Jump to content
Sign in to follow this  
Alinake

Aflati Preturi Matiz Euro3

Recommended Posts

... mi-a dat ditai veste trista ... Matiz E/AC - 5799 euro  <img src= (">

are in plus pe langa Euro3: imobilizator in cheie, reglare din interior al oglinzilor, nush ce supapa electrica si vine pre-echipat audio (boxe fata si cabluri trase).

 

Matiz E/sunroof - 5399

Matiz E - 5299

 

Deci cu faza ca nu am mai prins Euro2 si cu faptul ca avea reducere 300 euro, am pierdut in total 700 euro ... se mai merita sa imi iau la banii astia?

 

 <img src= (">

Share this post


Link to post

...pai se mai merita, ca nu mai gasesti mai nimic nou in banii astia si cu dotarile astea...Solnitza nu se mai fabrica (nu se mai accepta comenzi) iar Golanul e cam scumpicel...

Share this post


Link to post

asa a fost si cu tico euro2 .

 

 

era 4700

au bagat euro2 ...era 5400

apoi dupa 4 luni l-au adus din nou la 4700.

asa ca asteapta si tu citeva luni

Share this post


Link to post

stii ce mi-e ? sa nu=mi iau acu.. si sa ma trezesc ca intr-o luna fac astia reducere iar de vreo 600 euroi.. sa-mi dau cu tesla-n oo dupaia ... mama lor de bani, ca nu i-am avut la timpu potrivit...

Share this post


Link to post

Alternativa:astepti pana in aprilie si iti cumperi Logan chel la 5000-5200 Euro.

Share this post


Link to post

Eu nu as da asa de multi bani pe un Matiz. Astazi am facut un drivetest cu un Hyundai Getz 1.1: NU EXISTA TERMEN DE COMPARATIE. Nu se aude motorul, nu trancane, nu merge neregulat, nu da in nas la schimbarea vitezelor, nu moare cu AC, nu se balanseaza ca o barca, franeaza prompt, directie precisa, nu simti fiecare denivelare, cuitie de viteze SUPERBA (etajare+cursa scurta, nu agata, nu clampane),spatiu interior generos, materiale de caliate, AC, geamuri electrice etc. Pret 7500 CIP(6900 Accent). Daca ar fi acum nu mi-as mai lua Matiz nici sa ma omori :wallbanger: (eu am dat 6100 euro pe el si am mai bagat vreo 1000eur).NU MERITA. Mai degraba cauti an Accent sau Getz SH(au garantie 5 ani). Iti spun, am ramas tablou la cat de frumos merge masina si eu zic ca merita un sacrificiu, dute si fa un drivetest cu ambele si o sa vezi daca nu merita sacrificiul.

Share this post


Link to post

andreib - ai facut un calcul cat inseamna 7500 aia din CIP in pretu cu totul (DDP) ? Avnad in vedere ca nu e masina din uniunea europeana, taxele sunt de 30% si ajunge saraca masina sa coste 11.000 (si-un pic) ... pai imi iau 206 la banii astia (care oricum nu=i am :) )

Share this post


Link to post
Matiz E/AC - 5799 euro

 

Matiz E - 5299

 

:o

soroooo!!! 5800!!! E/AC!!! pai daca e p'asha, il dau pe al meu ca popa cu 5000...mai mult decat am dat pe el.. CUL!

in alta ordine de idei.. ce hotzi sunt frate... diferentza intre E/AC shi E e de 500 euro fatza de 400 euro cat era inainte.. 100 de euro pentru nimic!

Share this post


Link to post

Vezi cat este pretul final la Getz si cat costa service-ul (e la un loc cu mertzu, Tiriac stie de ce). In conditiile astea nu stiu daca mai este interesant. Mai bine KIA Picanto, mult mai reusit ca Matizul sau ca Getz, dar nu stiu ce inseamna 6022e (TTI ?). Oricum versiunea cu ABS, discuri pe spate si jante de 15" este mult mai scumpa. La fel si service-ul. Nu uitati ca la 6.000-10.000 km treceti pe acolo doar pentru consumabile, iar piesele de schimb trebuie sa fie duble la pretz. Pentru multa lume de aici Matizul ramane singura masina pe care o poate cumpara si duce mai departe.

Apropo, in primii 10.000 km n-am auzit nici un zgomot nici la Matiz, ce garantie am ca la Getz nu este asa pe drumurile noastre? Vreti sa ne uitam pe forumurile masinilor de peste 10.000e sa vedem ce probleme au acelea? Oare de ce posesorii de Matiz din UK nu se plag de zgomote la masina ? Eu am scos resonatorul de la aspiratie pentru ca nu auzeam motorul si dadeam la demaror cu el pornit. In general, masina reflecta modul in care te porti cu ea.

