Jump to content
Sign in to follow this  
rm.popa

Fântână Muzicală în Bucureşti

Recommended Posts

Să vezi şi să nu crezi!! :banana:

De azi funcţionează prima (cred) fântână muzicală din Bucureşti. Pe Ştefan Cel Mare, în faţa circului, pe locul unde cândva parcau taxiurile. E foarte mică (diametrul de 3-4 m) şi e plasată şi asimetric în rondul în care a fost construită (datorită unor cămine care se aflau deja acolo). Cântă (până acum Queen şi Goran Bregovic - gusturi fine, deh...) aruncă apa şi luminează într-un mod care chiar are legătură cu muzica. Ideea n-ar fi rea, doar amplasamentul (într-un trafic infernal, în locul unei zone de promenadă) şi... dimensiunea (penibilă, aş zice). Şi ar mai fi de comentat amplasarea unei surse de zgomot (4 boxe adevărate) în proximitatea câtorva blocuri (dintre care câteva locuite mai mult de bătrâni).

Să mai zică cineva că Onţanu n-are boală cu fântânile. Păcat că n-are şi alte boli, cum au apărut prin alte sectoare, cum ar fi locurile de parcare... Ca şi cum nu era destul circ prin zonă (inclusiv în găsirea unui loc de parcare), primarele nostru ne oferă mai mult.

O să ziceţi că sunt cârcotaş, dar părerea mea este că prietenul unui prieten al cuiva avea de montat o astfel de fântână şi a cumpărat-o Onţanu, ca să mai purifice aerul şi aşa prea încărcat de pe Ştefan cel Mare.

 

PS: Atenţie, când treceţi pe acolo, nu strâmbaţi prea tare gâtul :dizzy: , să nu rataţi trecerea de pietoni din apropiere :mrgreen: .

Share this post


Link to post

Gutza, Play Aj ceva?

Goran Bregovic si Queen nu prea asculta toata lumea. 8-}

Share this post


Link to post

Daca nu play Salam LIVE dejaba  <img src= )">

Pina la urma este bine venita aceasta fantana, chiar avem nevoie de spatii de recreiere in Bucuresti .

Share this post


Link to post

S-a reinventat bautul in public. Daca lucrari ca politisti, va vand un pont sigur pentru consumul de alcool in spatii publice: bancile de langa fantana!

 

PS: Atentie, ocazional, se vomita. Nu, nu e bassul de la muzica.

Share this post


Link to post
Goran Bregovic si Queen nu prea asculta toata lumea. 8-}

Ba ascultă, să dea naiba! Şi la nişte ore de nu-ţi vine să crezi. Ştii ce adevărat e să te trezeşti la 3 dimineaţa pe vocea lui Freddie în "Love of my life"? Se pare că fântâna e în regim "music by request" şi ori de câte ori apare vreun plictisit în miezul nopţii (de regulă taximetriştii - până la 5; apoi navetiştii pe care îi iau diverse curse - între 5 şi 7)  <img src= ("> . "Noroc" că nu sunt decât vreo 4-5 piese care se repetă într-una, zi şi noapte. Şi adevărul e că la 3 dimineaţa nici măcar "We Will Rock You" nu e cea mai rea chestie care se poate întâmpla, ci "Kalashnikov-ul" lui Goran. Şi se întâmplă, aproape noapte de noapte :wallbanger: .

Dar nu-i nimic, tata Onţanu face capital politic pe nervii mei. Am trimis deja un mail la primăria de sector, să dea jucăria mai încet. Dar deocamdată nimic. Chestia e că are un volum pentru care mulţi ar chema poliţia dacă s-ar auzi din casa unui vecin. Chiar aşa! Ce să fac? Să chem poliţia? Sau garda de mediu? Sau să mă duc cu un patent să caut fântâna de fire? :scarpin: Idei, ceva?

Share this post


Link to post

Tocmai de asta rasuna Queen sau Bregovic, pentru ca nu e altceva. Dar la media de inteligenta a romanilor nu prea se preteaza astfel de muzica.

Share this post


Link to post

Am fost si eu de vreo 2 ori sa vad fantana si, sincer, mi-a placut. Jocul de lumini si sunete e frumos. Intr-o seara am ascultat Queen iar alta data muzica simfonica. Era si un pustiulica de vreo 2-3 ani care insista sa intre in apa, sa puna mina.. m-a amuzat scena. Spectacolul e frumos.. Acum ca deranjeaza locuitorii din zona e alta treaba si aici iti dau dreptate, dar eu stau la 2 statii de tramvai de circ si mie imi place ideea lui Ontanu. Mai mult m-a enervat la primar initiativa lui cu bancile alea de pe trotuar, pe care scrie ceva de genul "facute de Ontanu", si care a redus simtitor numarul de locuri de parcare de pe trotuar :grumpy: .

Share this post


Link to post

Firmă serioasă, domle', Primăria asta a Sectorului 2. În numai 5 zile am primit şi răspuns (pe mail). Iote:

 

"Admininistratia Domeniului Public Sector 2

Sos. Electronicii nr.44

Tel. 252 77 89 Fax : 252 79 77

E-mail : adp2@xnet.ro ; adp2@rdsmail.ro

 

CATRE,

Dl. Razvan Popa

 

In urma sesizarilor dumneavoastra, programul de functionare a fantanii arteziene din Aleea Circului a fost modificat intre orele 08.00-21.00.

