Jump to content
Sign in to follow this  
zalmoxis

Politica Fratilor

Recommended Posts

Eu atat doresc: sa se voteze si sa se numere voturile corect. Atat. Cer prea mult?

 

Da.

Edited by ileana

Share this post


Link to post

De asta imi era frica...

Share this post


Link to post

Cum mama votului se fac manevre la nivel inalt daca fiecare partid are numaratoarea proprie????

Falsifica cineva la 10 partide in calculatoare rezultatele???

 

Se poate vota de mai multe ori. Nimeni nu urmareste chestia asta. :)

Share this post


Link to post

Vorbeam de voturile existente in urne. Nu am zis nimic de autocare, intr-o cumuna aici mai jos spre vest erau 100 de sateni cu drept de vot, au mai fost vreo 1000 de votanti pe liste suplimentare si rezultatul a fost peste 1000 de voturi PSD. Se va urmari de la alegerile astea fiecare persoana care a votat pe lista suplimentara.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Frauda masiva se face la TV, 24 din 24 si 7 din 7 prin manipularea maselor in toate felurile posibile.

Pastila cu fraudarea e doar una dintre metode.

Aici sint de aceeasi parere contrarie cu Tommy :)

Manipularea e metoda cea mai buna a fraudarii, urmeaza kkt turism electoral...dar si aici daca se mobilizeaza toate partidele si pun reprezentanti in comisii se minimizeaza...

Aia cu fraudarea alegerilor e pt manipulare acum, si un motiv de scuza dupa, daca pierd alegerile sa aiba mila cel ce le va da suturi in posterior =))

Cum de tocmai acum se maninca ciuperci de fraudare, dictatura etc????

De ce nu spun nimic de situatia economica si de planurile pe care le au de a scoate tara din "marasm"...macar Iliescu venea cu lectiile facute, astia sint incepatori...

Share this post


Link to post

Da, un mare favor, atat timp cat nici un UDMRist nu a votat pentru guvernul Croitoru.

 

Favor a fost i-au dat acceptul in comisie. Adica acceptau un om din guvern, nu tot guvernul...daca era uninominal sunt convins ca ar fi fost acceptat ca ministru.

Share this post


Link to post

Mai, eu de salariul ala depind. Cu el imi platesc masina, telefonul curentul etc. Daca tu stai cu mama si iti plateste ea tot, bravo tie. Eu sunt pe picioarele mele si muncesc pentru a SUPRAVIETUI, nu pentru a "trai bine". Cu un salar de 10 mil eu NU traiesc bine, cum ne promitea tatucu' bashe.

De ce nu te duci la privat , daca nu-ti convine la stat ?

Tu iei 70% din salariu , stii cati au fost dati afara de la privati , si nu ca ar fi mai prosti ca tine ci pentru ca (,) criza asta se face simtita peste tot , de fapt am gresit , in romanica se face simtita cu precadere la privati.

PS De ce nu-ti mai iei un job cum fac unii de la privati ( printre care si eu ) ?

PS2 Voi nu pricepeti o chestie si anume ca nu trebuie sa fii pdl-ist ca sa votezi base , ci trebuie sa fii un pic mai destupat la cap .

PS3 Tare rau aia cu orban , inca vre-o 2-3 perle din astea se duc ... de suflet de tot .

Edited by body

Share this post


Link to post

[...] Frauda masiva se face la TV [...]

Pai bine atunci, si cand Basescu striga acu 5 ani intre tururi ca s-au fraudat alegerile, mintea ? El ?!

 

Numarul de voturi nu se poate modifica intr-adevar, dar la faza cu autocarul imi fac mari dubii ca nu s-ar putea influenta pana la urma rezultatul alegerilor. Parca in 2004 au fost vreo 60.000 de voturi diferenta intre cei 2 (chiar nu mai retin exact) care, impartite la 41 de judete da aproximatix 1500 de voturi/judet. Adica putin al naibii ... si, teoretic, avand ministerul de interne, dai un ordin si politistii nu-i aresteaza p-ai care vin cu autocarele.

 

Se va urmari de la alegerile astea fiecare persoana care a votat pe lista suplimentara.

Sa speram.

