Jump to content
Sign in to follow this  
FLEX

Formula1-2004

Cine va cistiga in acest sezon?  

5 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Simbata incepe MareleCirc ... abia astept, dupa pauza asta nesfirsita intre sezoane ... poate anul asta ajung si eu la Hungaroring, sa miros benzina si cauciucul ars pe pista.

 

Cine credeti ca va cistiga anul asta?

Share this post


Link to post

Am votat Schumi cu toate ca sunt fan McLaren si Raikonen.Oricum pilotul care mi-a ramas la suflet este Hakkinen.

Share this post


Link to post

daca-i pui pe toti pe masini idemtice ii face sumi praf :lol:

Share this post


Link to post

Ce unanimitate, monser ... eu l-am urit pe MS pe vremea cind a cistigat 2 titluri cu Beneton, eram amorezat lulea de animalul ala de Mansel, chiar i-am dedicat un proiect de anul 2, casa avea eleroane, prize de aer (lumina, da?), canalizatii exterioare si era vopsita in galben-albastru ... ehei! ce vremuri! am luat 8, pentru "consecventa in sustinerea ideilor", casa era de fapt un cosmar pentru locuire ... de cind MS a trecut la Scuderia, n-am mai vazut alt pilot ... nici macar pe sarmanul Senna ...

Share this post


Link to post

Ehe ce vremuri.Eu de la celebra depasire a lui Hakkinen nu am mai vazut o faza care sa ma incante.Acum Shumi rade tot si in rest,pana la Minardi,nimic.S-a ajuns sa piloteze oameni care aduc bani,nu ca ar fi mari talente.Cred ca Senna s-ar rascoli in mormant sa afle lucrul asta.Sper sa avem surprize placute din partea Renault.

Share this post


Link to post

Eu admir la MS stiinta cursei, da permanent impresia ca are situatia in mina ... are si bulan cu caru`, dar norocul tine cu cei indrazneti ... sint foarte curios cum se vor comporta noile Williams-BMW cu botul ala lataret, ca de rata ... cursa si calificarile incep la 5.00, asa ca s-a dus cu somnul meu de w/e!

Share this post


Link to post

E bine ca sunt plecat fara wife si ma pot delecta in voie.

Share this post


Link to post

sumi e pt. mine best...dar la degetul mic al lui ayrton :cry:

restu sint la degetul mic al lui sumi.

etc...

Share this post


Link to post

Parerea mea personala e ca diferenta dintre MS si AS e genetica, temperamentala: anglo-saxonii sint mult mai calculati, latinii sint stralucitori; altfel, la indeminare propriu-zisa, cred ca MS e in spatele lui AS, dar un pic ... un pic de tot.

 

Vizionare placuta!

Share this post


Link to post

Salut! Eu am fost fan Mika, dar de cand s-a retras am ramas la Kimi. Este adevarat ca Schumi a luat cam tot, insa nu trebuie uitat faptul ca Raikkonen are cam 23 de ani, experienta destul de putina si este foarte talentat. Este de admirat ca totusi s-a batut cu Schumi si in unele curse nu l-a lasat sau chiar i-a dat lectii. Michael este foarte calculat, in ultima vreme insa mi se pare tot mai agresiv si se pare ca nu stie sa piarda, mi s-a parut ca aflat in situatia de a fi depasit sau in spatele cuiva, incearca sa castige prin metode mai putin ortodoxe. Oricum, nu sunt doar Michael si Kimi in F1, am observat ca toata lumea i-a ales doar pe acestia 2 la voturi. Montoya cred ca are o sansa destul de mare la titlu anul asta insa mi se pare suspecta masina. Alonso doar cu mult noroc ar putea lua titlul, nu este nici prea constant si nici masina nu cred ca se va mentine la nivelul celor 3 maestrii. Are insa foarte mult talent. Si ar mai fi cativa. Barichelo cred ca nu are vreo sansa, venirea la Ferrari pare sa-l fi transformat intr-un Eddie Irvine care sta in umbra lui Schumi. Sunt foarte curios de performantele noului McLaren la care s-a muncit foarte mult...dar..asta vom vedea maine. Sa castige cel mai bun!! :D

Share this post


Link to post

renault si-a retras motorul din F1 in 95,96,97,98,99 (nu mai stiu sigur), dar motivul a fost simplu:nu avea adversar pe masura.

acum isi refac motorasul si cred ca numai Alonso(pe renault) il va putea chinui pe viitor pe Sumi.

inca urasc R12  <img src= ">

Share this post


Link to post

Prima cursa, prima dubla rosie ... dar campionatul e lung ... Williams-BMW si McLaren-Mercedes praf si pulbere, Renault si BAR-Honda in progres evident ...

 

Nu-mi place Kimi ... e prea sters, la Hakkinen se vedea nebunia cursei, asta e molcutz ... Montoya e isteric, Ralf nu poate iesi de sub tutela fratelui mai mare ... cred totusi ca Alonso va face sa cinte Marseillesa in acest sezon.

