Jump to content

nonlogan

Membru
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

About nonlogan

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/10/1968

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Zimnicea
  • Din
    Zimnicea
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Lacetti sedan Platinum(sau CDX)
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    TR-04-BUL
  1. Un alt aspect ar fi mentinerea unei plaje de turatii care sa asigure functionarea optima a motorului(cu centrul de cuplu la 3400-4000 rpm) si realizarea unui consum optim care nu ar putea fi obtinut prin supraturare (elimin din discutie subturarea). Imi cer scuze daca s-a mai discutat acest lucru.
  2. Poti sa citesti cate ceva despre scut aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...st&p=306347
  3. Eu am bagat doar LUK98 pana pe la 5000 km(acum am 6500), am trecut pe LUK 95 si nu observ nici o diferenta in comportamentul masinii. De ce nu ar fi buna de 95?
  4. Da, scutul e din otel(fier, whatever, ceva din metal). Obisnuiam sa bag LUK98 pana ieri cand am bagat de 95. Au intrat 52,5 litri pana la primul clic si 53,5 pana la al doilea, deci in rezervor presupun ca mai erau vreo 6-7 litri din cea de 98. Din nou presupun ca amestecandu-se, a rezultat o benzina cu caracteristici mai apropiate de cea de 95, dar comportamentul masinii nu s-a schimbat aproape deloc, adica are acelasi nerv, porneste la fel dimineata sau dupa ce stationeaza mai mult timp. E posibil ca benzina cu cifra octanica mai mica sa influenteze consumul, ca altfel nu inteleg care e diferenta dintre cele doua(98 vs 95), in afara de pret? A, si inca ceva... Presupunand ca in rezervor mai erau 6-7 litri in momentul realimentarii, inseamna ca in momentul in care a inceput sa mi se aprinda indicatorul din bord pentru realimentare, adica cu vreo 50 km(extraurbani) inainte de realimentarea propriu-zisa mai erau in rezervor aproximativ 9-10 litri, deci nu 7,5 cum spune manualul. De asemenea, imi recomandati sa fac reset la ECM daca am bagat alta benzina? Eu am ezitat sa fac reset si dupa "rodajul" de aprox. 4000km, pentru ca masina se comporta foarte bine si nu stiu daca s-ar putea imbunatati altceva in afara de consum. BTW, consumul pe urban in perioada asta rece a fost de aprox. 12% ca si pe perioada de vara cu AC. La extraurban am scos cel mult 7%.
  5. Da, poate, dar acum sunt sigur ca nu-mi sare vreo piatra si-mi sparge ceva sau nu trec peste vreo denivelare si lovesc componente din motor.
  6. Sal everybody! Am lipsit un timp, dar iata c-am revenit. Mi-am pus scut la motor... M-a costat vreo 480 RON. A avut si o eticheta pe care am descoperit-o dupa vreo doua zile...
  7. Ma bag si eu, cam tarziu ce-i drept, da' nu am mai fost pe forum de ceva timp: da, are conducte si vine si rece si cald, dar nu baga la fel de tare ca in fata. M-a interesat si pe mine aspectul asta cand am luat masina, ca vazusem asa ceva pe un golf 5.
  8. Am aproximativ 1800km si vroiam o sugestie in legatura cu reset ECM, cam cand trebuie facut. Obisnuiesc sa schimb vitezele pe la 3000-3200rpm si consumul(cu ac aproape tot timpul, mai putin dimineata la prima ora) la mers in oras aprox. 80%, se duce undeva la vreo 10-10,5%. Benzina Lukoil 98. De asemenea, prima problema este defectarea reglajului lombar pentru scaunul pasagerului care da in gol si a ramas pe pozitia de relaxare a cocoasei. In rest: nu scartaie nimic, comportamentul pe sosea este bun, sunetul din sistemul audio foarte bun(dar nu excelent). Si inca ceva... Ma cam tin astia de la dealer cu scutul pentru motor, pe care l-am comandat de aproximativ 1 luna, da merg prudent pe denivelari. Si inca ceva... Vreau niste huse care sa nu-mi transpire spatele si sa aiba prevazute deschideri pentru airbag-uri laterale si pentru cotiera spate si bineinteles pentru rabatarea banchetei spate(exclus cele de la metro-carrefour). Mi-au spus niste amici ca s-ar gasi in vitan mai multe modele. Input sugestii, more input...
  9. Rotile... de fapt doar una... da' toate sunt la fel... pohta ce-am pohtit...
  10. Ba nu bre, eu vreau sa pun poza cu jantele mele, p-ale tale le-am vazut de la inceput, de cand ai deschis topicu. Am ambitz...
  11. Ti-am urmarit topicu de la inceput(ti-am vazut si jantele), cat te-a costat xenonu si daca e special pentru chevrolete?
  12. Iaca sa mai pun niste poze... ...si mai vine un set Iata-le: Am uitat rotile/jantele, da cred ca maine le pun si p-alea.
  13. Iata si pozele cu covorasele mele, scuzati necuratenia, covorasele sunt ultimul lucru din masina pe care il scutur. Dupa cum spuneam, nu ma mai intereseaza altele, nu ca m-as uita la bani, dar astea chiar isi fac treaba(sa vedem la iarna).
  14. Thanks, dar... la cum sunt iernile in Romanica in ultimul timp, si pentru faptul ca nu am de gand sa merg pe la munte de sarbatori... cred ca nu m-ar interesa asa mult sa-mi pun anvelope de iarna. Dar, ca fapt divers, pe la ce preturi ar fi un set de asemenea cauciucuri?
 

×
×
  • Create New...