Jump to content
Sign in to follow this  
hitman

Barack Obama Vs. Mccain

Alegeri USA  

54 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Pina la urma americanii au ales exact ce vroiau:

 

1. Un presedinte tinar si cu 'putere de munca'.

2. Un presedinte 'dintre noi, pentru noi'

3. Un presedinte de culoare de origine afro.

4. Un presedinte care le-a promis ca 'schimba' US.

 

Are in fata taskuri grele asta e clar.

Share this post


Link to post

Nu cred ca a fost nevoie sa il sune sa ii aminteasca. :D Poate l-au sunat sa il felicite, dezinteresati, prieteneste. Si si-a dat seama ca trebuie sa isi duca la indeplinire promisiunile facute in cazul in care se intampla neinchipuitul... ceea ce s-a intamplat. Eh, cu toate astea, caci povestea asta e veche de cand lumea, se mai intampla din cand in cand ca unul dintre alesi sa uite promisiunile negative si sa incerce sa faca cu adevarat ceva. Si, daca scapa de glont, sa miste macar putin lucrurile in directia buna. Sunt prea optimist nu? :D Sa vedem ce se intampla.

 

Este binestiut ca marii contribuabili cotizeaza egal, la ambii candidati cu sansa la succes, asa, pentru a fi siguri ca lista lor de doleante se executa in orice eventualitate.

 

Un fel de minimizarea riscului prin achizitonarea de portofoliu.

 

 

PS: Cum se traduce corect in romana political messianism?

Share this post


Link to post

Sper să n-apuc ziua când România va fi condusă de un rom (unul autentic), aşa cum merită.

Sunt scos din minţi de categoriile de oameni care în trecut au fost supuşi unor discriminări şi care, atunci când se instalează "egalitarismul", recurg constant la discriminarea pozitivă.

Cred că, sooner or later, Obama va face asta... Ar fi bine să mă înşel.

Share this post


Link to post

Pe vremea Iliescului unde traiai ? Era plina sticla de regi, imparati, printi si printese.

Share this post


Link to post
post-5518-1225965596_thumb.jpg

Share this post


Link to post

rm.popa, este jalnic sa nu iti dai seama ca, de la un nivel in sus, omul este definit de ceea ce a invatat nu de culoarea pielii sau cum s-a nascut. Problema este ca, tocmai pentru ca exista aceasta... "jale", oamenii acestia pot fi provocati sa uite ce au invatat si sa actioneze pe baza prejudecatilor celorlalti. Si-s multi si activi, c-au mintea odihnita, dar eu tot sper sa nu reuseasca.

Share this post


Link to post

Intotdeauna suntem definiti de lantul de reactii ce se declanseaza atunci cand spermatozoidul si-a dat obstescul ca sa nasca viata.

 

Nu conteaza culoarea pielii de la un anumit nivel de intelegere in sus, ci de la un anume in jos, acolo unde sunt masele.

 

Ca indivizi, fara discutie e mai bun intre cei doi.

 

Insa nu doar asta a contat, americanii voteaza si ei partidul, si multi erau satui de ultimele guvernari, in special in politica externa,

fapt ce devine cauza si pentru anumite rezultate interne.

Share this post


Link to post

Plus ca mai sunt albii politically corect care au votat negrul ca asa e frumos.

Share this post


Link to post
rm.popa, este jalnic sa nu iti dai seama ca, de la un nivel in sus, omul este definit de ceea ce a invatat nu de culoarea pielii sau cum s-a nascut. Problema este ca, tocmai pentru ca exista aceasta... "jale", oamenii acestia pot fi provocati sa uite ce au invatat si sa actioneze pe baza prejudecatilor celorlalti. Si-s multi si activi, c-au mintea odihnita, dar eu tot sper sa nu reuseasca.