 

Cu stima,

Director General

Ing. Cristian Lemnaru"

 

PS: Acu', nu ştiu... Să devin pisălog :spumelagura: şi să le trimit un mail şi cu locurile de parcare vs băncile Onţanu? Poate le fac cumva... rabatabile, să intre şi :lavolan: pe un colţ?

Share this post


Link to post

Oau. Dar i-ai intrebat pe ce sistem orar au ceasurile potrivite?

Share this post


Link to post

Mda acu' rau cand nu fac, rau cand fac!...Eu zic sa ziceti mersi de Ontanu asta, caci se pare ca mai si face cate ceva prin sectorul ala!..Altii (primari deh) nu stiu decat sa-si puna sacii-n caruta!!...

Share this post


Link to post

Domne, eu zic sa fii fericit ca acea fantana este totusi un... izvor de muzica. De ce nu face si Almanahe al meu asa ceva ?

Share this post


Link to post

Stai linistit, Luci, ca nu mai functioneaza :D Cred ca nu si-au platit facturile la curent si apa ca we asta a fost moarta...

Share this post


Link to post

Apropos de fantani muzicale, fac o invitatie tuturor bucurestenilor sa faca o plimbare prin Craiova, sa vada ce inseamna o fantana muzicala. Si nu numai lor. Seara, dupa ce se intuneca (pe la ora 6 acum toamna) este un spectacol ce n-a vazut Romania.

Adevarul ca nu e terminata, dar functioneaza.

Eventual navigati pe la http://www.fantanamuzicala.ro/ dar va garantez ca pe viu e alta senzatie decat din fata monitorului.

Sa nu va asteptati la muzica cu dedicatii acolo. DJ-ul are stil ;-)

Share this post


Link to post
Stai linistit, Luci, ca nu mai functioneaza :D Cred ca nu si-au platit facturile la curent si apa ca we asta a fost moarta...

Funcţionează, funcţionează, stai tu liniştit... Probabil că ai trecut pe aici într-un moment de pauză. Nu merge non-stop, căci ar lua probabil foc =)) . Mai nou, face şi ca orologiul la ore fixe. Eu sunt mulţumit că nu cântă şi imnul (încă?).

Share this post


Link to post
(...) Eu sunt mulţumit că nu cântă şi imnul (...)

 

Feature sau bug ?

 

Ideea unei fantani dupa care sa ne potrivim ceasurile nu ar fi asa de rea. La urma urmei orasul asta si locuitorii lui duc lipsa de ora exacta. Numai noaptea sa nu faca zgomot, in rest cred in continuare ca Almanahe ar putea sa ia exemplu de la Ontanu.

Share this post


Link to post
Apropos de fantani muzicale, fac o invitatie tuturor bucurestenilor sa faca o plimbare prin Craiova, sa vada ce inseamna o fantana muzicala. [...] Eventual navigati pe la http://www.fantanamuzicala.ro/ dar va garantez ca pe viu e alta senzatie decat din fata monitorului.

Am fost acolo (pe www) şi pot să spun că fântâna lui Onţanu nu e decât o glumă proastă. Penibilă, aş spune. Felicitări craiovenilor! Aveţi, într-adevăr, ceea ce se cheamă fântână muzicală.

Share this post


Link to post

Da, dar merge doar cand are chef... chiar, cand merge?

Share this post


Link to post

In mai vor fi inaugurate (se preconizeaza 7 la numar) . Pana atunci se fac probe in fiecare zi dupa orele 17 :P

Share this post


Link to post

Salut!

Si tot din ciclul "ONTANU"....Un Bulevard care nu a vazut nicodata treceri de pietotoni...Au aparut ca cipercile dupa ploaie, evident inainte de alegeri cu 3 zile X( . ceea ce ma scoate din minti ca toti pensionarii l-au votat...si evident a si iesit :( (B-dul Lacul Tei)

Share this post


Link to post

Păi da, dom'le, că "se cunoaşte" ce face Onţanu...

Fântâni şi garduri în faţa blocurilor... Oricum, e clar că are boală la fântâni, că a umplut sectorul. Nu ştiu dacă a observat careva "chestia" din staţia lui 5 de pe Tunari colţ cu Ştefan cel Mare... Onţanu crede că joacă Caesar cu noi şi că dacă ne mai trânteşte o fântână pe ici pe colo ne creşte nivelul de trai. Halal!

Şi se mai şi laudă cu nesimţire cu lucrările altora. De ex. lucrări ale primăriei mari: reabilitarea parcului Circului şi a intersecţiei de la Obor (lucrare pe care a combătut-o cât l-au ţinut rinichii înainte de a fi începută).

Share this post


Link to post

Nu zic ca nu ai dreptate...dar pana la urma, ne meritam soarta...ca l-am votat...bine nu eu, ca am votat impotriva lui :D ci a noastra a locuitorilor din 2 care ii lasam pe toti bosorogii sa decida pentru noi...(noi nu mergem la vot ...ei merg...) si uite tot asa de 3-4 mandate tot iese ontanu.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...