru ce-i gaura aia in centrul fiecarui capac. Ale mele nu au.

Share this post


Link to post

Pai, capacele le-am cumparat de la un coleg forumist, si aveau gaurile pentru antifurturi. Deocamdata am pus soricei, dar daca tot sunt date gaurile, o sa-i pun niste antifurturi clasice, cu piulita,

Share this post


Link to post

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si kilometrii cat cuprinde. Imi place mult cotiera.

Share this post


Link to post

Nimic nu se pierde, totul se transforma, prin amabilitatea amicului Razor, care mi-a donat un buzunar de usa, de Matiz, un buzunar greu incercat, care a ajutat la prepararea multor gratare DaewooClub! Pentru ca nu era intr-o stare tocmai buna, l-am vopsit in culoarea masinii :)

post-1252-1234543162_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Salut! De unde ai cumparat? Si cat te-au costat bandourile?

Share this post


Link to post

Buzunarul l-am primit, am scris mai sus. Bandourile le-am cumparat din Pitesti, nu mai stiu cat costa, parca vreo 70 ron

Share this post


Link to post

Şefu', în partea dreaptă jos a uşii (ultima poză), e ceea ce mi se pare mie că e? :rolleyes:

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...