Jump to content

danutbuduru

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About danutbuduru

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    2007
  1. Ovi te rog sa-mi spui si mie pentru ce sunt cele doua de pe plaman cel de plastic negru si cel de metal, ce rol au . Mersi frumos.
  2. Iei asa mi-au spus ca mi-au reglat si gazu, dar de ce are fluctuatii? Ce sa fac.
  3. Am fost cu masina la service sa fac revizia de 20000, mi-a scimbat filtru de gaz, bujiile, filtru aer. Inainte nu avea oscilatii, acum are, de ce? Surubul de metal era strans de tot. Mi-a pus-o si pe tester.
  4. Salutare Imi poate spune si mie cineva care este robinetul de pe vaporizator de la gpl, este unul de plastic negru pe lateral si unul de metal mai mic sus care are cap de surubelnita.Am instalatie gpl pusa din fabrica. Multumesc
  5. Salutare. Am un cielo nou din 2007 si cand pornesc masina dimineata o accelerez usor se aude un fluierat dupa care dispare, sa fie de la cureaua de distributie sau este altceva. Nu face in fiecare zi dimineata. Sa ma duc la service, sau asa face cand este foarte frig.
  6. Multumesc ARAMIS1 pentru raspuns, dar totusi o sai sun pe cei de la CRAIOVA sa vad ce zic, poate si-au schimbat parerea, totusi ne-am cumparat masini nu carute.
  7. Salutare la toata lumea. Am un cielo exe nou luat in IUNIE 2007 cu gpl si pana acum o luna nu am avut nici o problema cu el. De cand a dat frigul afara imi troncane ceva pe spate in ambele parti la fel. Am fost cu el la SERVICE si mia spus ca asa au defectu pe timp de iarna amortizoarele, vara nu, este un trancanit obositor, mia spus ca nu-mi poate schimba amortizoarele ca sunt noi. CE SA FAC? ARE CINEVA VRE-O IDEE. Stie cineva numarul de telefon de la craiova sunt disperat de zgomot.
  8. Salutare. Am un cielo exe nou din 2007 si deja am probleme cu geamul de la sofer. Cat a fost frumos afara a mers foarte bine in schimb pe timp de ploaie merge foarte greu si uneori se chiar blocheaza cand il deschid de tot, adica se ridica daca il ajut cu mana. Poate sa-mi spuna cineva care este defectul.
  9. Salutare. Am un cielo exe din 2007 , 6000 km cu instalatie LOVATO si in oras imi consuma 15%, nu stiu ce sa-i mai fac, cred ca este totusi un consum cam mare pentru o masina noua. Am facut plinul la gaz de 2 ori, butelia fiind goala si de fiecare data mi-a intrat 53 litri gaz, cam mult totusi. Are cineva idee cum pot sa-i scad consumul ?
  10. Salutare. Trebuie sa fac prima revizie la cielo ce-a de 6 luni si nu stiu la ce servis sa ma duc. A fost cineva la Grand Garage, cum lucreaza baietii de acolo, imi este mai aproape de casa.
  11. SALUTARE LA TOATA LUMEA. AM UN CIELO EXECUTIV CUMPARAT ACUM IN 2007 DIRECT PE GAZ MARCA LOVATO POATE SAMI SOUNA CINEVA CUM SE REGLEAZA GAZUL DE LA PLAMAN, CAND MERG CU A.C. DESCHIS ARE DEMARAJUL FOARTE GREOI CHIAR ENERVANT, VREAU SAI DAU DRUMUL LA MAI MULT GAZ SI NU STIU DE UNDE MERSI ANTICIPAT
  12. Am un cielo executiv gpl full option, dar nu am gasit butonul de blocare usi din interior.
  13. Am cumparat un cielo nou 2007 si nu am gasit unde este butonul pentru blocare usi din interior, poate sa imi spuna cineva daca are asa ceva si unde este.
 

×
×
  • Create New...