Jump to content

Axel7

Membru
  • Content Count

    415
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Axel7

  1. Axel7

    Bancuri

    Unul mai jerpelit intra intr-o banca. La ghiseu, ii zice fetei: - Duduie, vreau sa depun niste rahati de bani in rahatul vostru de banca... - Domnule, in banca noastra, noi nu permitem asemenea vocabular. Il chem pe sefu'. - Care-i problema, domnule? intreaba sefu'. - I-am zis duduii ca vreau sa depun niste rahati de bani in rahatul vostru de banca... - Despre ce suma-i vorba ? - A, un rahat de vreo doua milioane de dolari... - Si curva asta nu vrea sa va serveasca?
  2. Desi in pdf-ul Chevrolet-ului scria ca <1% au avut nevoie de schimbarea modulului de ABS, ei bine, eu ma aflu printre acestia. Asta dupa ce am schimbat pompa de frana, pt ca, initial, nu m-am dus la Chevrolet, pentru ca nu am primit nicio scrisoare acasa si masina mea nu aparea pe site-ul ANPC-ului. Cand am vazut ca problema nu se rezolva nici dupa schimbarea pompei, am decis sa merg sa intreb la Chevrolet ce e de facut, pentru ca e un defect de fabricatie. Cand am ajuns la ei, surpriza, masina mea aparea in baza de date pt recall. Nu stiu unde a fost problema, de nu am fost anuntat, dar macar acum stiu ca am frane.
  3. O piesa pe cinste, m-am distrat copios! Bravo!
  4. Hai ca e usor de ajuns. Mai sus de Victoriei, oleaca. Sper sa ajung si eu!
  5. La mine, cand apas pe buton sa asigur masina, se descuie inapoi, daca e vreo una din usi deschisa.
  6. Axel7

    CATERINCA

    Nu ne faceau suficienta reclama in Europa.
  7. Am incercat si ce ai spus tu, Sergiu, dar nu e de la saboti. Pedala e moale si se duce pana in capat, iar atunci cand o eliberez aud un zgomot ca de "desumflare". N-as vrea sa schimb pompa de frana degeaba. Ce pot sa mai fac?
  8. De vreo 2 luni am si eu exact aceeasi problema enuntata in acest topic. VIN-ul meu nu apare in documentul de la ANPC. Am inlocuit lichidul de frana cu DOT 4, problema a fost remediata pt o perioada, apoi iar s-a inmuiat pedala la fiecare apasare. Am facut din nou aerisirea sistemului, dar degeaba. Ce pot face? Mecanicul mi-a spus sa inlocuiesc pompa de frana, dar nu stiu daca e ea de vina.
  9. Bataile fuliei cum le-ai sesizat? Stand pe loc, la relanti, in mers, in timpul accelerarilor, la plecare de pe loc sau era pur si simplu un tacanit? Multumesc pentru raspuns!
  10. Salut, din ce cauza ai schimbat fulia?
  11. Desi stiu ca s-a mai discutat, dar pentru linistea mea: am facut aerisirea sistemului de franare si am completat cu 100 si ceva de ml de DOT 4, in condiitile in care pe capacul rezervorului de lichid de frana scria DOT 3, eu observand asta abia dupa ce l-am pus. E vreo problema sau pot sta linistit?
  12. Astia nu sunt fani Alcatel. Nu-mi gasesc One Touch-ul 331.
  13. Deci din cate stiu eu, Motul se fabrica doar in Franta. Cum as putea sa-mi dau seama daca e contrafacut?
  14. Chiar o sa ma duc pana la ei la sediu sa imi cumpar 2 litri de ulei Motul pentru cutia de viteze! Motul nu are cum sa fie contrafacut, stiu sigur. Nu stiu cum de il au ei la pretul de 7,69 lei/litru, dar chiar daca l-ar da si la dublu pret, tot merita!
  15. Dupa schimbarea filtrelor de motorina si de aer (octombrie), e posibil sa creasca cu un litru consumul mediu de motorina datorita "calitatii" acestora? (aceeasi motorina - petrom extra, iar consumul e studiat pe durata a 5 luni) Poate fi motorina de vina sau frigul? Scuze pt off-topic.
  16. Sau daca nu oprea cel cu Mercedes-ul la timp, era K.O. Si asta pentru ca nu purta centura..
  17. Daca iese prin aeroterma, nu pot decat sa presupun ca e infundata scurgerea de sub grilajul de plastic pe unde intra aerul in habitaclu.
  18. Eu am avut un set de anvelope Riken Allstar si, contrar tuturor parerilor, cauciucul era moale si parea de calitate, iar in privinta aderentei, nu am avut probleme nici pe carosabil uscat, nici pe carosabil umed. As alege intre Riken si Nexen - fabricate in Korea. (mai degraba Nexen)
  19. Axel7

    CATERINCA

    Se pare ca.. da!
  20. Axel7

    Lectii Din Trafic

    De exemplu, cand sunt doua benzi pe sensul de urcare, in unele zone, (E68 - Sibiu - Arad) trebuie sa aveti grija la cei ce coboara si depasesc, desi nu au vizibilitate, ei continua sa mearga pe contrasens si poti avea supriza sa te trezesti cu el in fata, asta in cazul in care depasesti pe banda a II-a. E mai bine sa ramai pe prima banda pana termini de urcat dealul.
  21. Perfidus, poti tine bateria fara probleme. Eu nu vad legatura intre baterie si EGR, nu stiu unde ai citit chestiile alea.
  22. Axel7

    Femeile La Volan

    Am rezistat sa ma uit 30 de secunde! Mai mult ma enervez.
  23. Axel7

    Voucher Reducere Opel

    Se poate inchide, multumesc!
  24. Pentru filtrul de polen, trebuie sa scoti torpedoul. Are 6 suruburi: 2 sub el si pe celelalte 4 le vei vedea cand il vei deschide.
 

×
×
  • Create New...