Jump to content
Sign in to follow this  
Zmeul cel rau

Formula 1 - 2008

Recommended Posts

Ce-i penibil in faza prezentata ?

Share this post


Link to post

Nooo, nimic. Alergam amandoi spre chioscul de inghetata si tu esti mai 'ot si imi dai un branci la o cotitura si pe urma, lingand din inghetata, imi zici ca era sa-ti pierzi echilibrul si m-am nimerit eu in fata ta :) (cam fortata comparatie, nu-i asa? :D )

Era un comentariu al unui baiat care declara ca s-a saturat de F1, ca Hamilton de fapt nu avea decat 2 variante: s-o taie sau sa intre in Kimi. Motivul: avea discuri Chevy si se ovalizasera in primele 40 de ture :o

Edited by Abram Burel

Share this post


Link to post

Ce-i penibil?Hamilton e penibil...la prima incercare de depasire cand a scurtcircuit sicana era constient ca nu are loc sa treaca pe acolo,desi avea jumatate de masina latime pana la vibrator nu a schitat nici o urma de a frana si a se replia in spatele lui Kimi,pur si simplu a scurcircuitat sicana pentru a scoate un avantaj din asta(intentia lui e clara si din imagini).Faptul ca a iesit din sicana chiar in dreptul lu Kimi i-a oferit avantajul necesar pentru a reusi depasirea in curba urmatoare.Decizia FIA e justa,iar Hamilton ar trebui sa-si revizuiasca comportamentul in curse si in afara lor,are talent,are masina,ce naiba e asa de greu sa faci o depasire curata?(nu vreau sa cred ca o sa a ajungem iar pe vremurile cand Shumi ii scotea pe toti de pe pista fara drept de apel...)

 

P.S daca ma uit mai bine,a iesit din sicana cu aproximativ 1 lungime de masina in fata lui Kimi,daca isi pastra traiectoria cum era normal si iesea in spatele lui Kimi din sicana,nu ar fi putut depasi in urmatoarea curba

Edited by entaro79

Share this post


Link to post

Decizie corecta my ass,e mana lu ferrari la mijloc la fel ca anul trecut,ale dracu jigodii macaronare.Si alcoolicu asta de Raikkonen se crede mare pilot de f1 pupat un cur de toata lumea,la Monza ce o sa faca?Se vede clar ca McLarenurile sunt cele mai rapide...

Share this post


Link to post

Dau si eu cu parerea, ca doar nu dau cu paru'. Am ratat (din nou) cursa insa m-am uitat pe YouTube la citeva filmulete, pornind de la linkul pus de AB. Daca ar fi sa judecam strict intentia, OK, se vede clar ca Hamilton nu a avut nici o intentie sa evite scurtcircuitarea sicanei si sa ii iasa in fata lui Raikonen. Daca ne referim strict la momentul asta poate penalizarea este justificata. Ceea ce s-a intimplat in urmatoarele 10 secunde insa nu ma convinge ca Hamilton a valorificat avantajul taierii curbei si nu a abordat mai bine decit Raikonen intrarea in virajul urmator. Spun asta pentru ca Raikonen a revenit si i-a luat fata pentru putin timp dar s-a lasat usor depasit.

 

In fine, mi-e imposibil sa judec o cursa intreaga dupa o inregistrare de 30 secunde. Pina la noi ordine pot trage concluzia ca si tentativele se pedepsesc, poate e noua politica a FIA ;) .

Share this post


Link to post

@Alezz > normal ca-i mana lui Ferrari la mijloc, trebuia sa introduca cineva contestatia. Mai rapid este pilotul, nu masina, mai ales pe ploaie, dupa ce ai condus 40 de tururi pe uscat.

 

Voi aveti impresia ca acest caz a fost solutionat la FRF ? Daca urmareati cursa, comentatorul avizat a spus: Hamilton trebuie sa astepte sa treaca Kimmi in fata la iesirea din viraj, daca nu, este penalizat pentru scurtarea traseului. Iar Hamilton nu s-a putut abtine, asa ca a fost penalizat cu diferenta de timp necesara trecerii pe la standuri. Regulamentul de acolo nu este interpretabil (si-a creat sau nu avantaj) precum ROAF-ul.

