Jump to content
Sign in to follow this  
zalmoxis

Politica Fratilor

Recommended Posts

baselu si-a inchis toate iesirile, ori repune protocolul cu psd, ori il pune pe iohanis peste pdl + pnl. El singur a creat alternativa.

Eu cred altceva. Cu Basescu presedinte, guvernul va fi pdl+pnl+udmr, prim ministru pdl. Chiar sunt gata sa pariez pe asta (ca sa fie f clar: pariez ca daca va fi presedinte basescu, configuratia va fi cea de mai sus, nu pariez ca va iesi basescu, jocurile sunt stranse).

Share this post


Link to post

@zmeu > Azi vazut ce cuminte a fost bunicuta dupa 2000, cand batea crivatul epurarii vechilor tovarasi de la Moscova, dupa ce a vazut ce a patit fostul lui coleg shevardnazde ?

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Azi vazut ce cuminte a fost bunicuta dupa 2000, cand batea crivatul epurarii vechilor tovarasi de la Moscova, dupa ce a vazut ce a patit fostul lui coleg shevarnazde ?

Nu stiu despre ce vorbesti. stiu ca Shevardnadze a fost ministru de externe al lui Gorbaciov, si-a dat demisia, imi amintesc declaratia lui ca "se apropie dictatura" (dupa aia a fost tentativa de lovitura de stat, cu arestarea lui Gorby), apoi a fost presedintele Georgiei, dupa care a pierdut alegerile in fata lui asta tanaru, imi scapa numele, care s-a pus cu Putin.

 

p.s. goagal sa traiasca: saakashvili

Edited by zet

Share this post


Link to post

"The German government offered Shevardnadze political asylum in Germany". Putin a fost primul care a vrut sa scape de el, prin "mijloace specifice".

 

@zmeu > rezultatul din primul tur ii va spune basescului pana unde poate ajunge pdl in caz de anticipate, din care mai scade ceva, nemultumitii unui astfel de masuri intr-o criza economica. PDL poate intra la guvernare doar printr-o alianta, fie cea valabila inca, fie una noua cu PNL care va cere un premier neutru, garantie a neimplicarii baselului. Daca iese prima, se reface FSN, daca iese a doua va fi una "de dreapta", cum afirma unii.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Mie imi place ca unii dintre ziaristii astia mari care sunt toata ziua pe sticla la tembeliziunile mogulului sunt nervosi ca nu a fost scandal intre base si crin.

"Nu e stire", imi aduce iar aminte de cum zicea un coleg de-al nostru de forum de la romania libera: daca nu e sange nu e stire.

Stirea e ca sunt semne pentru un guvern de dreapta si ca challengerul Gioana nu a fost acolo, nu e barbat, e un nimic in fapt, o gura mare si goala,

iar Crin a recunoscut indirect dar deschis ca mereu conditiile sunt puse de purtatorul centurii, nu de cel ce o ataca.

Bile albe de la mine merg pentru Basescu si pentru Crin. Ordinea nu e random, nu am dat cu banu :)

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Din ciclul "pozitia 69" sau "Eu dau sau iau?" , mariajul PSD PD-L:

http://www.youtube.c...feature=related

Restul e cancan =))

 

P.S. Tommy la A3 la "analiza" pe larg a confruntarii au mincat ciuperci la greu...si singura chestie care merita atentia contra Basel ca a dat-o in fasole facind referire la nevasta lui Crin...daca e adevarat...Crin nu l-am vazut sa fi fost afectat de asta sau nu a realizat ...oricum nu stiu povestea reala si nici nu ma intereseaza f tare...lovituri sub centura tot s-au dat deci nu ne mai mira nimic...

Edited by lascarica

Share this post


Link to post

Base l-a atacat pe Crin spunand de fosta sotie ca ar fi fost amanta nu stiu cui, cred ca a confundat-o cu Udrea. Azi s-a razgandit (pentru a nu stiu cata oara), spunand ca nu stie nimic despre fosta sotie a lui Antonescu.

 

Basescu e un om cu un intelect ridicat, bun conducator de vapoare, dar ca om este o JAVRA, are ca unic scop dictatura. Sa includ aici si bogatia familiei sale, bogatie care in mare parte nu poate fi justificata. Ori esti executi ce spune el si esti bun, ori esti corupt, mogul, oligarh, sluga, etc.

