Jump to content

Upgrade forum

VAXXi

Recommended Posts

Dupa cum (probabil) ati observat, software-ul forumului a fost actualizat la o versiune noua, care aduce destule schimbari. In acest topic vor fi scrise informatii pe parcursul actualizarii si repararii chestiilor vechi (pe principiul: "asta merge, ailalta inca nu"), si tot aici puteti semnala probleme intalnite.

MCojo said:
Attach-urile nu pot fi accesate. Se deschide o pagina html goala.

Am observat ca acum pozele mari se deschid intr-o pagina separata (new window); ai cumva pop-up blocker instalat ? sa nu fie de la ala.

NFS said:
De ce cind scrii un mesaj, apare banerul Daewoo & Chevrolet forum in casuta de attachments? :rolleyes:

Unde apare ? La mine merge ok.

mr_ said:
Eu nu mai vad deloc casuta de attachements

S-a schimbat nitel aspectul, intr-adevar, dar mie imi merge. Si lucreaza mai intuitiv decat cel vechi.

alx said:
Putem sa renuntam cumva la reducerea pozelor? Eu am probleme si pe softpedia, ba se vad prea mici, ba nu se vad deloc.

La thumbnailuri ? nu se poate. Se poate doar schimba dimensiunea thumbnailurilor.

PS: rog pe toti cei care au probleme cu interfata sa puna si printscreen-uri, in masura posibilitatilor, pentru a-mi da seama de problema. Multumesc.

dreaQ said:
La fel face si in IE si in FF. Mai mult vad thumbnailurile de la printscreenurile tale dar se deschid ca un html gol. :(

Si la mine la fel, inclusiv bannerul in loc de optiunea attachments.

Gata, am depistat problema, sa vedem cum o repar.

Gata, acum merge totul ok.

Inca o chestie: o sa apara niste anomalii la numarul de mesaje listat in dreapta sus, cum ar fi numar negativ de mesaje. O sa se repare pe masura ce mai primiti/trimiteti PMuri.

VAXXi said:
Am observat ca acum pozele mari se deschid intr-o pagina separata (new window); ai cumva pop-up blocker instalat ? sa nu fie de la ala.

Acum merge bine. Nu am intervenit cu nimic asupra browser-ului... :)

Mi se intampla numa' mie?

Nu pot folosi diacritice, insa gasesc asta ciudat pentru ca am tot vazut posturi cu diacritice chiar si de la upgrade.. :(

A (?, recte a doua litera din alfabet, [ah]), imi tot apare ca semn de intrebare.

Si daca testez si altele...:??îÎ????...urat, nu? :)

[edit]

Ha, m-am facut de cacao. La topicu' de intâlniri de ce "multe cuvinte urâte" n-a mers?!

LE: Ok, deci, daca postul este editat, diacriticile dispar, fiind inlocuite cu semnele de intrebare :(

Edited by Immortal

Se poate face ceva sa nu imi mai apara in structura asta "arborscenta"?

Stiu ca formula asta, este folosita tocmai pentru a facilita urmarirea unei discutii dar practic e foarte greu de urmarit...

Edited by masterbobs

Pe mine nu ma mai logheaza automat. Deja a inceput sa ma enerveze. Am crezut ca "tine minte" mai multe chestii si nu ma acepta daca schimb conexiunea (servici/acasa). Dar nu si nu. De cate ori intru zice ca habar n-are cine sunt.

masterbobs said:
Se poate face ceva sa nu imi mai apara in structura asta "arborscenta"?

Stiu ca formula asta, este folosita tocmai pentru a facilita urmarirea unei discutii dar practic e foarte greu de urmarit...

In dreapta sus: Options /Display Modes / Normal