Jump to content
Sign in to follow this  
cristi_vb

Matiz Vs. Logan 1.4

Recommended Posts

Daca cu mine vorbeai, tot off topic iti zic ca nu pot suferi masina aia. Daca ziceai BMW-ul 530, mai veneai de acasa, dar cu astea merg destul de rar. Asa ca tot Nubira ramane :)

Share this post


Link to post

Mah oameni buni... aia cu Matiji... Voi v-ati cumparat Matiz-ul ca sa faceti "liniute" cu el? Pe bune acu'... Spuneti sincer! Eu mi-am cumparat Matiz-ul ca sa am un mijloc de locomotie. Da, recunosc, cateodata, ma mai dau si eu in barci, dar doar cu cate o Dacie d'aia "clasica" :D . Fiindca recunosc ca asta e liga mea. Si niciodata nu ii provoc eu. Dar se pare ca am un fel de maget la dacioti (si nu o spun cu rautate)... asta e... masina mea nu e straina de 6600 de ture... asta nu insemna ca e ceva normal (eh, ok, a ajuns de cateva ori la 6600 (limitare), dar nu are legatura cu "street racing"). Sa fim seriosi, Matiz nu are legatura cu economia. Si daca "am facut" (asa se zice?) niste "dacioti" (hopa... alta discriminare..).... cine stie... daca nu se intreceau cu mine? :D

N-ar fi mai frumos sa fim toti doar niste impatimiti ale motoarelor?

Share this post


Link to post

depinde de sofer :shocking: shi acum sa fim seriosi matizul are motorul de 800 pe cand lgn are motorul de 1,4 ...care ishi ia matiz sa nu se astepte la masina de cursa :lavolan: matizul este o masina de orashh

Edited by andrei_alex

Share this post


Link to post

eu cu dacia 1410 din 86 (e aranjata , pot spune ca e productie 2005 la cate am schimbat pe ea) bat untu din matiz LA LIMITA, la drag...pana la 110 sunt in fata lui cu jumatate de metru, 1 metru, dupa 100...110..byebye...ma ia. Loganul de 1.4 ma zminteste, e imposibil ca matizul sa bata loganul la liniuta. (sau poate am avut o zi proasta cand mi-a dat-o loganul  <img src= ("> )

 

 

P.S. cand mi-am dat-o cu matizul am scos roata de rezerva si sculele din portbagaj :D plus filtru de aer sport si toba finala inox sport ! mai am si chiulasa alezata pentru compresie mai mare, in concluzie, matizul = dacia 1410 la performante (ceea ce e foarte bine ! ) abia astept sa imi soseasca supozitorul sa trec de rodaj si sa il iau la o liniuta cu o berlina pe injectie.

Edited by sorinm

Share this post


Link to post

Sunt sanse mari sa o iei daca stii conduce cat de cat.Acum mai nou ii dau si eu un pic de talpa la matiz sa vad cum se comporta, si chiar am ramas uimit.Mai uimit era un posesor de logan care l-am depasit cu 130 si la care ii faceam flashuri de departe sa ma lase sa trec.Dar in acel moment cel mai uimit era taicameu care era cu mine in masina, care facea scandal sa il las undeva pe marginea drumului ca vrea sa mearga cu ocazie acasa , nu cu mine  <img src= S">

Share this post


Link to post
....Intrebarea mea e daca matizul chiar face loganul de 1.4 sau nu i-a dat el in ea cum trebuie

 

Salut,

 

Si daca tu erai intr-un Logan si treceai pe langa un BMW ??? Deschideai topic cum ca Loganul face un BMW???

Eu cred ca nu merita sa iti pui intrebarea asta. Comparam doua masini din clase diferite care ...nu au nimic in comun (excluzand faptul ca sunt masini).

Si ca sa iti raspund la intrebare: am un coleg cu un Logan de 1.4 si am facut cateva liniute (undeva la tara) ca sa vedem si noi minunea. La cateva liniute am schimbat masinile intre noi ca totul sa fie corect si din punct de vedere al soferului.

Concluzia: a fost imposibil sa fac Loganul (nici eu si nici el la volanul Matizului)...deci q.e.d.

 

 

Numai bine

Share this post


Link to post
Comparam doua masini din clase diferite care ...nu au nimic in comun (excluzand faptul ca sunt masini).

 

Ce legatura are clasa din care face parte masina cu performantele masinii? Adica nu pot sa compar de exemplu un peugeot 107 cu motor de 68 de cai cu un frigider de 75 de cai ? Adica frigiderul e mai tare doar pentru ca e mult mai mare ?

Share this post


Link to post

Are legatura pentru ca nu are relevanta. Daca ti-as spune ca un Ferrari face 200 km/h in cat face gandacul tau 100 km/h ar avea vreo relevanta?

Share this post


Link to post

Eu zic ca in cazul de fata trebuie comparate masinile strict din punct de vedere al performantelor dinamice si nu din punctul de vedere al claselor in care se incadreaza masina.

Edited by cristi_vb

Share this post


Link to post

Pai ti-a spus Gizmo rezultatul, nu vad ce s-ar mai putea discuta pe subiectul asta.

Share this post


Link to post

De o saptamana incoace am devenit si eu sofer de frigider si am vazut ce poate asa ca propun sa se inchida acest topic.

Share this post


Link to post

Si eu propun acelasi lucru, e inutil :-W

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...