Share this post


Link to post

sa vedem ce surprize avem maine :D

 

Marele Premiu al Italiei

 

1. Vettel Toro Rosso-Ferrari

2. Kovalainen McLaren-Mercedes

3. Webber Red Bull-Renault

4. Bourdais Toro Rosso-Ferrari

5. Rosberg Williams-Toyota

6. Massa Ferrari

7. Trulli Toyota

8. Alonso Renault

9. Glock Toyota

10. Heidfeld BMW Sauber

11. Kubica BMW Sauber

12. Fisichella Force India-Ferrari

13. Coulthard Red Bull-Renault

14. Raikkonen Ferrari

15. Hamilton McLaren-Mercedes

16. Barrichello Honda

17. Piquet Renault

18. Nakajima Williams-Toyota

19. Button Honda

20. Sutil Force India-Ferrari

Share this post


Link to post

S-a ticnit lupu' ... Rau de tot ! In goana de recuperare + zarva de saptamina trecuta prevad niste buseli de toata frumusetea :D

Share this post


Link to post

Mda ... maine e o cursa de vazut.

Favoritii pleaca din a doua jumatate ... iar finlandezu' are de platit o polita pustiului :D

O sa fie spectacol ... asta daca nu cumva se busesc intre ei la start si isi rezolva problema.

Share this post


Link to post

La o buseala la start ma ducea si pe mine gindul > :) . Acum, stau si ma intreb, cum o fi vremea la Monza ? Daca a ajuns frontul asta rece si plin de ploaie si pe la ei ... atunci sa te ti !

 

LE: Am intrat acum pe site-ul F1 si m-am lamurit ;) Rezultatele din calificari s-au datorat in mare masura ploii ... deci showtime :D

 

LE2: Am vazut acum la stiri imagini de la calificarile de ieri ... inundatii la boze =))

Edited by Salex

Share this post


Link to post

Daca ploua azi Ferrari o ia in mana :D .Traiasca ala care a scos TC'u :P

Share this post


Link to post

Cica ar ploua, doar ca...nu se stie cand. Pista'i uda dupa ploile de azi-noapte. Yupiii.

Share this post


Link to post

Vetel ... No comment :P

Share this post


Link to post

Sa vina vremuri noi ??? Nici un "grand" pe podium :D

Share this post


Link to post

"La vremuri noi, tot noi"...

Share this post


Link to post

Incepe sa se auda si de Romania,bravo Dorule,felicitari. :drinkers:

Share this post


Link to post

Raikkonen asta nici de servant se pare ca nu mai e bun. Daca nu-l face pe hamilton poate sa plece la raliuri cu baietii in finlanda.

Share this post


Link to post

Ma asteptam (iarasi) la un start mai salbatic ... acu', fie Massa asta e super motivat, fie Hamilton s-a emotionat prea tare. Raikkonen parca nu are nici o motivatie, alerga de parca "ei se fac ca ma platesc, eu ma fac ca muncesc" (scuzati cacofonia :) )

 

O fi si circuitul de vina, personal inca nu sint hotarit daca imi place sau nu. Cred ca am gasit argumente atit pentru prima varianta cit si pentru a doua.

 

Oarecum neasteptata mi s-a parut clasarea celor de la Renault (15 si 16) dupa cei de la Red Bull Renault ... Acum tocmai ce facu Alonso o depasire mai spectaculoasa, oare ii rezista masina ;) ?

 

Dupa mine, cred ca deja cursa e incheiata, daca nu se buseste vreun motor sau cutie, cam asta va fi ordinea la final pentru primii 5-6. Opririle la boxe cred ca vor conta doar daca vreunul din participanti va face o oprire in minus. Altfel, cu noutate circuitului si cu desfasurarea in nocturna, nu cred ca vom asista la vreo lupta de interes pentru podium.

 

In alta ordine de idei, tocmai ce am vazut o imagine din elicopter a circuitului ... SUPER :)

Share this post


Link to post

Incredibile erori la ferrari!!!

intai zboara massa cu furtunul si apoi il baga pe kimi in acelasi tur!!

 

Fara cuvinte de juma de an.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Asa ceva nu exista :o ... bine zis, fara cuvinte ! Sa conteze asa de mult "deportarea" lui Jean Todt

Share this post


Link to post

Si ambele greseli cu precedent!

 

Chiar m-am enervat, pacat de massa, desi nu il simpatizez, a tras ca nebunul anu asta, merita campionatul,

nu e de campion mondial care sa ramana in istorie, dar in situatia actuala nici altcineva nu e.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...