 

ps: mor de ras cand aud la gornitele portocalii ca basescu e singurul presedinte care n-a facut compromisuri cu oligarhi si moguli :) Oare pe cati mai prostesti??

ps2: prost o fi ala de s-ar mai alia cu marinarul, el nu s-a inteles cu nimeni niciodata.

ps3: un capitan de vas are salariul mult mai mare decat presedintele, ar fi mai bine sa ne lase.

Edited by ciolanus

Share this post


Link to post

Ai idee cat e salariul unui capitan de vas ? Nu e chiar atat de mare pe cat iti imaginezi - ma rog , depinde si ce vas , adica ce tip .

Toti vorbiti de dictatura lui base, sincer ma intreb daca stiti ce e aia o dictatura .

Iata una din definitiile dictaturii:

"Prin dictatură se înţelege un regim politic în care societatea nu mai dispune de mecanisme capabile să controleze puterea politică şi, prin urmare, un popor este condus forţat de către o persoană, un partid, sau un grup de oameni."

Explicatii unuia mai fraier cum puii mei e dictatura ?

Sa va amintesc in schimb ca definitia de mai sus se potriveste perfect cu ce se intampla acum 5-6 ani pe vremea "domniei" lui nascase .

Share this post


Link to post

Omu' era inronic la dresa lui Base. Ceva in genu ca as fi in stare sa fac cheta, sa-i strang salariul, numai sa stiu dracu' ca sta acasa cu nevasta-sa.

Explicatii unuia mai fraier cum puii mei e dictatura ?

Pai hai sa-ti explic =)) ! Fi atent ! Faptul ca doreste sa impuna un partid cu 35% cum ti se pare ?!

Share this post


Link to post

Toti vorbiti de dictatura lui base, sincer ma intreb daca stiti ce e aia o dictatura .

Iata una din definitiile dictaturii:

"Prin dictatură se înţelege un regim politic în care societatea nu mai dispune de mecanisme capabile să controleze puterea politică şi, prin urmare, un popor este condus forţat de către o persoană, un partid, sau un grup de oameni."

Explicatii unuia mai fraier cum puii mei e dictatura ?

Ai dreptate, nascut in '54 habar n-am ce-i aia o dictatura, dar urmarind definitia imi permit sa fac subtitutiile necesare:

- o persoana = baselu;

- un partid = pdl (un partid minoritar aflat singur la conducere in toate posturile de la guvern pana la gradinite);

- un grup de oameni = base, boculet, videscu, bercelu, pogeea, a-nastase, udreea, ridti ...

 

PS pentru cei care s-au uitat ca rata la bariera la prima dezbatere politica dintre candidati:

- base i-a reprosat crinului ca fosta sa sotie, aflata in faza terminala a unui cancer, s-a sinucis in absenta lui ! Caracterul acestui individ descins din barurile porturilor nu-mi pierd timpul sa-l comentez.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Tolin: aia au vazut-o doar unii comentatori. Nici macar Crin nu a vazut-o. O asemenea interpretare presupune existenta unor subiecte tabu, de care un participant la discutie nici nu ar trebui sa se apropie (in cazul de fata sotii si barbati). Ah, subiectul a fost deschis de Crin. Ar fi fost practic imposibil sa nu se ajunga intr-un punct asemanator.

 

Crin Antonescu: Pentru că da nu vreau să răspund aici, în jumătate de minut. Pentru că în ţara asta sunt foarte multe femei noi suntem cam misogini, ştiţi, noi bărbaţii din politica românească

 

Traian Băsescu: Dumneavoastră. Eu, nu.

