Jump to content

zoosy

Membru
  • Content Count

    125
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zoosy

  1. spune-ne si noua ce inseamna ca i-ai facut motorul ? te referi la segmentare ? daca da, cat te-a costat pentru ca eu cred ca sunt destul de multi interesati de cat si unde toate cele bune
  2. ce inseamna corect? intreb pentru ca la mine consuma cam 80-90mA, este corect instalat si consuma la fel indiferent daca scot cheia din contact (el stangandu-se atunci, dar ramane sub tensiune sa nu uite ora) sau nu. tinand cont ca bateria mea este mai veche (fara probleme in schimb daca scot ceasu) cu ceasul conectat mi-o descarca in maxim 24h, asadar am scos mufa de la ceas si l-am lasat doar asa sa nu am gaura in bord
  3. 740 Km din care 140 in Bucuresti, fara AC ca nu am, 3 persoane = 4.57%
  4. salut remix, poti masura te rog amperajul la masinuta ta ? sa imi dau si eu seama daca e ceasu sau ... Daca e ceasu vorbesc cu dl. Barbu (ca de la el l-am luat) sa imi dea altul in garantie. thanx
  5. da, au. acolo am facut si eu. www.filaret.ro
  6. pentru cei care ati instalat am si eu 2 intrebari 1. ce naiba sunt "accesoriile" alea ?? 2. de unde ati tras firele? e ok daca le trag de la casetofon? thanx
  7. cand aveti si voi kituri complete (stg + dr) cu tot cu motorase, fete de usi etc... sa bagati anunt aici ca as vrea dar doar la o treaba completa nu pe jumate ok?
  8. cu siguranta fisa a fost problema... aceeasi problema am avut-o si eu asta iarna.
  9. ar trebui sa ne spui si despre fum cum este... negru sau alb-albastrui ... sa ne dam si noi seama de la ce o fi. ca idee, daca e negru (cand o turezi mai tare in principiu, nu si la relanti) probleme sunt in zona evacuarii, dar daca fumul este albicios atunci ala e fum de ulei si ar trebui sa iti pui cateva intrebari. dar sa speram ca e negru...
  10. nu ma interpretati gresit, dar cred pe topicul asta o sa ajunga unii sa spuna ca s-au dus cu masina la spalatorie
  11. eu ma gandeam sa imi schimb putin stilul de condus care este cred prea subturat (a 5a la 50 )... o sa va zic cum se va modifica consumul. pana acum in jur de 5.8 - 6 exclusiv bucuresti (vara)
  12. daca dai un search cu problema asta vei mai gasi inca cel putin 3 linkuri unde s-a mai dezbatut. cel putin de cand sunt eu membru am tot vazut lume plangandu-se de asta, iar altii dandu-le sfaturi.
  13. ja ja, dar el sustine ca nu a schimbat nimic in cei 65 de mii... macar un filtru acolo si tot a schimbat ceva
  14. merge foarte usor cu carpa. am scos si eu cand am pus buzunarele. bagi o carpa care agata mai usor (eventual una scamoshata ) pe dupa "saiba" aia ca acordeonu si incepi sa invarti dintr-o parte in alta circular si vei vedea la un moment dat cum a agatat siguranta aia. dupa aia o scoti cu o surubelnita. eu am reusit in 2 minute.
  15. parerea mea e ca ar cam trebui sa schimbi si tu uleiu in cutie. in afara de cei 60k kilometri mai sunt si cei cativa anisori (6-7) pe care ii are masinuta. ca sa nu mai zicem de cureaua de distributie... nici aia nu ai schimbat-o ??? BE CAREFULL !!!
  16. eu am mers pe Aral si in cutie si in motor si de cand l-am schimbat si am reglat ambreiaju ti-am zis: alta cutie de viteze
  17. nici eu nu am simtit nici o diferenta la consum... doar ca imi merge mai rotund motorashu'
  18. am facut si eu asta la Filaret (tot la Marin ) si m-a costat cam 1.000.000 cu tot cu spray, etc... ca manopera este 2h x 8 EU x 1.19 x 37.000. Daca faci calculul ajungi pe la 700-750k lei. Cu solutia aia te duce pana intr-un mil. Bafta !
  19. pai sa intelegem ca ai achizitionat de curand masina, nu? ma intreb... ai schimbat uleiul din cutie ?? ca idee, si eu cand am cumparat masinuta, inainte sa schimb uleiurile, curelele si filtrele cam la fel se comporta cutia de viteze (shenck stie ). Dupa? Alta viata. Parca aveam alta cutie. Aah, si vezi si ambreiajul poate trebuie reglat si el. Poate treci pe la "locul faptei" sa ii facem si noi un test sa ne dam cu parerea. fftopic: Completeaza si tu profilul sa stim si noi din ce oras esti.
  20. fara plumb de cand am luat-o adik de 6000 de km. cand am incercat cu plumb mi se cam oprea, mergea naspa si trepida la relanti.
  21. Gata concediul. Asadar, cum am mai spus, revin cu datele: Traseul a fost: Bucuresti - Bacau - Suceava - Radauti - Gura Humorului - Vatra Dornei - valea Bistritei - Bicaz - Piatra Neamt - Bacau - Bucuresti. Majoritatea kilometrilor in afara localitatilor, doar vreo 200 sa zicem prin Bacau si Suceava unde am stat cateva zile. Mai trebuie precizat ca o mare parte din drum l-am parcurs cu vreo 30 la ora ca era drumul pavat cu gropi + serpentine. Si sa nu mai zic de ocolirea de la Buzau de la podu ala cazut. Era sa cedez nervos pe bucata aia. Imaginati-va 40 de km de mers bara la bara pe o caldura infernala, praf la greu, fara AC, cu inca 3 persoane in spate, numai gropi, 2 accidente cam nasoale... Total: 1420 Km cu 68,9 l => consum de: 4,82% fftopic: In ciuda faptului ca soseaua este cam terminata va recomad sa mergeti prin zona aia daca nu ati fost ca este SUPERBA !!! imi venea sa fac poza dupa poza dar nu am facut decat vreo 480.
  22. Asta nu am cum sa o confirm pentru ca nu merg cu 120 Kmh cu Tico decat poate foarte rar in anumite situatii. Eu merg in afara localitatilor cu 90-100 Kmh. La 120 simt ca ma apropii prea mult de sinucidere. Asa ca keep on si gata cu polemicile astea inutile.
  23. nu pot spune decat ca te inseli dle tribun. nu cred ca m-as putea insela eu cand stiu exact cata benzina am bagat in cei 1000 de km, iar cand stiu ca bag 30 de litri si merg vreo 520 de km, iar nu ma pot insela. deh, fiecare cu stilul lui de condus. eu recunosc, merg batraneste in 90% din timp. PS: scuze din nou, dar acel "nu stiu cine" eram eu si nu m-am putut abtine. BTW, joi o sa plec in concediu si voi face vreo 1000-1500 km. Sunt curios cata benzina o sa consum. Haide bafta si
  24. Pentru 1000 Km (Bucuresti - Bacau - Piatra Neamt - Bacau - Bucuresti) cu vreo 150Km facuti in Bacau a rezultat un consum de 3.8%. Mers 2 persoane fara bagaje afara cu 90-100 Km/h si in localitati cu pana in 60 Km/h.
 

×
×
  • Create New...