In plus, nu-i pacat sa parasesti acest club ?

Share this post


Link to post
1.Vezi cat este pretul final la Getz si cat costa service-ul (e la un loc cu mertzu, Tiriac stie de ce).

2.Apropo, in primii 10.000 km n-am auzit nici un zgomot nici la Matiz, ce garantie am ca la Getz nu este asa pe drumurile noastre?

3.In plus, nu-i pacat sa parasesti acest club ?

1.E cam scump dar in leasing renteaza (13.000eur pe 4 ani, motor 1.3). La noi in Iasi serviceul il face Tester si cica e cca 3 mil o revizie(15kkm).

2. Cel pe care l-am codus eu avea 10kkm.

3. Clubul nu-l parasesc in nici un caz, orice masina mi-as lua, vreau sa raman membru ca imi plac discutiile si oamenii. :osanale:

Eu ma gandeam si la Chevy Lacetti, dar la oferta nu e decat baza(spartana tare) iar la varf ai reducere 400eur (mai nimk).Oricum imi cumpar masina anul asta [-O< in leasing(pe firma ca platesc TVA ca la balamuc :wallbanger: ). O sa continui discutia despre lacetii pe topicul deschis ca sunt offtopic.

Share this post


Link to post

As fi exclus din acest club daca nu mi-as mai lua Woo? Ca eu de buna voie nu-l parasesc :P

Share this post


Link to post

Vorbeam de autoexcludere, in sensul ca nu mai avem aceleasi necazuri in comun.

Share this post


Link to post

Ali, de ce nu te gandesti la un imprumut bancar ? Cu cat dai avansul mai mare (stiu ca tu vrei s-o iei cu banii jos), cu atat sunt ratele mai mici! Gândeste-te si la aceasta posibilitate...

Share this post


Link to post

pai banii care ii am sunt deja imprumut bancar :) ) . pt nevoi personale.. bani am, vreo 7600, dar ma intreb daca mai merita sa dau 5800 pe Matiz... ma bate gandu la Golanu de 1.4 Laureat - are aer,servo, aibag, inchidere, scaune pe inaltime, geam electric. ma rog... zile grele urmeaza pentru mine.. tre sa iau o decizie ca nu mai pot... imi mananc neuronii singur. :scarpin:

Share this post


Link to post

Hehe si eu cind iti ziceam ca poate nu ti-ai verificat atent necesitatile ... pai de la Matiz la Logan e diferenta cam mare, nu crezi? ma refer strict la diferentele de utilizare intre cele 2 masini (cargo, spatiu interior, agilitate in trafic, parking, etc.).

 

Slava Domnului, nu doar presiunea pretului conteaza acum in optiunea pentru una sau alta, ci si calitatile masinilor in parametrii stabiliti de utilizator.

 

Deci: in mediul urban nu se existeaza masina mai buna ca Matizul la pretul ei si nici afara nu te face de rusine; pentru o utilizare generala cu intentii de a te muta cu casa prin tara Logan are cel mai bun raport pret/orice indicator ce se poate scrie pe hirtie (nu discut feeling). Decizia e la tine! ... dar mai analizeaza o data CU ATENTIE ce vrei de la masina ta!

Share this post


Link to post

Orice, numai masina romaneasca sa nu fie(in special Dacia).La banii astia gasesti un Hyundai Accent/Getz de 1-2 ani, in garantie (5 ani) si eu zic ca merita banii. Il verifici, vezi sa fie primul propietar si ai o masina buna.Da o pe autovit daca te intereseaza.

Share this post


Link to post

mare atentzie, caci am impresia ca garantzia de 5 ani ptr hyundai e valabila doar pentru primul proprietar.. eu asha am auzit, dar e interesant de aflat exact inainte de a face mishcari..

Share this post


Link to post

E cam naschpa ce ziceti voi aici. Despre Getz, am intrebat acu' doi ani cand apare motorizarea diesel si aia de la vanzari habar nu aveau de asa ceva ( saloane auto etc.) Deh: treaba grea sa fii reprezentant de vanzari si sa te mai si intereseze serviciu'.