 

Crin Antonescu: Bun, bun. Să ştiţi că noţiunea este, un pic, cam complicată asta, de misogin. Bun. În politică, noi am procedat: suntem, în continuare, o societate destul de conservatoare, şi, modelele feminine răzbat greu, şi, prin anumite mijloace, din păcate doar. Modelele feminine, de pildă, şi discursul raportat la femeie, în timpul mandatului dumneavoastră, sunt nepotrivite. Aţi promovat femeia-obiect, femeia cu succes facil, aţi vorbit despre păsărică, despre o femeie, nu despre un bărbat, i-aţi smuls telefonul, unei ziariste, nu unui ziarist, aţi invitat pe masă o ziaristă, nu un ziarist. Asta înseamnă o atitudine nepotrivită faţă de femei şi n-am vorbit, şi n-am făcut-o suficient, şi n-am trimis nişte mesaje, şi n-am promovat modelul femeii pe care societatea, într-adevăr, creşte: femeia care ţine casa, care creşte copii, deşi cu respect vă spun aveaţi la îndemână un asemenea model, îl puteaţi promova mai mult e chiar doamna Băsescu şi, de asemenea, modelul femeii de succes care pe învăţătură face carieră, nu pe tupeu, modelul femeii de succes care câştigă admiraţia nu prin lucruri văzute ci prin lucruri care se simt, care se construiesc; Aţi promovat prea puţin modelul ăsta, şi, din păcate, femeile din România nu sunt doar păsărici, ţigănci împuţite, şi nici femei cu succes uşor.

 

Mihnea Măruţă: Domnule Băsescu.

 

Crin Antonescu: Asta, apropo de femei; putem să dezvoltăm. Subiectul e pasionant.

 

Traian Băsescu: Domnule Antonescu, cred că greşiţi în abordarea dumneavoastră, cel puţin în ceea ce mă priveşte, şi, decenţă ar trebui să vă spună că un bărbat, care are trei femei în casă, le respectă. Un bărbat, căruia nu i s-a întâmplat nici un incident dramatic, în care să-şi lase soţia singură, şi să ajungă în situaţii dificile. Vreau să vă corectaţi imediat şi să cereţi scuze pentru ce aţi spus. Pentru mine, femeia este mult mai importantă orice femeie decât dumneavoastră

 

Crin Antonescu: A, bun. Nu despre asta e vorba.

 

Traian Băsescu: decât dumneavoastră. Dumneavoastră nu aveţi în societate valoarea unei femei oricare dintre ele. Până şi aceea pe care căreia i-am cerut scuze ca am jignit-o exact pentru că vorbiţi aşa despre femei.

 

Crin Antonescu: Cum? Nu vă tulburaţi, că n-am vrut să vă jignesc şi, oricum, n-am jignit femeia. Am spus că aţi promovat un model de femeie care nu e cel mai sănătos în societatea românească. Asta am spus, şi n-am de ce să-mi cer scuze.

 

 

 

 

 

Pai hai sa-ti explic =)) ! Fi atent ! Faptul ca doreste sa impuna un partid cu 35% cum ti se pare ?!

 

Pai fi tu atent, nu are nicio legatura, presedintele nu poate impune un partid, doar poate desemna un prim - ministru, care isi alcatuieste guvernul dupa cum doreste/discuta cu partidele. Un partid nu este un guvern. Dictatura ar fi fost ca Basescu sa dea afara din parlament restul de 65% prin decret, astfel incat sa iasa guvernul pe care el il dorea.

Share this post


Link to post

Antonelu l-a atacat pentru promovarea la conducere a unora ca Ridti, Anastase si Udrea si nu s-a legat de sotia sa sau de evenimentele tragice din viata sa. Baselu uita ca si el se afla acum, cu mama sa, intr-o situatie similara.

 

Faptul ca faza a fost explicata pentru necunoscatori de catre ziaristi comentatori nu-i o scuza. Din contra, cea care a remarcat magaria baselului a fost injurata de catre acesta exact cand se afla in aceeasi situatie cu fosta sotie a crinului, iar situatia ei era publica. Deci, baselu nu se afla la prima magarie de genul acesta facuta in public, la ora de varf, in direct, pe sticla.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Uiti ca "injuratura" lui Base a fost ceva de genul "sa iti dea Dumnezeu sanatate pe cat adevar spui acum!", ceea ce ar fi chiar o urare de sanatate, daca respectiva s-ar fi stiut in regula cu discursul.

 

Si, ba da, s-a legat de nevasta-sa, el a introdus-o in discutie. Si da, e un badaran, sa faca astfel de acuzatii de fata cu nevasta-sa, dar asta e viata poltica de la noi, unde ziaristii nu se sfiesc sa numeasca persoane publice curve. Cel putin Crin doar a sugerat.