Share this post


Link to post

Salut! Flex, te inseli...Kimi e mai agresiv decat Mika, poate ca totusi lipsa de experienta il face sa nu aiba ocazia sa arate prea des asta. Mie mi se pare foarte talentat insa din pacate masina este la un nivel slab de pregatire, singurii care se apropie cat de cat de Ferrari par a fi BMW. Montoya are un stil mai nebunesc de a conduce insa asta cred ca adauga o doza necesara de spectacol in acest sport. Alonso e bun dar mai au de lucru la masina destul, evindent e un progres semnificativ fata de anul trecut, la fel si la BAR si chiar Jaguar, insa mai e de munca. Imi pare rau ca la McLaren inca mai este Coulthard. Omul asta a demonstrat in ultimii ani ca nu mai are de aratat nimic in F1, nu inteleg de ce nu l-au schimbat mai demult, mai ales ca nu avea un contract semnat pe mai multi ani. De cand a venit Kimi, chiar cu lipsa lui de experienta tot a mers mai bine. David, nu e prea agresiv, nici foarte rapid, face insa multe gafe. Abia astept sa-l vad pe Montoya in Mercedes 8)

Share this post


Link to post

Miine incepe tura nr.2 ... ce-o sa fie, ce-o sa fie? bine ca Malaezia e mai aproape de noi decit Australia, dorm si eu mai omeneste ...

Share this post


Link to post

Din pacate s-a terminat si anul acesta.

Share this post


Link to post

Ha, mai, nu mai fi asa pesimistic ... poate o avea vreo pana de cauciuc, un motor explodat, s-o intimpla vreo minune, ceva ... mi se pare ca avansul tehnologic al lui Ferrari nu e foarte mare, deoarece R.B. a cacarisit-o nasol si n-a mai putut sa revina ... la pilot mai slab nici masina nu e chiar arma absoluta.

Cine-l va putea opri pe Schumacher cel mare? doar ghinionul ...

Share this post


Link to post

Mda ... e aproape clar ... Ferrari alearga in alta liga ... anul asta o sa ne delectam cu lupte acerbe pentru locul 3, fiindca primele 2 sint acontate de la boxe ... chiar mi-a placut cursa de la Bahrein! exceptind primele 2 locuri, a fost agitatie mare in pluton! :lol:

Share this post


Link to post

Revin la acest subiect, neinteresant pina ieri, cind mi s-a parut a se intimpla 2 lucruri senzationale:

 

1. MS a cistigat cursa de la Magny-Cours facind 4 OPRIRI DE REALIMENTARE SI SCHIMBARE CAUCIUCURI! uluitor a fost ce s-a intimplat dupa primul schimb, cind MS a facut 2 tururi extrem de rapide, pe gume noi si cu rezervorul plin! ... omul asta da impresia ca se joaca, face ce vrea pe circuit ... este clar venit din alta galaxie ...

2. Rubens si-a adus aminte de vremurile cind pilota pentru Stewart si a facut cele mai spectaculoase 2 depasiri din cursa si poate din intregul sezon: prima contra lui Button si cealalta, de infarct, contra lui Trulli, in ultimul viraj al cursei, ca la motociclism (de fapt era ultimul viraj inainte de sicana ce precede linia dreapta de start/sosire, dar acolo nu se poate depasi, asa ca nu se pune :lol: :lol: :lol: )

 

Dincolo de masina, care nu mi se pare ca mai are zdrobtorul avans tehnologic de anul trecut in fata celorlalti competitori, Ferrari dispune in primul rind de un material uman facut din aliaje pretioase ...

Share this post


Link to post

Nici astazi, nimic nou sub soare.

Parca s-a mai inviorat un pic peisajul. Cursa asta a mai meritat urmarita. :|

Share this post


Link to post

astazi pantofarul a gasit de cuviinta sa mai cistige o cursa de formula 1. Parafrazindu-l pe gary linneker:"F1 este un sport la care toata lumea alearga si Schumi cistiga". Reneg formula 1, si astept ca neamtul sa se duca dupa Senna :cadelnita: sa vedem poate atunci si noi ceva concurenta

Share this post


Link to post
astept ca neamtul sa se duca dupa Senna :cadelnita:

 

Uriiit! :nonono: Sena a fost un mare pilot.

Share this post


Link to post

depinde, poate unii erau fani Alan Prost, sau Nigel Mansel, si nu-l suportau pe Senna  <img src= ">

Share this post


Link to post

Da, eu eram cu Nigel Mansell, dar asta nu inseamna ca Senna nu a fost genial, fie-i tarana usoara!!! Schumacher Nu este genial, dovada ca in ultimele curse a castigat FARA SA DEPASEASCA!!! Se bazeaza doar pe mecanici si rapiditatea lor la boxe!!!

Share this post


Link to post

asa este, a vorbit animalu' din mine :oops: Despre morti numai de bine, Nu l-am suportat pe Senna, dar Schumi nu suporta comparatie cu el. Neamtu' e un campion facut in primul rind de echipa de tehnicieni si de masina pe care o are

PS decind a inceput Schumi maratonul nu am mai urmarit F1, vreau si eu COMPETITIE !!!!

Share this post


Link to post

Dap, aici ai dreptate, de 2 ani nu mai urmaresc nici eu Efunu, vreau si eu altceva...nu putem plati niste rackets sa-l $%@#$&%$???????

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...