Jump to content
Sign in to follow this  
dan_m

Spaga in service

Recommended Posts

Keluboss, ai dreptate ... motiv pentru care subiectul nou a fost lipit la cel vechi ;) mulţam pentru atenţionare :-$

Share this post


Link to post

Sau putea sa dea spaga la admini, ca sa ramina subiectul alone! :D

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

laurentziu83,

 

 

 

Da, ma refeream la spaga din service-uri si totodata constat ca exista si locuri unde nu se dau si sasa ni se spuna si noua unde exista acest loc, sa stim cu totii sa dam buzna acolo caci pe forum inca nu am gasit nici o locatie fara sa se dea spaga.

Cel caruia trebuie sa-i dai spaga are un salariu f. bunicel.

Am avut o discutie la Rad. Ferd. cu un mecanic si l-am intrebat:

,,Va convine mai mult sa stati aici decat sa va duceti la un service Dacia unde sunt mult mai multe comenzi si spaga ca atare?

- Da, imi convine ptr. ca am salariu mare, patronul ne da bonuri de masa, bani de concediu, craciun si mai iau si spaga cu toate ca nu muncim mai deloc ptr. ca masinile sunt bune. Si de ce sa muncesc ca prostul la o Dacie, cand pot sa stau aici nici nu muncesc si iau aceeasi atentie?.''

Tu mergi in service sa ti se rezolve o problema de catre un mecanic care are un salariu. La tine la serviciu ptr. munca prestata primesti si salariu si SPAGA?

Intr-adevar dar pana sa se ajunga la o scara mai larga trebuie de undeva inceput si trebuie ca generatia tanara sa puna piciorul in prag caci vechii gardieni nu vor face niciodata asa ceva. Incerc sa cred ca esti unul dintre tinerii care nu ai aceleasi conceptii cu cei mai in varsta si priveste in jurul tau si uite asa incepe sa se coloreze tara in portocaliu.

Cu parere de rau constat de pe forum ca multi colegi de forum merg si dau spaga in service si ar trebui odata si odata sa ne mai unim, caci de-a lungul istoriei am fost niste tradatori si i-am executat pe toti incepand cu Decebal. daca nu acum, pai atunci cand??

Share this post


Link to post

2.000.000 SHPAGA pentru mecanici cand am facut o interventie mai generala la mashina, dar foarte multe nu le-au trecut pe factura (piese si implicit manopera).

300.000 de fiecare data cand trec pe la ei. avantajul e ca ii cam am la mana, n-au zis niciodata ca nu se poate sa vin, sau nu se poate repara, sau n-au piese...

> :)

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

Iti dai seama ce economie avem? Tot noi le dam bani lor ptr. ca altfel nu vor face treaba ca lumea. Se fura, se fura, se fura ca incodrul lui Eminescu! Pana cand vom mai da spaga? 8-}

Share this post


Link to post

Mecmar, ti se pare tie ca traim intr-o lume perfecta? :scarpin:

Nu ca as fi un fan al spagii... dar , sincer, ce preferi?

 

Sa nu dai nimic si sa te trateze cu posteriorul? :butt:

sau

Sa "dai ceva" si sa fii tratat ca un domn?  <img src= ">

 

Eu unul prefer a doua varianta. Am o singura viatza si nu vreau s-o pierd enervandu-ma. Stii cum se zice "dai un ban, da' stai in fatza!"

Procedez cam ca si khhamsin si intotdeauna am avut rezultate excelente!

 

Si daca da rezultate...de ce nu? Nu pot lupta singur impotriva tuturor. Si nici nu vreau! Sigur ca spaga ar trebui eradicata. Da' n-am de gind sa fiu martir pe altarul anticoruptiei.

 

Daca asta e "obiceiul locului"... il urmam!!! $-)

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

Departe de mine gandul ca traim intr-o lume perfecta. Anticoruptia? Stai ca de abia acum a inceput guvernul, cica, sa se ia la tranta cu ea, daramite noi.