Share this post


Link to post

"sa iti dea Dumnezeu sanatate pe cat adevar spui acum!"

Asta dovedeste ca ziarista spunea adevarul. =)) Faptul ca pentru unii e motiv de lauda acest gen de "urare" venita de la un presedinte de tara nu ma mira, probabil, ei procedeaza la fel, pe criteriu: "Spune-mi cu cine votezi, ca sa-ti spun cine esti".

Share this post


Link to post

Nu e motiv de lauda, n-ar avea de ce. Sistemul de apreciere nu e boolean.

 

Si, daca tot iti place sa te uiti la televizor, uite si inregistrarea video: http://videonews.ro/action/viewvideo/29628/Femeile---o-miza-a-dezbaterii-electorale-Vezi-ce-parere-au-Antonescu-si-Basescu/ Vezi daca Crin tresare cumva la auzul replicii incriminate rostite de Base.

 

Hai sa iti spun eu, nu da inapoi, nu tresare, nu schimba registrul (poate doar se apara, ca si cum el ar fi fost cel care a jignit - ceea ce e si adevarat). Crin interpreteaza logic un raspuns al lui Basescu si nu vede ce are sa fie dupa aia o abureala a unei parti a presei.

Share this post


Link to post
... Un bărbat, căruia nu i s-a întâmplat nici un incident dramatic, în care să-şi lase soţia singură, şi să ajungă în situaţii dificile ...

Cu astfel de aluzii implora actualul viitor fost presedinte sa i se mai acorde incredere inca 5 ani.

 

Crin n-a tresarit la aceasta magarie pentru ca e stanca in calea marinelului si pentru se astepta la orice din partea lui. E un bonus pentru crin, nu-i o scuza pentru base, cum incearca acum sa spuna activistii pdl.

 

Antonelu a condus disputa de la inceput si pana la sfarsit, iar baselu n-a avut alta sansa decat sa incerce a arunca o alta momeala pentru o alianta impotriva principalului sau adversar in sondaje.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Buna aia cu stanca. =)) Presedinele implora publicul? Ar fi trebuit sa te angajezi editorialist la Cotidianul. :D

 

Pfff, Basescu nu are de ce sa il atace pe Crin, asa cum americanii nu au de ce sa atace Andorra.

Share this post


Link to post

Si eu am fost oarecum mirat de reactia presei apropo de incidentul cu femeile...

Ca si Crin nici eu nu am vazut nici un atac la persoana si viata lui...

La pasajul: Un bărbat, căruia nu i s-a întâmplat nici un incident dramatic, în care să-şi lase soţia singură, şi să ajungă în situaţii dificile

am zis ca se refera la faptul ca marinar fiind sia- lasat sotia la greu singura acasa...

 

La faza cu dictatura...voi pierdeti din vedere un lucru...el nu are cum sa impuna nimic...nici in Parlament dupa cum s-a vazut...nici ca presedinte nici guvern...

Daca tot va aduceti aminte de Ceasca, aduceti-va aminte si de presa, TV-ul, militia, Securitatea de atunci...

Acum presa il musca din toate directiile, tembeliziunile il fac de kkt tot timpul...totul e altceva...

Primii 15ani nu au fost la fel? PSD-ul care se impunea prin diverse tertipuri...

Ca nu face jocurile unora e altceva...iar majoritatea din Parlament e gargara de prostit lumea...s-a mai discutat...ce p...siiii majoritate cu candidati separati, politica fiscala diferita, si diferentele pot continua... este un kkt de alianta pe care scrie ANTIBASELU si atit, asta e singurul lucru comun...

Si Antonescu a zis public ca nu are nici o treaba cu PSD si ii injura...adica te "mariti" de 1luna cu PSD-ul si il si injuri???

 

 

Share this post


Link to post
...

Ar fi trebuit sa te angajezi editorialist la Cotidianul.

De la sustinea electorala a unui mitocan, ai ajuns sa dai sfaturi la altii ? La asa model, asa viitor.

Share this post


Link to post

Pai il sustin ca il privesc comparativ cu ceilalti. E destul de simpla alegerea in felul asta.

 

Si sa nu vorbim de mitocanie atat de aproape de Crin, ca iar dam de un subiect tabu.