Edited by smailmiami

Share this post


Link to post

PS De ce nu-ti mai iei un job cum fac unii de la privati ( printre care si eu ) ?

Pentru ca nu prea am unde, si daca as gasi, ar fi mai greu cu naveta, ce iau pe mere dau pe pere (adica pe benzina, piese etc). Ce mai iese un leu- din foto, din munca de instalator (nu mi-e rusine sa muncesc- si imi si place) si din IT (instalari, depanari, configurari pc). Dar nu despre asta e vorba, ci despre faptul ca invatamantul a fost dintotdeauna prost platit, guvernantii au fost constant dezinteresati de acest domeniu de activitate. De asta mi-e ciuda.

Share this post


Link to post

Mereu m-a lasat acest topic rece ( si nemuritor). O curiozitate am, insa : exista oare pe aici vreun om normal ( la cap) care sa-l mai voteze pe Base? Poate sa ne spuna si noua motivele sale ( bine intemeiate, bineinteles) ?

Share this post


Link to post

Uite, bre, io-mi bat capul, sar toti pe mine, si el acuma apare sa elucideze problema :D . Colega, nici batut nu l-as vota, sunt in aceeasi situatie ca si tine- adica nu fac parte dintre aplaudacii cheliosului. Prea si-a batut joc de educatie, marineru' informator nu merita sa imi fie presedinte.

Share this post


Link to post

Merci englezule, ne-ai facut pe toti cei care votam cu Base anormali (la cap)... Eu votez cu el pt. ca mi-e simpatic, are oua, nu e prostanac (e spontan, original, are spirit), etc... Si nu in ultimul rand, si eu tin cu lupul cand este singur si incoltit de toti ceilalti...

 

Pe mine chiar ma lasa rece topicul asta, desi il citesc ma mir cata pasiune genereaza.

 

@Luciane, nu te victimiza apropo de salariu, am lucrat si eu in invatamant (mate/fizica/info) si desi aveam aproape doua norme (28 de ore/saptamana) eram la limita subzistentei... Am schimbat rapid macazul si m-am axat pe IT, muuult mai profitabil...

 

Apropo de fraude, in '96 eram presedinte al sectiei de votare Bicaz/Dodeni (eu fiind in opozitie - PNTCD, membru cu carnet) si dupa numaratoarea finala am dispus o renumarare a voturilor PDSR-ului unde am gasit 82 de voturi nule bagate la ei... In turul doi m-au facut simplu membru in comisie (primarul si toti consilierii erau PDSR-isti).

 

Intrasem in PNTCD pt. ca atunci credeam ca sunt singurii care pot sa ne scape de iliescu, intre timp m-am scarbit indeajuns incat sa ma retrag si sa nu mai fiu niciodata membru al unui partid... Asta nu ma impiedica sa-mi exercit dreptul de a sanctiona odata la 4/5 ani cu votul meu pe cei care cred eu; trist, insa in continuare voi vota cu varianta cea mai putin rea, nu cea care merita cu adevarat...

Edited by Wolfman

Share this post


Link to post

Guvernul Negoita este... Vai, ce surpriza, Boc 3.

 

@Tommy: Eu ma declar liberal (atentie, nu penelist, este o mare diferenta!) si voi vota si in turul 2. Si da, daca va fi nevoie voi vota cu prostanacul fara nici o jena. De ce? Pentru ca in veci nu voi mai vota un presedinte care sustine un cabinet in care se afla un incompetent ca Pogea la Mfinante si un imbecilus economicus precum Boc care vag distinge intre concepte de baza ale economiei. Poate altul numeste alt inginer (daca economist vad ca nu se poate) care macar a facut economie politica dupa revolutie. Deci nu tine, guvernarea PDL/Boc de pana acum numai liberala nu a fost!

Edited by andreib

Share this post


Link to post

Mereu m-a lasat acest topic rece ( si nemuritor). O curiozitate am, insa : exista oare pe aici vreun om normal ( la cap) care sa-l mai voteze pe Base? Poate sa ne spuna si noua motivele sale ( bine intemeiate, bineinteles) ?

 

Colegu' de forum vorbitor de nobila limba englezeasca, te indoiesti de normalitatea celor care scriem aici de cateva zile argumentat (pretindem noi), si nu am recurs la jigniri si trimiteri la controale? Ca eu asa inteleg. Nu ma afecteaza, dar sa stim daca ai cumva si specializare si stai incognito.

