Jump to content
Sign in to follow this  
Gamerul

Ploiesti - Baile Herculane : Cel Mai Bun Drum

Recommended Posts

Salut.

Intr-o saptamina vreau sa plec intr-o mica vacanta la Baile Herculane. Pina acum am doua variante, dintre care una pica din start din cauza portiunii de drum dintre Ploiesti si Targoviste. A doua ar fi urmatoarea :

Ploiesti - Bucuresti - Pitesti (pe A1) - Slatina - Craiova - Dr. Tr. Severin - Herculane.

Si la aceasta varianta am ceva retineri, am auzit ca ar fi ceva probleme cu centura Bucurestiului pina la iesirea pe autostrada (in Chitila, parca).

As dori informatii despre portiunile de drum mentionate mai sus, eventual alte rute, locuri pe unde sta politia la agatat, de la alti forumisti care locuiesc in zonele respective sau care au trecut recent pe acolo.

Multumesc.

Share this post


Link to post

Portiunea dintre Otopeni si soseaua de centura, apoi dintre Chitila si A1 sunt super aglomerate. Fie ajungi in zona cu noaptea in cap, adica pana in ora 6, pentru ca in jur de 6,30, 7 sa ajungi la autostrada, fie procedezi in felul urmator: din DN1, cand ajungi la prisma, faci dreapta prin Petresti-Corbeanca, Tamas, Buftea, ajungi in DN1A, faci stanga spre Bucuresti, apoi dreapta inainte de a trece podul si stanga in capatul strazii (ma poti suna la faza asta daca te incurci), dupa care soseaua te scoate in DN7 Bucuresti-Pitesti si in maxim o ora si jumatate esti la Pitesti, evitand astfel Soseaua de centura si Autostrada Bucuresti Pitesti, care are portiuni mai cariate decat aratura.

Share this post


Link to post

Drumul 7A Bucuresti-Pitesti in ce stare este ?

Share this post


Link to post

Buna, nu foarte circulat. Ai vreo 20 km refacut complet, restul ok, usor denivelat. Atentie la radare in Gaiesti si cand te apropii de Pitesti.

Share this post


Link to post

Multumesc pentru informatii, maine ma uit pe harta sa vad pe unde trece DN7. Daca singura problema pe centura Capitalei ar fi traficul si nu gropile din carosabil, cred ca tot pe acolo o iau.

Oltenii ce-ar putea sa-mi spuna despre portiunea Pitesti - Slatina- Craiova ? Pe unde sunt capcane (portiuni de drum proaste, radare ) ?

Share this post


Link to post

Ia-o pe centura. Cu ocazia asta ai sa vezi cum se pot face 2 km intr-o ora :P

Share this post


Link to post

:-? Asa greu se circula ???

Share this post


Link to post

De luni pana vineri, de la ora 7 la ora 18 asa se circula... Daca mai ai ''norocul'' sa prinzi si o bariera, care de regula formeaza 3 dopuri o data, unul la Otopeni, unul la depozitul Carrefour si un altul la Rompetrol, ala esti!

Share this post


Link to post

Eu vreau sa plec Sambata pe la 8.30 - 9.00 din Ploiesti. M-am gandit ca sunt mai putine camioane pe sosele.

Share this post


Link to post

Pai da toate datele problemei de la inceput. Sambata la ora aia e OK. Ia-o pe centura.

Share this post


Link to post

Ok, scuze pentru neintelegeri.

Share this post


Link to post

De la Pitesti incolo pana la Craiova si Tr. Severin e drum nou, asfaltat bine, n-ai probleme. Insa apoi incepe distractia. De la Orsova pana la Herculane... sa te tii. Ia-ti pachetul de drumuri grele...! Poate ai noroc si s-a mai facut ceva la el, insa acum 1 luna era jale. Bafta !

Share this post


Link to post

Drumul este excelent, de la km 40 al autostrazii pana la Drobeta Turnu Severin. Posibile radare : la intrarea in Pitesti, de unde se termina autostrada, pana la Petrochimie, in judetul Olt la intersectia cu localitatea Scornicesti, la intrarea in Slatina mai poti intalni radar. Cand ai trecut de Slatina, la aproximativ 10-15 km, urmeaza o curba la dreapta, in panta. In varful ei ai 90% sanse sa intalnesti un echipaj de politie, cu radar sau fara. Acolo e linie continua, si multe camioane puturoase - sa nu care cumva sa incerci o depasire :) . Daca nu ma insel, Ganeasa se numeste localitatea. Pe tot parcursul traversarii judetului Olt, obligatoriu, poarta centura - politaii olteni sunt foarte sensibili la asta. Atentie sporita si la traversarea localitatii Bals.

Edited by guru

Share this post


Link to post

Pe portiunea Craiova - Strehaia- Tr. Severin erau sectoare de drum in lucru. Nu stiu daca s-au finalizat, sunt niste italieni care se misca exact "ca melcu' ". Stai cuminte la iesirea din Craiova pana la Combinatul Petrom, e drum bun dar se pun cu radarul.

Share this post


Link to post

Va multumesc pentru informatii, cand ma intorc, daca exista doritori voi posta si poze.

Share this post


Link to post

Pentru putin. Te asteptam cu poze aici si cu impresii despre drum. Condu cu prudenta ca sa te bucuri din plin de minivacanta!

Share this post


Link to post

Anul trecum am facut Craiova-Ploiesti de 2 ori si am ales varianta prin targoviste...nu mi s-a parut asa groaznic drumul, si oricum este cu mult mai scurt si mai liber. De la Pitesti atentie la radare in localitatile: Albota, Cerbu, Slatina, Ganeasa, Bals, Craiova(bineinteles), Bradesti, Filiasi. de aici nu prea mai cunosc :rolleyes: ...

Bafta!

Share this post


Link to post

Eu fac cam la o luna jumatate Ploiesti Craiova, prin Targoviste.

Drumul pana la intrarea pe autostrada e dezastru , dar apoi este bun . Ai grija ca sunt echipaje de politie , dar nu toate cu radare la multe din curbele de la bazele pantelor intre centura Pitestiului - Slatina si Craiova ( nu stiu exact numele localitatilor).

Ai grija sa nu depasesti la dunga continua pe acolo pt ca multi din caralii pt asta stau la panda .

De asemenea drumul de la Craiova la Filiasi e bun , mai departe nu mai stiu.

Bafta si drum bun

Share this post


Link to post

M-am hotarit sa o iau prin Targoviste. Aproape 100 km cit ocoleam prin Bucuresti pe autostrada mi s-a parut cam mult.

Si ca sa nu mai stau cu grija radarelor, mi-am luat si un detector Cobra.

 

Sa ne auzim cu bine.  <img src= ">

Share this post


Link to post

Drum bun si fara opriri nedorite! :lavolan:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...