Altceva vroiam sa subliniez si anume ca macar putem incepe putintel, putintel sa mai micsoram spaga. Hei, nu chiar asa deodata. Iti spun asta deoarece eu m-am simtit domn, am stat si in fata si au fost si rezultate acolo unde am fost cu masina. Ah! Am uitat sa specific ca nu in Romania. Sa stii ca in Franta bacsisul si nu spaga este de 10 la suta din manopera. Oficial. Este cu totul altceva. In Columbia nu exista, repet nu exista asa ceva!! Acolo am vrut sa-i dau bacsis unui taximetrist si mi-a spus ca numai sambata si duminica se face asa ceva iar in cursul saptamanii este interzis. Ei pe ce lume traiesc??

Nu ma veti crede dar este mult prea departe pana acolo incat sa va duceti sa va convingeti. Si nu numai acolo.

Nu te poti lua la harjoneala cu obiceiurile si de aceea traim in concubinaj cu metehnele actuale si trebuie sa continuam sa dam spaga ca altfel... Asta este.

Crezi ca te considera un domn daca ii dai spaga? Fii serios, il asteapta pe urmatorul si spune: pe asta care a plecat l-am facut si daca a mers cu el pe cel ce vine il execut.

Mergem inainte si om vedea. Este f. bine ca sunteti receptivi la idee si pe parcurs om mai vedea ce om face. Bafta tuturor!  <img src= ">

Share this post


Link to post
Acolo am vrut sa-i dau bacsis unui taximetrist si mi-a spus ca numai sambata si duminica se face asa ceva iar in cursul saptamanii este interzis. Ei pe ce lume traiesc??

 

Trăieşti în .ro =))

 

În New York, nuştiuce revistă a făcut un test printre taximetrişti: o bătrână se prefăcea oarbă, şi dădea taximetristului 50$ pentru o cursă de vreo 20$. Toţi taximetriştii i-au atras atenţia, mai puţin un ... român, care a plecat cu banii bine mersi.

 

În Germania, "polizeii" lor au oprit pe autobahn şoferi de TIR, pentru a le verifica tahografele. Unul singur era în neregulă... ai ghicit, român şi el.

 

Până nu se schimbă oamenii, degeaba :mda:

Share this post


Link to post
...    Crezi ca te considera un domn daca ii dai spaga? Fii serios, il asteapta pe urmatorul si spune: pe asta care a plecat l-am facut si daca a mers cu el pe cel ce vine il execut.

  ...

Corectie... n-am zis ca ma considera un domn daca dau... n-am nevoie sa fiu considerat un domn... nici nu sunt! :P ... dar ma trateaza ca pe un domn. E o mica diferenta! Cheers!

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

Corectie... n-am zis ca ma considera un domn daca dau... n-am nevoie sa fiu considerat un domn... nici nu sunt! :P ... dar ma trateaza ca pe un domn. E o mica diferenta! Cheers!

 

 

Salut!

 

Eu fac tot posibilul sa fiu atat om cat si domn in orice imprejurare dar nu in orice conditii.

Intr-un supermarket din Santafe de Bogota am constatat cu stupoare ca singurul barbat de acolo eram eu. Asta se intampla in primele zile de cand am sosit acolo. Intrebare catre un localnic. De ce asa? Seniorii sunt pe partea cealalta domnule, ei fac bani aici nu au ce cauta. In service-ul auto din Romania nu ai vrea sa fi considerat/tratat ca un domn si fara sa-i dai spaga?

Eu m-am considerat un domn prin modul cum m-a tratat (la service ca sa nu mai amintesc ,,afara'').

 

Dr. Vaxxi crezi ca poti invata calul batran sa traga la buiestru?

Numai cei tineri au sansa sa schimbe eticheta .ro. Altfel... suntem departe de adevar. intr-un viitor apropiat am sa va spun cam cum este si pe la N.Y.

 

 

Fiti destepti! (in general)

Share this post


Link to post

Spaga este inscrisa in codul genetic. Cand cineva nu o ia inseamna ca nivelul ei este prea mic.

Share this post


Link to post

ehe... problema e nu cand n-o ia, ci cand o cere

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...