Cat priveste motivele citeste in urma si ai sa-ti gasesti raspuns. Sau nu.

 

Nu suntem la dezbateri tv si fara ca nimeni sa impuna aici s-au desfasurat discutii civilizate, cu humor, cu mai multe sau mai putine sustineri partizane.

 

Si ca o curiozitate pentru tine si lucian, eu unul abia astept sa guverneze stanga acum cand planul FMI-ului va impune masuri de dreapta: concedieri masive la stat, scaderea salariilor bugetarilor, zile de vacanta fara un leu samd.

 

Si ca o alta curiozitate, de data asta pentru mine.. ce obiect al muncii vor mai avea televiziunile mogulilor dupa alegeri? :) )

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

... are oua...

 

Daca ar fi candidat Termopan in locul lui Mirciulica, ce te faceai?

Share this post


Link to post

Intrebare: Cum poate fi catalogata tentativa cuiva de a re-re-propune un guvern (aceeasi platforma, aceiasi oameni) care a fost deja respins de Parlament ? Doar mie mi se pare lipsita de sens aceasta ... glumita ? Si a doua intrebare: cit de gros trebuie sa fie soriciul unora care au fost respinsi de comisiile de specialitate ale Parlamentului (si au picat si la motiunea de cenzura) dar revin acolo dupa 2 saptamini ???? Ce anume s-a schimbat intre timp de oameni ca Videanu, Berceanu, Pogea, etc isi imagineaza ca valoarea lor a crescut peste noapte si acum vor fi primiti cu bratele deschise ???? Daca nici asta nu e nesimtire, atunci eu nu mai inteleg sensul acestei notiuni. Orice om vertical ar fi refuzat "onoarea" dupa atitea esecuri. Oarecum aproape de normal mi s-ar fi parut sa avem propuneri noi, oameni noi. Nu mai zic de programul de guvernare pe care Liviu Negoita (citez) si "l-a insusit de la Croitoru".

 

A, inca o chestie. Daca memoria nu ma inseala (ma puteti corecta) Gabriel Oprea a fost exilat (nu mai spun de catre cine) pentru ca facea parte din mafia lui Natase. In ultimele luni a fost promovat (profesional) si acum e propus ca ministru. Hmmmmmm :scarpin:

Share this post


Link to post

Pai o sa-l votam pe Base pentru ca :

1)Prostanacu(odrasla de general securist) inca nu a facut bani de case si trebe ajutat sa-si cumpere de la stat!

A promis 25000 E pentru fiecare emigrant repatriat si 65% din fondul din fondul necesar unei afaceri :dizzy: Pretinde ca este social democrat dar a militat pentru pensii speciale suportate de la buget fara acoperire in contributiile la fondul de pensii asa cum suporta majoritatea romanilor

S-a opus desfiintarii agentiilor guvernamentale si reducerii salariilor nesimtite

Are in ceafa hoarda Guzganului si nu sustine prin atitudinea lui reformele pentru modernizarea statului roman .

2)Gansacu (Crin) se bucura de indrumarea Motocicleanului cel care a vandut pana si pielea ursului depe Insula Serpilor !

L-a promovat pe Bogdan Olteanu ca mare expert in daramarea Bancii Nationale (chiar daca Patriciu spunea despre el ca este labil psihic )

Motocicleanu l-a strans sub aripa pentru ca-i era lene sa-si care singur mapa

3)Sorin Pornescu Schmayer (si el fiu si ginere de general securist) este mare smecher ,un garagaragiu plin de fite ,spune bancuri bune si cam atat.Ar trebui sa-i zicem Pinochio (bucurestenii stiu de ce !)

Greseala Lui Base este ca l-a sacrificat pe mititelul care a zgandarit coalitia contra naturii cu legea salarizarii unice ,legea unitara a pensiilor,legea invatamntului ,a desfiintat agentiile guvernamentale unde erau promovate cocotele clientelei politice platite cu lefuri de cate 30-40000 E pe luna .In vreme ce majoritate romanilor primesc leafa minima pe economie ,infractori din parlament si-au votat 39 de legi speciale pentru categorii favorizate care iau pensii de 2-300 mil lei .