Eeeeh... ar fi bine de stabilit de la ce nivel în sus (nu) e valabilă discriminarea. Aş spune chiar că discriminarea e cu atât mai "rafinată" şi mai perversă cu cât discriminatorul e mai educat. La fel e şi cu discriminarea pozitivă, în cazul discriminatului. Ideea e că nu sunt rasist, nu sunt antisemit, xenofob sau cum mai vreţi voi, dar mă deranjează toate ieşirile categoriilor care au fost/ sunt discriminate, prin care acuză o discriminare inexistentă în momentul reacţiei. Trebuie să vă amintesc de reacţiile unor "căpetenii" maghiare din Ardeal, de istoricul ăla deştept care l-a acuzat recent pe Băsescu de antisemitism, de paradele gay şi de o mie alte lucruri care provoacă de fapt reacţii discriminatorii la cei cărora în mod normal nu le-ar păsa de aşa ceva? Vă spun sincer că mă deranjează idioţii care nu recunosc că sunt tâmpiţi, ci se dau rapid discriminaţi pe diverse alte criterii, numai pe cel al competenţei nu, mă deranjează expunerea publică a homosexualităţii (prin parade) - deşi n-am nimic cu ei, mă deranjează "conservarii" care cred că toţi motocicliştii sunt nu ştiu cum, mă deranjează motocicliştii care cred că toţi "conservarii" au ceva cu ei etc.

Sper să am eu o percepţie greşită asupra Americii şi Obama să nu cadă niciodată în plasa discriminării pozitive. Deşi de provocările celor "mulţi şi activi" sigur nu va duce lipsă.

Cel mai nasol e că dacă n-o va face el (fiind, poate, suficient de educat şi de echilibrat) o vor face cu certitudine cei care l-au votat. Care... o să vedem cum se vor descurca cu cei care... nu l-au votat. Dar, vorba "cântecului", God bless America!

Share this post


Link to post

Nene, da' bati campii rau de tot ...

In fine, ce e tare e ca in cea mai democrata tara din lume a castigat un democrat care are un program socialist de reducere a fiscalitatii si de impozitare diferita, in dauna unui republican, veteran fost prizonier de razboi, care a promis ca va rupe-n doua tot ce inseamna amenintare terorista la adresa americanilor, adica le va reda acestora sentimentul de mandrie nationala cam terfelit prin ultimele razboaie.

Mai sunt curios daca se va intampla ceva cu GWB care a trimis la moarte peste 4000 de americani pentru a gasi armele nucleare din Iraq. Timpul le va rezolva pe toate.

Share this post


Link to post

Cu ce le-a fost terfelita mandria nationala?

Asta cu cea mai democrata tara din lume.. cred ca era intre ghilimele :) )

Share this post


Link to post

Wullfmorgenthaler.com

striphandler.ashx.gif

Share this post


Link to post

Prin prisma jobului lucrez cu trei americani din 3 regiuni diferite din State (Maryland, Texas si California). Baietii au votat in plic cu 3 saptamani inainte (asta e sistemul celor care lucreaza abroad si nu sunt la timp in tara pentru vot). Ideea e ca baietii l-au votat toti 3 pe Obama dar in ultimele zile au avut o orientare clara catre McCain, dat fiind constientizarea faptului ca Obama a promis cam multe. Si aia cu tara cea mai democrata e o gluma proasta, te asigur. Sunt mandri de tara lor, dar nu se sfiesc sa puna pe tava toate lucrurile strambe de pe acolo. De asta prefera sa lucreze pe afara, iar cel casatorit si-a adus si familia cu el. Sunt baieti destepti, au certificari CCNA, CCNP, unul chiar CCIA mananca pe paine tot e Cisco si rutare, au un grad de maturitate politica pronuntat si inclin sa-i cred in ceea ce spun. Printre altele, o mentinere artificiala a preturilor bunurilor de consum si al carburantilor la un nivel mai jos decat pretul de fabricatie/achizitie, si asta nu se poate face decat cu subventii masive de la stat. Asta si multe altele ca americanul da rand sa fie multumit si sa se lase manevrat de catre politicieni. Numai ca mai apar crizele astea si incep intrebarile incomode.

Share this post


Link to post

Şi iată că provocările la adresa lui Obama nu au întârziat să apară.

Dacă Obama va "pune botul" la aşa ceva, e ca şi... "mâncat".

Nu prea ştiu ce se va întâmpla dacă nu va "pune botul"...

Pe la anul pe vremea asta ar trebui să fim deja lămuriţi.

Edited by rm.popa

Share this post


Link to post

Chestiile astea se intamplau si inainte. Acum sunt aduse in fata pentru ca chiar le baga cineva in seamna, presa are de ce sa le lege.

Din pacate, insa, articolele si stirile o sa aiba efecte, filtrarea stirilor exista doar in teorie.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...