Jump to content
Sign in to follow this  
VAXXi

Alarma şi pocnitorile de sezon

Soluţie anti-petardă  

8 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Iată că încă nu e 1 decembrie, dar totuşi cartierul răsună frumos şi plăcut urechilor de nenumăratele pocnituri, trosnituri şi bubuieli ale petardelor, rachetelor, artificiilor şi ale restului de produse similare.

 

Trecând peste stresul propriei persoane, cauzat de anticipaţia unei luni întregi de "feeling" acustic similar Fâşiei Gaza, întrebarea care se pune, tovarăşi, este: ce facem cu alarma de la maşină ?

 

Încă n-a început să chirăie, săraca, dar amintirile anului trecut îmi spun că va începe în cuvânt_urâtând. Oricât de bine e reglat senzorul de şoc, n-are cum să nu se activeze la petardele de "calibru mare" sau la cele aruncate de diverşi copii reduşi mintal în apropierea maşinii.

 

Aşadar, ce facem ?

Share this post


Link to post

Eu unul parchez "mai incolo". Oricum n-am senzor de perimetru, da' numa ca sa nu-mi scape unul din copii "aia" o petarda pe capota, 'tu-le mamicile lor... :swearing:

Share this post


Link to post

Nu ăla de perimetru, ci ăla de şoc se declanşează... adică dacă dai un şut la roată şi porneşte alarma, se cheamă că ai senzor de şoc ;)

 

Iarna trecută am văzut unii copchii tembeli cum aruncau în mod repetat pocnitorile sub maşini, tocmai ca să le pornească alarmele ! :rambo:

Share this post


Link to post

Hmmm... Nu am alarma, ce sa raspund? Mi-e frica doar sa nu pocneasca vreun cretin pe langa urechile Juniorului si sa pateasca ceva, ca atunci ma vedeti la stirile de la ora 5 cu mainile pline de sange!!!

Share this post


Link to post

La mine oricum masina sta pe partea ailalta a blocului si daca tot nu o aud, de fiecare data o armez cu mute. Pe vremea cand o aduceam sub geam (intre timp m-am hotarat ca tin mai mult la amortizoare, ca drumul pana in spatele blocului e comparabil cu drumul spre RAR Voluntari :X ) o armam normal cu toti senzorii activati dar nu imi aduc aminte sa fi avut probleme.

Share this post


Link to post

Domane cat ma manca palma sa raspund "arnc si eu cu petarde" dar m-am gandit mai bine si am zis ca mai bine sa urle... :) Ma gandesc eu ca totusi sado nu sunt, dupa ce ca imi chinuie aia alarma sa mi-o mai chinui si eu cu petardele mele. :)

Share this post


Link to post

La mine piuie la pocnitori, da nu piuie daca vreau sa-i scot stergatoarele. Kkt de alarma  <img src= ">

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...