Sa nu uitam ca infractorii din parlament s-au coalizat de doua ori :cand l-au suspendat pe Base si cand l-au dat jos pe Boc ,de altfel cu aparenta constitutinala ,acum obsesia lor comuna este Traian Basescu ,ei vor un mameluc la Cotroceni ,i-au transformat pe romani intr-o populatie de milogi care intind mana o data la 4 ani !

Share this post


Link to post

Daca ar fi candidat Termopan in locul lui Mirciulica, ce te faceai?

 

 

Nu raspund la provocari, mi-e lene pur si simplu. :P

Share this post


Link to post

Doar mie mi se pare lipsita de sens aceasta ... glumita ?

Nu esti singurul ...

Share this post


Link to post

Moaaaama, ce guvern misto avem. Acum cateva minute am vazut la stiri. Guvernul nou e de fapt tot guvernul vechi, cu mici modificari.

Share this post


Link to post

Recunosc ca nu stiu de unde a pornit ultimul episod al acestei discutii, dar ma framanta ce-mi zice nevasta-mea de o saptamana incoace: daca ies la vot toti "maghiarii din Romania"?

 

 

Share this post


Link to post

Deci avem asa:

 

Ti-am scris undeva mai sus ca am fost membru ( cu acte ) liberal , dar mi-am dat seama cat sunt de loaze .

 

si asa:

... la serviciu au fost fosti directori PNL-isti pe care i-am injurat de nu s-a putut, a fost un director PSD-ist fara care eu acum eram fara job, si acum sunt unii directori pd-isti foarte OK, sunt oameni si oameni in toate partidele, unii buni si altele scarbe

 

si asa:

Intrasem in PNTCD pt. ca atunci credeam ca sunt singurii care pot sa ne scape de iliescu, intre timp m-am scarbit indeajuns incat sa ma retrag si sa nu mai fiu niciodata membru al unui partid...

 

Niste concluzii de bun simt ar fi astea:

@leutzu: partidele se mediaza si singure. Cad la pace, cum ar veni. Si stii si tu asta.

 

Asta nu ma impiedica sa-mi exercit dreptul de a sanctiona odata la 4/5 ani cu votul meu pe cei care cred eu; trist, insa in continuare voi vota cu varianta cea mai putin rea, nu cea care merita cu adevarat...

 

Deci, hai sa lasam atacurile personale, jignirile mai mult sau mai putin subtile. Macar aici, pe forum, intre noi. Realitatea (nu TV :P ) este una destul de trista. Foarte putini vor vota din convingere, cei mai multi vor face apel la ratiune si vor vota calculat, pro sau contra Basescu. Sint prea multe variabile in joc pentru a veni cineva (de orice culoare politica) care sa sustina ca detine adevarul incontestabil. Daca este cineva care il va vota pe Basescu 100% din convingere, jos palaria !

Share this post


Link to post

...

 

 

Deci, hai sa lasam atacurile personale, jignirile mai mult sau mai putin subtile. Macar aici, pe forum, intre noi. ...

 

 

Cred ca e o neintelegere aici, nu prea imi sta in fire ceea ce scrii mai sus. :) ) Mai ales pe chestii politice!

Share this post


Link to post

:o fftopic:

:P Nu de tine era vorba. Sigur se stiu cei care au musca pe caciula

Share this post


Link to post

Da, jignirile care au fost aduse aici nu sunt aduse pentru ca respectivii colegi erau contra lui base dar nu aveau argumente,

probabil la fel ar fi facut si daca erau pro el.

 

Daca este cineva care il va vota pe Basescu 100% din convingere, jos palaria !

Eu il votez 100% din convingere. Nu inteleg ce spui.. din ce altceva ai putea vota? Din neconvingere? :)

 

 

Eu chiar vreau insa sa guverneze altii decat PDL. E invartirea istoriei facuta la tv. NU conteaza asta insa.

Ma distreaza insa ca crin pierde teren zilnic si s-a prins intr-un final ca nu intra in turul 2,

imaginea sa ajungand acum intr-o buna masura ca o extensie a PSD-ului.

Asa ca a decis sa atace la gioana, psd, hrebe, vanghelie, mazare ;)

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...