sorinm Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 salut ! aseara am bagat masina in garaj cu parbrizul intreg 100% iar dimineata cand am scos`o , avea o crapatura in coltul din stanga de cca. 5 cm, care a ajuns la 8 cm acum Masina este in garantie, pot rezolva ceva pe garantie ?Nu are nici o urma de forta aplicata asupra lui, nu are nici o urma de pietricele sau alte obiecte care ar fi putut cauza crapatura, pur si simplu a aparut din senin .. tind sa cred ca este un defect de fabricatie Ati mai auzit de cazuri similare cu al meu ? nu imi vine sa cred ca s-a crapat peste noapte Link to comment
Tommy Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Nici mie Nu stiu daca vei putea demonstra posibilul defect de fabricatie.. Daca ai casco ai scapat de dureri de cap insa. Link to comment
sorinm Posted June 23, 2008 Author Share Posted June 23, 2008 nu e chiar asa roz situatia cu casco, am la BT cu franciza aceea, si va trebui sa platesc 100 E la fiecare utilizare de casco m-am interesat de preturi, montatul unui parbriz original este in jur de 550 RON, casco ma ajunge la 100 euro deci 360 ron Oricum, mare pacat ! Link to comment
augustinionut Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Si al meu a crapat din senin asta iarna, insa eu rezolv pe garantie.Daca schimbi pe bani , pune-ti cu parasolar integrat , daca n-aveai dinainte... Link to comment
sorinm Posted June 23, 2008 Author Share Posted June 23, 2008 poate reusesc si eu sa il bag pe garantie, ca nu i-am facut nimic sa-l ia ... Link to comment
Mircea Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...parbriz+fisurat Link to comment
Recommended Posts