Jump to content
Sign in to follow this  
depe

Radiator Tico

Recommended Posts

Am o gaura mica in radiator

Stiti unde pot sa-l lipesc?

Share this post


Link to post

Depinde unde e gaura. Daca e pe la imbinarile stuturilor unde intra furtunele in radiator atunci poate fi lipit. Daca e pe lamele atunci nu mai merita. Eu am incercat si am patit ca in filmele cu prosti. Il lipeam intr0un loc, fie ceda lipitura la prima turare a motorului, fie ceda in alta parte. Dupa cateva ore bune in service si un radiator care arata mai degraba a dalmatian mam dus si am cumparat unul nou. Pe termen scurt si daca gaura nu e mare poti pune un fel de praf special (desi in unele cazuri mai mult rau face decat bine).

Share this post


Link to post

daca e gaura mica baga linistit praf d-ala de astupat pori

Share this post


Link to post

Eu am pus in radiator pilitura de "nu sti cum i se spune exact"(se gaseste la peco) si de atunci nu a mai curs de loc ! Ai mare grija sa pui doar un capacel,pt. ca radiatorul este mic si poti mai rau sa-l infunzi !Mi-au spus baietii in service ca reparatia poate sa tina si pe "viata" depinde de spartura !Asta este una din bubele pe care le are Tico gen Dacia Supernova-cu radiatorul !

Share this post


Link to post

Am avut şi eu radiatorul crăpat la accident (a naibii bară de Cielo, a împins exact cât să crape vreo 3-4 aripioare de-alea). Se repară cu sudură în argon, care merge foarte bine deoarece presiunea în circuitul de răcire nu e foarte mare (la radiatorul de AC nu merge de exemplu).

 

Au trecut 2 ani, şi nu pierde antigel.

 

Vezi de exemplu nişte adrese aici: http://www.price.ro/t-14161.htm

 

Cât despre praful minune, părerile sunt împărţite. Unii zic că e minunat, alţii că "nu" -- argumentul fiind că ar bloca la un moment dat pompa de apă (dacă pui prea mult, sigur va face asta).

Share this post


Link to post

Eu nu recomand nimanui praf din ala pentru pori pentru ca astupa nu numai porii ci si furtunele de diametru mai mic prin care circula antigelul. O spun din patite, la masina unui prieten (am suflat in furtune 2 zile dupa aia ca sa le desfundam X( ).

Pe discovery la Mythbusters :dizzy: am vazut ca poti astupa gaura cu un ou crud turnat in radiator(dar nu prea cred ca face bine la motor tratamentul. =)) ) .

Share this post


Link to post
Pe discovery la Mythbusters :dizzy:   am vazut ca poti astupa gaura cu un ou crud turnat in radiator(dar nu prea cred ca face bine la motor tratamentul. =)) ) .

Io zic ca nu merge fara ulei unisol, sunca si branza rasa deasupra :dizzy:

Edited by laurentziu83
  • Like 1

Share this post


Link to post

Si niste verdeata sau praz direct de la Craiova :banana: .

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...