Share this post


Link to post

...s-a mai discutat...ce p...siiii majoritate cu candidati separati, politica fiscala diferita, si diferentele pot continua... este un kkt de alianta pe care scrie ANTIBASELU si atit, asta e singurul lucru comun...

VOT Atata timp cat voteaza toti la fel este o MAJORITATE. Si este cel mai important lucru. La orice vot, majoritatea trebuie sa aiba acelasi motiv pentru votul lor ?!

Share this post


Link to post

este un kkt de alianta pe care scrie ANTIBASELU si atit, asta e singurul lucru comun...

Cand alaturi cuvintele de mai sus, locul comun este baselu. =))

Share this post


Link to post

Toti vorbiti de dictatura lui base, sincer ma intreb daca stiti ce e aia o dictatura .

 

 

La faza cu dictatura...voi pierdeti din vedere un lucru...el nu are cum sa impuna nimic...nici in Parlament dupa cum s-a vazut...nici ca presedinte nici guvern...

 

Am sa va rog sa ma lamuriti si pe mine ... am lipsit o vreme pentru ca am decis sa nu mai postez pe topicul asta pentru ca sint destul de detasat si, indiferent ce se scrie aici sau in presa, ma consider suficient de capabil pentru a-mi face propriile rationamente.

 

Deci, daca nu e "dictatura", poate cineva sa ma lamureasca cum un presedinte dedicat functiei (ca sa nu mai zic tarii) propune aiurea in tramvai un prim ministru dupa altul fara sanse de a trece prin Parlament si, culmea, atit componenta guvernului cit si programul de guvernare al acestora nu difera prea mult (sau deloc) de propunerea anterioara ???? Deci, "noii" ministrii , demisi nu demult prin motiune de cenzura adoptata de Parlament, au devenit bruscu competenti ??? Deci 3 (trei) persoane diferite (Boc, Croitoru si Negoita) considera ca Pogea ar fi cel mai bun pentru pozitia de Ministru al Finantelor ??????????????????? Si exemplele pot continua ... Zau, nu aveti decit sa il sustineti pe Basescu, cu asta sint de acord si va respect optiunea. Insa nu incercati sa jigniti inteligenta unora ca mine care vad lucrurile (putin) mai altfel. A sustine pina in pinzele albe pe cineva si a nu recunoaste evidenta mie mi se pare ca tinde spre fanatism. Nici eu nu as fi bucuros sa vad comunistii inapoi la putere dar haide sa fim seriosi. In momentul in care cineva vine aici si sustine ca il accepta si sustine pe Base doar pentru ca are sanse sa cistige presedentia si nu face parte din PSD, fara nici un alt argument (insa recunoaste si accepta toate timpeniile facute de acesta), fara sa-mi spuna ca albul e negru, atunci respectivul va avea parte de toata stima mea. Altfel, asistam la o discutie intre surdo-muti, fiecare ramine la parerea lui, fiecare vede doar ce vrea. Dar, ma rog, asta e politica, fratilor !

Edited by Salex

Share this post


Link to post

Cel mai bun argument este ca ceilalti nu au dat jps guvernul si nu au propus pe altcineva decat pentru a lovi in Basescu. Ei nu au o alianta adevarata. Drept urmare, dupa cateva saptamani, dau unii in altii fara nicio jena, in timp ce Geoana se spala pe maini de propunerea Iohannis, in cazul in care devine presedinte.

 

 

Si, in plus, uiti o chestie, un presedinte nu propune un guvern, propune un Prim-ministru. Primul ministru isi alege ministri in urma consultarilor cu partidele. Practic, partidele ar fi putut avea ministri, daca ar fi venit la discutii. Nu au vrut sa faca asta. Tot ele s-au chinuit sa dea drepturi guvernului Boc sa genereze proiectul de buget, dupa ce tot ele l-au dat jos. Pai care e ala serios in discutia asta? Cine a avut dreptate sa ii trimita sa isi inregistreze alianta la judecatorie?

Share this post


Link to post

Alianta PDL-PSD a fost inregistrata la judecatorie ?

 

E campanie electorala Zmeule, d-aia dau in unii in altii. Baselu a dat in ei cand era aliat cu ei, deci ce te mai miri de campania electorala ?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...