 

Nu mai plange. frate, ca nu-i chiar neagra. Daca ti s-a pus pata pe Matiz, mai cauta. Poate gasesti unul de ocazie. :) >-

Share this post


Link to post

Iuzar, merci .. stiu situl.. m-am uitat.. si nu numai la Matiz.. dar daca e sa-mi iau masina la mana a 2-a (si nu vreau) sigur nu-mi iau Matiz. Am gasit un Opel Corsa din 2002 cu 40.000 km, servo, abs, aer,geamuri la 6000 ... deci am optiuni pt mana a 2-a .. dar nu prea as vrea.. e prima masina pe care o cumpar cu banii mei si nu as vrea sa imi iau una dezvirginata... io zic ca numa mirosu de nou din ea face 1000 euro =)) (sunt nebun, stiu.. dar asta sunt eu)

 

deci numai masina noua imi iau, chit ca stiu ca instantaneu dupa ce o iei, ii scade valoarea cu cel putin 7-800 euro (daca o vinzi a 2-a zi, nu mai iei cat ai dat pe ea, right?)

Share this post


Link to post

...cam asa ceva...oricum, e de preferat o masina noua uneia sh... :) >-

Share this post


Link to post

Din ce am vazut eu, omul isi cumpara masina care-i place si care intra sub plapuma sa. Cand ne vom permite sa schimbam masinile mai des decat nevestele, atunci chiar nu mai conteaza ce masina cumperi, important este sa fie alta.

Share this post


Link to post

da.. ai dreptate.. eu cred ca sunt invatat cam prost.. imediat dupa revolutie, din 90 pana-n 94, taica-miu a avut 11 masini ... cateva luni una, o vindea, dadea fuga in italia si venea cu alta.. iar o tinea, iar o vindea .. etc... mergea treabah atunci la greu cu masini din afara.. pacat de mine ca eram prea mic si nu puteam sa imi iau permis.. (de condus le-am condus pe aproape toate :)

 

cel mai mult mi-a placut un Citroen Salupa Yacht CX parca .. cu suspensii hidraulice, motorina si cu 6 cilindrii daca imi aduc bine aminte (asta a fost prin 91 cand subsemnatu avea 11 ani :P ) ehee.. ce vremuri.. si io ma chinui acum pentru o piticanie de Matiz (nu ca as avea 1.90 ... =)) )

 

Dar imi place si mi-l doresc.. cu toate riscurile si pierderile pe care o sa le am (la cat de ghinionist sunt, sigur la 1 luna dupa ce il iau se ieftineste :spumelagura: ) o sa imi cumpar spre sf sapt viitoare ...

 

va salut.

Share this post


Link to post

Alithenake: "In Ianuarie 2005 imi iau Matizel"

Ia-o, ALI! Daca vei avea grija de ea, va avea si ea grija de tine... Vezi si : NFS, TOLIN_AFC, FLEX, DORU, FLORINBAD, SPRITE, DAN_M, CCHRISM si multi altii! Daca crezi ca vei conduce ca Laurentiu'83, d'arabZaraq sau AndreiB, adica SPORTIV, n-o lua...Tot ce se afla sub capota motorului NU ESTE ROMANESC! Restul (finitii, plastice, textile, difuzoare, etc) poate fi si romanesc.

Vrei sa-ti iei un Getz (recunosc ca-mi place si mie foarte mult, de fapt tot ce inseamna Hatchback imi place) sau un Corsa sau un Golf sau un Seat sau un Fiesta sau mai stiu eu ce, atunci ia-ti ce-ti doreste inima. Pune insa in calcul si costurile viitoare!

Lozinca mea este urmatoarea: "Cumpara-ti masina pe care ti-o permiti s-o intretii!" Bafta la alegere!

 

Revenire: U R S U si-a luat un Matiz nou si uite ce-a facut cu el:

http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=2022

Edited by florinbad

Share this post


Link to post
Iuzar, merci .. stiu situl.. m-am uitat.. si nu numai la Matiz.. dar daca e sa-mi iau masina la mana a 2-a (si nu vreau) sigur nu-mi iau Matiz. Am gasit un Opel Corsa din 2002 cu 40.000 km, servo, abs, aer,geamuri la 6000 ... deci am optiuni pt mana a 2-a .. dar nu prea as vrea.. e prima masina pe care o cumpar cu banii mei si nu as vrea sa imi iau una dezvirginata... io zic ca numa mirosu de nou din ea face 1000 euro =)) (sunt nebun, stiu.. dar asta sunt eu)

 

deci numai masina noua imi iau, chit ca stiu ca instantaneu dupa ce o iei, ii scade valoarea cu cel putin 7-800 euro (daca o vinzi a 2-a zi, nu mai iei cat ai dat pe ea, right?)

 

Nu esti deloc nebun.Esti rational , si asta nu-i un lucru rau.Si eu am aceeasi conceptie:decat sa fac pe snobul intr-un Sh prefer sa fiu un "simplu cetatean" care isi fataie dosul intr-o masina noua.(chiar daca scrie Dacia sau Daewoo pe funduletul ei) =))

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...